Print
Zoom In
Zoom Out

رئیس کمیته همکاری های استان زنجان

نتیجه استقامت در برابر استکبار عزت و سربلندی است

شناسه مطلب: 10865
زمان انتشار: يكشنبه 13 آبان 1397 ساعت 13:04

امام جمعه زنجان در مراسم به صدا در آوردن زنگ استکبار ستیزی در دبیرستان دخترانه ولیعصر ناحیه یک گفت: باید استقامت کرد چرا که نتیجه استقامت عزت و سربلندی است

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دبیر خانه ستاد همکاریها ، حجت الاسلام والمسلمین علی خاتمی در مراسم استانی به صدا در آوردن زنگ استکبار ستیزی با اشاره به اینکه "خرسندیم در روزی در جمع دانش‌آموزان هستیم که روز دانش‌آموز نام گرفته است" اظهار کرد: روز 13 آبان، روزی بزرگ در تاریخ ایران اسلامی است چرا که سه واقعه مهم و ملّی در آن اتفاق افتاده است.

امام جمعه زنجان با بیان اینکه روز 13 آبان فریاد نه به ظلم، استکبار و استعمار است؛ اضافه کرد: ایران پیشینه بسیار وسیع و بزرگی دارد و از نظر فرهنگ و مدنیت به 8 هزار سال پیش برمی‌گردد در حالی که اروپا بیش از 2 هزار سال سابقه مدنی و فرهنگی ندارد.

وی با اشاره به اینکه در تاریخ ایران اسلامی با وجود افتخارات زیاد، متاسفانه برخی حاکمان ناتوان در دوره‌های زمامداری خود باعث شدند که قسمت هایی از میهن جدا شود؛ عنوان کرد: به عنوان مثال قانون کاپیتولاسیون یک واقعه ننگین در تاریخ ایران اسلامی است.

نماینده ولی فقیه در استان با اشاره به جزئیات قانون کاپیتولاسیون عنوان کرد: این قانون ایران را کشوری وحشی و عقب مانده می‌دانست و شرایطی را فراهم می‌کرد تا امور کشور به دست مستشاران بیگانه بیفتد.

رئیس کمیته همکاریها ی زنجان  با اشاره به اینکه آمریکا پیش از انقلاب خود را مجاز به دخالت در امور کشورمان می‌دانست؛ بیان کرد: اکنون پس از 40 سال از گذشت انقلاب اسلامی همچنان آمریکا با نظام مقدس ایران اسلامی مشکل دارد و در مسیر پیشرفت کشور سنگ‌اندازی می‌کند.

وی با اشاره به اینکه دانش‌آموزان باید بدانند استقامت هزینه دارد؛ ادامه داد: باید استقامت کرد چرا که نتیجه استقامت عزت و سربلندی است.

امام جمعه زنجان با بیان اینکه همدلی و همزبانی مردم در راهپیمایی 13 آبان موجب سرخوردگی استکبار است اضافه کرد: طی هفته‌ای که گذشت راهپیمایی اربعین نیز باعث عزت شیعیان و مسلمانان و خفت استکبار و استعمار شد.

نماینده ولی فقیه در استان زنجان با اشاره به اینکه آینده از آن دانش‌آموزان است؛ گفت: اگر شما دانش‌آموزان جامعه ای زیبا می‌خواهید باید از همین امروز از کلاس های درس آغاز و جامعه خود را زیبا بسازید.



گزارشی از فعالیت های فرهنگی تربیتی بانوان طلبه خراسانی در قالب طرح امین

از کاهش چشمگیر رفتارهای ناهنجار تا تربیت نسلی متعهد با ارائه الگوهای مناسب

در تهران اجرا می شود

« شاگرد کلاس حسینم» طرحی برای تحقق بخشی از سند تحول بنیادین

نیم نگاهی به کتاب «تعلیم و تربیت در نهج‌البلاغه»

معاون وزیرآموزش و پرورش دردیداربا آیات حسینی بوشهری واعرافی

استعدادهای برتر باید در مسیر حل مسائل راهبردی کشور قرارگیرند/ به دنبال تربیت نخبه‌ای هستیم عمیق بیندیشد و متعهدانه عمل کند

آیت الله حسینی بوشهری در دیدار رئیس سمپاد

کشوربیش ازهرجای دیگربه استعدادهای برتر نیاز دارد.

در دیدار رئیس سازمان ملی استعداهای درخشان:

تقدیرآیت الله اعرافی ازتوجه رئیس جمهوربه آموزش و پرورش

گزارش تصویری

همایش تخصصی طلاب شاغل در آموزش و پرورش دانشگاه فرهنگیان مشهد

رئیس بنیاد نهج البلاغه خبر داد

  شرکت ۳۰۰هزار دانش آموز در طرح فراگیر "قرار نهج البلاغه "

در کرمان

دوره آموزشی اردو داری مربیان کودک و نوجوان

درقم برگزارشد

دوره توانمندسازی طلاب در پاسخ به شبهات اعتقادی

عضو شورای سیاستگذاری ستاد همکاریها:

تحقق تربیت تراز انقلاب اسلامی، نیازمند طرح‌های تازه است

مدیرحوزه های علمیه

ارتباط و تعامل  چشمگیر روحانیون با دانش‌آموزان از مهم‌ترین جلوه‌های تبلیغ حوزه علمیه است

درکتاب آموزشی احکام دختران بخوانید

نگاهی متفاوت برای آشنایی دختران با احکام شرعی

دبیر ستاد همکاری حوزه و آموزش و پرورش

خدمات رئیس جمهور شهید تا سالیان متمادی در کشور جاری و ساری خواهد بود.

امام جمعه همدان:

مبلغ طرح امینی موفق است که ملجا همه دانش‌آموزان باشد

به همت نشر معارف

کتاب «شیخ بهایی» ویژه گروه سنی کودک و نوجوان منتشر شد

در حاشیه دیدار با معلمان و فرهنگیان

تفقد رهبرمعظم انقلاب ازافتخارآفرینان کاروان دانش‌آموزی امید ایران