Print
Zoom In
Zoom Out

دبیر ستاد همکاری ها

تربیت اسلامی بدون مشارکت حوزه‌های علمیه محقق نخواهد شد

شناسه مطلب: 10790
زمان انتشار: دوشنبه 09 مهر 1397 ساعت 12:05

مشاورعالی وزیر آموزش و پرورش گفت: انتظار مراجع تقلید و رهبری این است که آموزش و پرورش، تربیت را محور فعالیت‌های خود قرار دهد و تربیت اسلامی بدون مشارکت حوزه‌های علمیه محقق نخواهد شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دبیر خانه ستاد همکاری ها ، حجت‌الاسلام والمسلمین سید مجتبی ملکی صبح امروز نهم مهر  در نشست کمیته همکاری‌های حوزه و آموزش و پرورش استان قم  با بیان اینکه امسال سال تحصیلی جدید را با 14 میلیون دانش‌آموز و یک میلیون کارمند فرهنگی آغاز کرده‌ایم، اظهار کرد: به تعبیر رهبر انقلاب اسلامی خانواده بزرگ آموزش و پرورش دارای یک جمعیت 40 میلیونی است که سرنوشت آینده نظام اسلامی توسط این جمعیت رقم زده می‌شود.

*یک معیار  واقعی برای تاثیر فعالیت ها 

وی اضافه کرد: زمانی می‌توانیم از کارهای خود در عرصه تعلیم و تربیت سخن به‌میان بیاوریم که آمار طلاق و اعتیاد جامعه کاهش یابد، خروجی‌های فعالیت‌های انجام شده را باید در صحنه‌های عملیاتی جامعه مشاهده کنیم.

 *کشور ساخته و پرداخته فکر ما نیست

مشاور عالی وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه به تعبیر رهبر انقلاب اسلامی، آموزش و پرورش کنونی کشور ساخته و پرداخته فکر ما نیست، مطرح کرد: انتظار مراجع تقلید و رهبری این است که آموزش و پرورش، تربیت را محور فعالیت‌های خود قرار دهد و تربیت اسلامی بدون مشارکت حوزه‌های علمیه محقق نخواهد شد.

*زمینه ایفای رسالت حوزویان فراهم شده

حجت‌الاسلام والمسلمین ملکی خاطرنشان کرد: بستر برای ایفای رسالت حوزویان در آموزش و پرورش فراهم شده و ترکیب کمیته همکاری‌های حوزه و آموزش و پرورش با ریاست نماینده ولی‌فقیه و حضور نمایندگان دستگاه‌ها و مجموعه‌های مرتبط بسیار مطلوب است و می‌تواند منجر به تحقق نتایج شود.

وی با تاکید بر اینکه کمیته همکاری‌های حوزه و آموزش و پرورش باید از مباحث تشریفاتی خارج شود، گفت: آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه سلام‌الله علیها نیز در صورت تمایل می‌تواند همانند آستان قدس رضوی در عرصه مدرسه‌داری و تعلیم و تربیت ورود گسترده‌تری داشته باشد.

حجت‌الاسلام والمسلمین ملکی با اشاره به اینکه بخشی از خرید خدمات آموزشی با مشارکت حوزه‌های علمیه انجام می‌شود، مطرح کرد: ظرفیت استفاده از فعالیت تبلیغی سه هزار روحانی در مدارس پیش‌بینی شده و تدوین آیین‌نامه جدید همکاری‌های حوزه و آموزش و پرورش روز گذشته به پایان رسیده است.



در پی شهاد سردارکاظمی

تسلیت مدیر حوزه های علمیه به وزیر آموزش و پرورش

مشاور وزیر آموزش و پرورش:

نقش‌آفرینی طلاب در سنگر تعلیم و تربیت قابل تقدیر است

ما ملت امام حسینیم

امیدبخشی در دل مستضعفان از آثار توجه به ماه محرم است

به کدامین گناه!

پاسخ به چند سئوال دانش اموزی

چرا خدا رژیم صهیونیستی را گرفتار عذاب نمی‌کند

ره آورد مقاومت

اجابت آه و اشک کودکان یتیم غزه!

در پی شهاد سردارکاظمی

تسلیت مدیر حوزه های علمیه به وزیر آموزش و پرورش

کارشناس حوزوی تعلیم و تربیت بیان کرد

توصیه هایی برای تربیت فرزندان شجاع و سلحشور در شرایط جنگی

مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان:

تقویت همکاری‌ حوزه‌علمیه و آموزش وپرورش یک ضرورت است

دیدارمسئولان مدارس علوم و معارف اسلامی با مدیرکل آموزش‌وپرورش زنجان

با حضور معاون وزیر آموزش و پرورش؛

هفدهمین مدرسه خیرساز آیت‌الله نورمفیدی افتتاح شد

غدیر؛ بزرگترين عيد خدا

فیلم

نشست مدیر حوزه‌ علمیه خراسان با رابطین طلاب شاغل در آموزش و پرورش

فیلم/ همایش تخصصی طلاب وظیفه آموزش و پرورش خراسان رضوی

قابل توجه فرهنگیان و دانش اموزان

مسابقه کتابخوانی «از غدیر تا ظهور» برگزار می‌شود

مشاور وزیر آموزش و پرورش:

نقش‌آفرینی طلاب در سنگر تعلیم و تربیت قابل تقدیر است

نیم نگاهی به کتاب «تعلیم و تربیت در نهج‌البلاغه»