Print
Zoom In
Zoom Out

دوره آموزشی توانمندسازی سازی معلّمان کلاس سوم ابتدایی شهرستان تیران اصفهان

شناسه مطلب: 10922
زمان انتشار: شنبه 17 آذر 1397 ساعت 10:50

دومین جلسه دوره آموزشی توانمندسازی سازی معلّمان کلاس سوم ابتدایی شهرستان تیران و کرون برگزار گردید.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دبیر خانه ستاد همکاریها ،دومین دوره آموزشی توانمندسازی سازی معلّمان کلاس سوم ابتدایی شهرستان تیران و کرون پنجشنبه ۱۵ آذر با حضور حجت الاسلام کاظمی از اساتید مرکز تخصصی نماز قم، قاری دبیر ستاد اقامه نماز شهرستان و جمعی از معلّمان کلاس سوم و چهارم ابتدائی در محل مرکز تحقیقات معلّمان شهرستان تیران و کرون برگزار گردید.

این دوره آموزشی به مدّت ۱۶ ساعت می باشد که در آن معلّمان پایه سوم ابتدائی مهارت ها و آموزش های لازم را پیرامون آموزش احکام عملی نماز، نماز و خانواده، آثار و برکات نماز، مهارت ها و شیوه های دعوت به نماز و نقش معلّمان در تربیت دینی و نماز را فرا گرفتند.

در این دوره آموزشی حجت الاسلام کاظمی از اساتید مرکز تخصصی نماز قم در رابطه با روش تربیت دینی دانش آموزان بیان نمود، مربی باید با رفتار خوب و اخلاق حسنه و اخلاص و حسن ظن و مماشات و نفوذ از دریچه نیاز و الگو دهی وجهل  زدائی و تغافل و تکریم دانش آموزان را به دین و نماز جذب کند.

 حجت الاسلام والمسلمین کاظمی با تأکید بر تبیین مباحث اعتقادی با اخلاق خوش افزود؛ که مباحث اعتقادی را با مثالهای ساده به دانش آموزان یاد بدهیم.

وی همچنین با اشاره به تأثیر گذار بودن تبلیغ عملی افزود؛ باید خودمان جنبه الگویی داشته باشیم که دانش آموزان آنچه را که عمل کنیم یاد می گیرند.

در خلال این دوره آموزشی تعدادی از معلّمان سؤالات خود را مطرح کردند و حجت الاسلام کاظمی به آنان پاسخ داد.

 گفتنی است با توجه به اهمیّت آموزش در سنین کودکی و پایداری و فراگیری با ثبات مفاهیم در دوره اول ابتدائی تحصیلی و نظر به آغاز مرحله تکلیف در این دوره در بین دختران دانش آموز و دستیابی به بهترین روش های دعوت نوجوانان به این مرحله مهم از بندگی، توانمندسازی عوامل مؤثر و دخیل در این موضوع مهم در بین دانش آموزان از ضروریات برنامه ای در مدارس کشور است.



امام جمعه یزد مطرح کرد؛

آینده آموزش و پرورش در گرودانشگاه فرهنگیان است

مدیرکل آموزش و پرورش پرورش سیستان و بلوچستان:

تحقق تربیت تمام ساحتی در سایه سار  توسعه فرهنگ قرآنی

حضوربیش از ۳۰۰۰ دانش‌آموز دختر در برنامه های مربیان طرح امین خراسان

آغاز فرآیند جذب و ساماندهی طلاب در مدارس طرح امین خراسان

امام جمعه یزد مطرح کرد؛

آینده آموزش و پرورش در گرودانشگاه فرهنگیان است

مدیرکل آموزش و پرورش پرورش سیستان و بلوچستان:

تحقق تربیت تمام ساحتی در سایه سار  توسعه فرهنگ قرآنی

ثبت‌نام جذب مبلغ مدارس امین در خراسان

ثبت نام مرکز تربیـت مبلـغ معلـم + جزئیات

ما ملت امام حسینیم

امیدبخشی در دل مستضعفان از آثار توجه به ماه محرم است

به کدامین گناه!

پاسخ به چند سئوال دانش اموزی

چرا خدا رژیم صهیونیستی را گرفتار عذاب نمی‌کند

ره آورد مقاومت

اجابت آه و اشک کودکان یتیم غزه!

در پی شهاد سردارکاظمی

تسلیت مدیر حوزه های علمیه به وزیر آموزش و پرورش

کارشناس حوزوی تعلیم و تربیت بیان کرد

توصیه هایی برای تربیت فرزندان شجاع و سلحشور در شرایط جنگی

مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان:

تقویت همکاری‌ حوزه‌علمیه و آموزش وپرورش یک ضرورت است

دیدارمسئولان مدارس علوم و معارف اسلامی با مدیرکل آموزش‌وپرورش زنجان

با حضور معاون وزیر آموزش و پرورش؛

هفدهمین مدرسه خیرساز آیت‌الله نورمفیدی افتتاح شد