Print
Zoom In
Zoom Out

دبیر کمیته همکاری های مازندران خبر داد:

هفتاد دانش آموز در استان مازندران حافظ کل قرآن هستند

شناسه مطلب: 10722
زمان انتشار: سه شنبه 06 شهریور 1397 ساعت 14:26

معاون فرهنگی و پرورشی آموزش و پرورش مازندران گفت: در حال حاضر ۷۰ حافظ کل قرآن در استان وجود دارد که این افزایش تعداد دانش آموزان قرآنی به دلیل رشد مراکز تخصصی قرآن است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دبیر خانه ستاد همکاری ها ؛ «محمد شعبانی» در آیین تجلیل از نخبگان قرآنی استان مازندران در ساری با بیان اینکه دانش آموزان نماز، قرآن و عترت بی نظیر هستند، اظهار داشت: درس های بسیاری از دانش آموزان یاد می گیرم و به عشق آن ها وارد عرصه می شوم.

وی افزود:  بسیاری از خانواده ها هزینه های گزافی  در بخش آموزشی هزینه می کنند ولی به حوزه پرورشی کمتر توجه می شود.

دبیر کمیته همکاریها  به برنامه های قرآنی آموزش و پرورش اشاره کرد و گفت: برنامه های قرآنی در سه حوزه قرآن، عترت و نماز است که در طول سال دانش آموزان در مسابقات متعدد این حوزه شرکت می کنند. 

وی گسترش نماز خانه های مستقل را یکی از برنامه ها دانست و بیان کرد: برنامه های فرهنگی و هنری برای حضور پررنگ دانش آموزان در نمازخانه ها برگزار می شود.

معاون فرهنگی و پرورشی اداره کل آموزش و پرورش مازندران به طرح مصباح الهدی اشاره کرده و گفت: در این طرح ۵۰هزار نفر در سطح استان شرکت کردند که ۵هزار اثر به مرحله استانی راه پیدا کرد و اکنون  ۲۰۰نفر از برگزیدگان تجلیل شدند. 

دبیر کمیته همکاریها  تاکید کرد: طرح مصباح الهدی در سال گذشته با محوریت سیره فاطمه الزهرا(س) برگزار شد و امسال نیز برنامه ما سیره امام علی (ع) است. 

وی با بیان اینکه آموزش و پرورش مبنای کار خود را براساس تعامل گذاشته است، تصریح کرد: اداره کل آموزش و پرورش در حوزه قرآنی تعامل خوبی با دستگاه های و نهادهای حوزه قرآنی دارد و با همه نهاد های  فرهنگی تفاهم نامه منعقد نموده است. 

معاون فرهنگی و پرورشی اداره کل آموزش و پرورش مازندران به توسعه دارالقرآن ها اشاره کرد و افزود: در سال ۹۳حدود ۱۰دارالقران در استان مازندران وجود داشت که در حال حاضر این رقم به ۲۷دارالقرآن رسیده است. 

شعبانی ادامه داد: در حال حاضر ۷۰حافظ کل قرآن در استان وجود دارد که این افزایش تعداد دانش آموزان قرآنی به دلیل رشد مراکز تخصصی قرآن است. 




تصاویر/امام جمعه خوی در میان دانش آموزان دارالقرآن امام خمینی (ره)

در یک مقاله بررسی شد

مسجد خواستگاه تحقق اهداف حوزه علمیه و آموزش و پرورش

گام‌های مهم حوزه علمیه خراسان در توسعه مدارس امین

مدیر حوزه علمیه فارس خبر داد؛

۹۶ درصد مخاطبان مدارس طرح امین ،عملکرد مبلغین را عالی ارزیابی کرده‌اند.

دوره آموزشی «جذب دانش‌آموزان به نماز» در کرمانشاه برگزار شد

امام جمعه اصفهان تأکید کرد؛

ضرورت آموزش مبتنی برفهم کودک

نایب‌رئیس مجلس شورای اسلامی

طرح پیوند منزل مدرسه و مسجد از اهداف سند تحول بنیادین است

نشست مسئولان حوزه علمیه و آموزش و پرورش نائین+ عکس

تصاویر/ نشست شورای همکاری حوزه های علمیه با آموزش و پرورش خوی

رئیس ستاد همکاریها تبیین کرد

شش قلمرو مهم نهادهای آموزشی وعلمی برای آینده اسلام و ایران

جذب ۹۸ طلبه طرح امین درخراسان‌شمالی

معاون فرهنگی و تبلیغی حوزه علمیه خراسان‌شمالی

پیوند «مدرسه، منزل و مسجد» سبب کاهش آسیب اجتماعی می‌شود

امام جمعه اصفهان خبرداد

فعالیت یکهزار طلبه طرح امین دراصفهان

نتایج پایش عملکرد ۵۷۰ مربی طرح امین در استان کرمانشاه اعلام شد.

با حضور دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی

بیست‌ودومین اجلاسیه مدیران مدارس صدرا در مشهد برگزارشد

آیت‌الله اعرافی در دیدار مدیر مسئول ایکنا:

پیام‌های قرآنی در دانشگاه‌ها و آموزش و پرورش ترویج شود

تصاویر/امام جمعه خوی در میان دانش آموزان دارالقرآن امام خمینی (ره)