Print
Zoom In
Zoom Out

مشاور عالی وزیر آموزش و پرورش؛

در تبیین و بهره مندی از سیره فرهنگی اقتصادی و اجتماعی امامان معصوم کم کاری کرده ایم

شناسه مطلب: 10678
زمان انتشار: پنجشنبه 04 مرداد 1397 ساعت 12:48

مشاور عالی وزیر و دبیرستاد همکاریهای حوزه و آموزش و پرورش گفت: متاسفانه نسبت به تببین، ترویج و واکاوی سبک و سیاق سیره اهل بیت(ع) در همه ابعاد کم کاری کرده ایم و این مهم نیاز به جبران جدی دارد.

به گزارش خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی دبیرخانه ستاد همکاریها،  حجت الاسلام و المسلمین سیدمجتبی ملکی در جشن میلاد امام علی بن موسی الرضا(ع) که با حضور کارکنان دبیرخانه ستاد برگزار شد ضمن تبریک میلاد این امام همام، اظهارداشت: ما در کشورمان دو گنجینه گرانبها و ارزشمند یعنی وجود مقدس امام رضا(ع) و خواهر گرامیشان حضرت فاطمه معصومه (س) را داریم. البته بزرگواران دیگری هم در نقاط مختلف کشور هستند، اما جایگاه ممتاز این دو بزرگوار ایشان را از دیگران متمایز کرده است.

حجت الاسلام و المسلمین ملکی تصریح کرد: متاسفانه ما نتوانسته ایم از این گنج های گرانبها بهره وافی ببریم و در همان حد گنج نگه داشته و به ثروت تبدیل نکرده ایم. اگر امروز کسی یا کسانی یک تن طلا داشته باشند در واقع یک گنج گرانبها دارد و قطعا این گنج کارایی چندانی برای آن فرد ندارد و تنها بُعد تبلیغی برای فرد دارد و از نظر ثروت، فقیر هست و این انبوه طلا آفت و آسیب برای اقتصاد جامعه دارد.

دبیر ستاد همکاریهای حوزه و آموزش و پرورش ادامه داد: اگر بیاییم و این گنج ها را به ثروت تبدیل کنیم و درکشور جاری باشد بدون تردید اقتصاد کشور متنعم می شود و هم همگان از این ثروت بهره می برند.

حجت الاسلام و المسلمین ملکی بیان داشت: متاسفانه ما نتوانسته ایم سبک و سیره حضرات معصومین(ع) به ویژه گنج هایی که در خود کشور داریم( امام رضا(ع) و حضرت معصومه(س) ) را در ابعاد گوناگون زندگی شخصی و اجتماعی ایشان به ثروت تبدیل کرده و مورد بهره برداری قرار دهیم چرا که هم در بعُد نظری و هم علمی کوتاهی کرده ایم.

مشاور عالی وزیر آموزش و پرورش با اشاره به سختی ها و دشواری های  امروز اقتصاد کشور اظهارداشت: ما در شناخت و نظریه پردازی زندگی این بزرگواران کم کاری کرده ایم، آیا تاکنون نسبت به سیره اقتصادی حضرت امام رضا(ع) کاری کرده ایم و این بُعد از زندگانی امام را مورد توجه قرار داده ایم؟ آیا در خصوص سیره فرهنگی، اجتماعی و مبانی نظری حضرت در مسائل مختلف اقدامی انجام داده ایم؟

حجت الاسلام و المسلمین ملکی با اشاره به بخش هایی از دعای افتتاح گفت: «... اللَّهُمَّ إِنَّا نَرْغَبُ إِلَيْكَ فِی دَوْلَةٍ كَرِيمَةٍ تُعِزُّ بِهَا الْإِسْلَامَ وَ أَهْلَهُ وَ تُذِلُّ بِهَا النِّفَاقَ وَ أَهْلَهُ وَ تَجْعَلُنَا فِيهَا مِنَ الدُّعَاةِ إِلَى طَاعَتِكَ وَ الْقَادَةِ فِی سَبِيلِكَ وَ تَرْزُقُنَا بِهَا كَرَامَةَ الدُّنْيَا وَ الْآخِرَةِ ...» ما معتقدیم کلام معصومین (ع) حیات بخش است، همه ائمه اطهار علیهماالسلام یک نور هستند در طول یک زمان ولی در دوران مختلف برای هدایت انسان ها از سوی خداوند متعال انتخاب شدند تا ما در پیروی از ایشان راه بندگی و سعادت را برگزینیم.

