Print
Zoom In
Zoom Out

با حضور معاون امور استانهای دبیرخانه ستاد همکاری ها

معاونین و مربیان پرورشی مدارس ناحیه یک بهارستان گرد هم آمدند

شناسه مطلب: 10825
زمان انتشار: شنبه 21 مهر 1397 ساعت 10:57

نشست معاونین و مربیان پرورشی مدارس منطقه با حضور حجت الاسلام درودی معاون امور استانهای دبیرخانه ستاد همکاریها در کانون شهید مطهری برگزار گردید.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دبیر خانه ستاد همکاریها ، لطفی مدیرآموزش و پرورش ناحیه یک بهارستان  در این جلسه ایام محرم را تسلیت گفت و از تلاش ها و زحمات معاونین و مربیان پرورشی و عوامل اجرایی مدارس تقدیر و تشکر کرد . 

وی به همکاری و تعامل بیشتر معاونین و مربیان پرورشی با عوامل آموزشگاه و معلمان در جهت برگزاری هر چه بهتر فعالیت های پرورشی تاکید کرد و گفت : شما باید دانش آموزان و فرهنگیان را به حضور در برنامه های مختلف  ودر برگزاری نماز در مدرسه ترغیب و تشویق نمایید .

در این نشست حجت الاسلام نورپور امام جمعه بخش گلستان ضمن تسلیت ایام سوگواری امام حسین (ع) ویاران باوفاییش  به شرکت دانش آموزان در نماز جمعه طبق برنامه زمان بندی هر آموزشگاه تاکید کرد و گفت : یکی از بهترین کارهای اجرایی در مدارس ، اقامه نماز جماعت است که باید دانش آموزان و فرهنگیان در این امر حضور فعال داشته باشند.

درادامه  این نشستهاشمی معاون پرورشی و فرهنگی  اداره کل  آموزش و پرورش شهرستانهای استان تهران  گفت: تعلیمآموزه های دینی به دانش آموزان به گونه ای که مبتنی بر ویژگیهای جسمی و رشدی باشد و نیاز روحی و روانی آنها را تامین نماید ضروری است

هاشمی افزود: رسالت ما در این برهه از زمان ایجاب می کند تا نسلی بالنده ؛ خلاق و پویا تحویل جامعه دهیم چون کودکان و نوجوانان آینه تمام نما و عملی رفتارهای ما هستند.

وی اظهار داشت : رفتارها و عملکرد ما همیشه مدنظر کودکان و نوجوانان می باشد و آنها ما را سرمشق و الگو قرا می دهند بنابراین تا می توانیم باید عامل به عمل باشیم .

حجت الاسلام درودی معاون امور استان های دبیخانه ستاد همکاری به عنوان مهمان ویژه این نشست از مربیان  خواست؛ در اجرای برنامه های حوزه پرورشی در مدارس  به ویژه صبحگاه  و نماز جماعت مدارس  توجه  جدی نمایند .

 وی با اشاره به برنامه ها و طرح های مختلف پرورشی و فرهنگی  در سال تحصیلی جدید، دانش آموزان را محور اصلی همه این برنامه ها دانست  .



پیش‌نشست شورای همکاری‌ سیستان و بلوچستان برگزارشد

وزیر آموزش و پرورش:

امروز میدان اصلی جنگ دشمن، باورهای نسل جوان است

نشست مدرسه علمیه صاحب‌الزمان (عج) لنگرود و آموزش‌ و پرورش

درنشست دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش با مدیرجامعه‌الزهرا (س) بررسی شد

ظرفیت های تعلیم و تربیتی جامعه‌الزهرا (س) در همکاری با آموزش و پرورش

بازدید دبیرستادهمکاریها از مرکزتربیت معلم مبلغ

حوزه علمیه، پیشرو درنوآوریهای تربیتی

اپلیکیشن «الفبای مهربانی» کاری ازدفترتبلیغات اسلامی

معاون تبلیغ حوزه علمیه اصفهان خبر داد

فعالیت یکهزار روحانی طرح امین در اصفهان

نگاه خوب رسانه ها به اخبارستاد

شماره (85) بولتن خبری ستاد همکاریها در آیینه رسانه ها منتشرشد

گزارش تصویری

طلاب مدرسه علمیه ولی عصر(عج)‌اهواز در میان دانش آموزان در ایام فاطمیه

مدیر حوزه های علمیه:

حل چالش‌های آموزش و پرورش نیازمند اولویت‌بخشیِ تمام دستگاه‌هاست

پیش‌نشست شورای همکاری‌ سیستان و بلوچستان برگزارشد

آیت‌الله صفایی بوشهری در جمع دانش آموزان :

 شهدا نگذاشتند کشتی زندگی ما در گرداب جهان استکبار غرق شود

امام جمعه برازجان:

ره آورد حضورروحانیون در آموزش و پرورش تقویت هویت دینی دانش‌آموزان است

بازدید عضوخبرگان رهبری ازیک مدرسه طرح امین در استان گیلان  

نماینده ولی فقیه در استان زنجان:

توانمندسازی معلمان و طلاب؛ کلید افزایش اثرگذاری در مدارس و حوزه‌ها است

یادداشت

مدرسه فاطمی،الگویی تمدن‌ساز برای نجات بشر ازبحران‌های مدرن

وزیر آموزش و پرورش:

امروز میدان اصلی جنگ دشمن، باورهای نسل جوان است