Print
Zoom In
Zoom Out

دبیر کمیته همکاری های آذربایجان شرقی

استفاده از ظرفیت حوزه علمیه به ارتقاء سطح تعلیم و تربیت کمک می کند

شناسه مطلب: 10803
زمان انتشار: شنبه 14 مهر 1397 ساعت 13:46

هدف از حضور حوزه ،علما و روحانیت در مدارس ارتقاء کیفیت تعلیم و تربیت است.

به گزارش  پایگاه اطلاع رسانی دبیر خانه ستاد همکاریها،  طاهر علمی در جلسه هم اندیشی ائمه جماعات مدارس منطقه مهربان، همکاری حوزه و آموزش و پرورش را اجتناب ناپذیر دانست و گفت: رسالت آموزش و پرورش احیای انسان ها است بنابراین، آموزش و پرورش باید نقش هدایتگری داشته باشد و بتواند انحرافات فکری و رفتاری دانش آموزان را بزداید و در آن ها ایجاد حس مسئولیت کند.

طاهر علمی  یکی از راه های مبارزه با فساد را ایجاد حس مسئولیت در دانش آموزان و آحاد جامعه عنوان کرد و ادامه داد: هدف از حضور حوزه ،علما و روحانیت در مدارس ارتقاء کیفیت تعلیم و تربیت است.

دبیر کمیته همکاری های آذربایجان شرقی با بیان این که یک پنجم جمعیت استان را دانش آموزان تشکیل می دهند، گفت: باید از ظرفیت حوزه های علمیه به نحو احسنت استفاده کنیم و نحوه ادای صیح نماز را به دانش آموزان یاد بدهیم.

علمی تاکید کرد: آموزگاران پایه اول در کارگاه های آموزشی که در سطح استان برگزار خواهد شد، شرکت کنند.

دبیر کمیته همکاری های افزود: 130 نماز خانه در سطح استان در طول دو سال گذشته از محل مشارکت های مردمی افتتاح شده است که باید از مردم و خیرین تشکر کنیم و از این نمازخانه ها به نحو احسن استفاده کنیم.

*اشاعه فرهنگ حجاب و عفاف در مدارس

حجت الاسلام مرسلی امام جمعه مهربان نیز در این مراسم اظهار کرد: ائمه جماعت در مدارس باید به ترویج فرهنگ اقامه نماز و امر به معروف و نهی از منکر و اشاعه فرهنگ عفاف و حجاب بپردازند و با پدیده  بد برخورد کنند.

*لزوم تخصیص اعتبار برای برنامه های فرهنگی 

حجت الاسلام منصوری امام جمعه شربیان نیز با بیان این که اگر مدارس و دانشگاه ها اصلاح شوند تمام جامعه اصلاح می شود، ادامه داد: آموزش به تنهایی کافی نیست و باید پرورش فکری و ذهنی دانش آموزان نیز مد نظر قرار گرفته شود و آموزش باید در کنار پرورش باشد.

وی در ادامه تاکید کرد: باید بودجه فرهنگی در اختیار مدارس قرار بگیرد تا دست مدارس در اجرای این برنامه ها باز باشد.

*برکات حضور روحانیت در آموزش و پرورش  

رئیس آموزش و پرورش مهربان نیز در ادامه این نشست ، حضور ائمه جماعات در مدرسه را بزرگترین ظرفیت رشد فکری ، ذهنی و مذهبی دانش آموزان برشمرد و گفت: زحماتی که ائمه جماعات در مدارس منطقه برای برگزاری نماز جماعت می کشند، بسیار ارزشمند است.

یعقوبی ادامه داد: اگر روحانیت در کنار آموزش و پرورش و دانش آموزان نباشد بسیاری از هجمه های دشمنان با ابزارهای مختلف ،روح و فکر دانش آموزان را مورد هدف قرار خواهند داد.



مدیر حوزه علمیه خراسان

تحول در آموزش و پرورش به آینده کشور گره خورده است

معاون فرهنگی و تبلیغی حوزه‌های علمیه خواهران

انتصاب دبیر جدیدستاد همکاریها،نویدبخش فصلی تازه در تعامل مؤثر میان حوزه و آموزش و پرورش است.

با حضور مشاوروزیرودبیر ستاد همکاریها

اولین گردهمایی طلاب معلم فارس برگزار شد

گزارش

 مدرسه امام حسین(ع) همدان؛ الگویی موفق در تربیت نسلی متعهد و با نشاط

توسط مؤسسه دارالزهراء (سلام الله علیها)

اجرای درسنامه‌های فاطمیه در بیش از ۵۰ مدرسه قم

مدیر حوزه علمیه خراسان

تحول در آموزش و پرورش به آینده کشور گره خورده است

دیداردبیر جدید ستاد همکاریها با مدیر حوزه علمیه خراسان

تصاویر/ اردوی شبی در حوزه علمیه ویژه دانش آموزان سلماس

درمشهد برگزارشد

دوره جامع و مهارتی «تربیت مبلغان کودک و نوجوان»

برگزاری گفتمان دینی با موضوع حجاب و عفاف در مدارس ایرانشهر

یادداشت/ کریم دلفانی؛

سهم حوزه علمیه از سند تحول بنیادین آموزش و پرورش در دولت اسناد محور چهاردهم

گزارش

تربیت دینی و اجتماعی پایدار با اجرای طرح سه میم

اپلیکیشن قطار قرآنی

آموزش مفاهیم دینی به زبان کودکانه با فناوری تعاملی

به همت مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی

 فضلا و کارشناسان حوزوی در میان دانش اموزان برای پاسخ به سئوالات گوناگون

نماینده ولی فقیه در استان یزد

آموزش و پرورش نیازمند بازگشت به سه اصل بنیادین تدیّن، تفکر و تعقل است

دوره تربیت مربی کودک و نوجوان ویژه مبلغین و روحانیون شهرستان دلگان

نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی:

آموزش و پرورش زمینه‌ ساز انتقال مفاهیم اخلاقی و قرآنی باشد