مشاور عالی وزیر آموزش و پرورش در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به فراز هایی از دعای امام سجاد(ع) در خصوص مرزبانان، افزود: «...اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ حَصِّنْ ثُغُورَ الْمُسْلِمِينَ بِعِزَّتِكَ وَ أَيِّدْ حُمَاتَهَا بِقُوَّتِكَ وَ أَسْبِغْ عَطَايَاهُمْ مِنْ جِدَتِكَ‏ ..» بار خدايا، درود بفرست بر محمد و خاندان او و مرزهاى مسلمانان را به پيروزمندى خويش استوار گردان و مرزبانان را به نيروى خود يارى ده و از خزانه افضال خويش عطايشان به فراوانى ارزانى دار.

وی اظهارداشت: حضرت امام زین العابدین (ع) ادعیه بسیاری دارند درخصوص مرزبانان هم جغرافیایی هم افکار و اندیشه های جامعه که نمونه ای از آن را عنوان کردم. حال ما برای اقتصاد اسلامی نشأت گرفته از سیره ائمه اطهار(ع) چقدر کار کرده ایم؟

دبیر ستاد همکاریها در بخش دیگری از سخنان خود به دوران زندگی گوهربار حضرت فاطمه معصومه(س) پرداخت و افزود: این بانوی با کرامت با اینکه در دوران جوانی بدرود حیات گفتند، ناگفته هایی دارند از دوران حیات خود ، آیا تاکنون سعی و تلاشی کرده ایم برای خارج کردن سیره و منش این گنجینه گوهربار یا خیر؟

وی تاکید کرد: اگر سبک زندگی و سیره معصومان(ع) در زندگی ما رسوخ پیدا کند در زندگی شخصی و اجتماعی خود موفق و سرآمد خواهیم بود و دیگر شاهد چنین ناهنجاریهایی در سطح جامعه نخواهیم بود.

انتهای پیام /




گسترش خدمات تبلیغی در مدارس استثنایی مشهد/ پنج‌ هزار دانش‌آموز توان‌یاب در پوشش طرح امین

تعامل اثربخش حوزه و آموزش‌وپرورش، مسیر تربیت نسل تمدنی را هموار می‌کند

رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب

مدرسه مؤثرترین خاستگاه انتقال ارزش‌ها، باورها و هویت ملی است

مشاوروزیرآموزش و پرورش

تربیت نسل آینده‌ساز، نیازمند بهره‌گیری از گنجینه‌ی معارفی  حوزه علمیه است.

تاجدارفردوس در بیان پیامبر رحمت

بهشت از زيبائى چهره فاطمه سلام الله علیها روشن شده است

 ظرفیت تبلیغی و تربیتی حوزه علمیه آستانه‌اشرفیه برای آموزش و پرورش

نماینده ولی فقیه در استان قزوین:

با همکاری مرکز پاسخگویی به سوالات شرعی حضور روحانیون و مبلغین در مدارس  افزایش می یابد

گسترش خدمات تبلیغی در مدارس استثنایی مشهد/ پنج‌ هزار دانش‌آموز توان‌یاب در پوشش طرح امین

تصاویر/ دوره توانمندسازی طلاب فعال در آموزش و پرورش (معلم تمدن‌ساز)

تصاویر/ دیدار مدیر کل آموزش و پرورش استان قم به همراه معاونین و مشاوران با آیت‌الله اعرافی

مدیرحوزه‌های علمیه در دیدار مسئولان آموزش و پرورش قم مطرح کرد:

شناخت نسل‌های جدید؛ چالشی جدی برای نظام تربیتی / اگر با تحولات منفعلانه برخورد شود موج‌های بیرونی آینده تربیت دینی را شکل خواهند داد

مدیر کل آموزش و پرورش استان قم مطرح کرد:

تعامل با حوزه‌های علمیه و اجرای طرح‌های نوین

وزیر آموزش و پرورش

طرح امین ظرفیت ارزشمند تربیت دینی در مدارس کشور است

تعامل اثربخش حوزه و آموزش‌وپرورش، مسیر تربیت نسل تمدنی را هموار می‌کند

تصاویر / اولین اجلاسیه مدارس امین حوزه علمیه خراسان با حضور وزیر آموزش و پرورش و دبیر ستاد همکاریها

وزیر آموزش و پرورش در اولین اجلاسیه مدارس امین حوزه علمیه خراسان

حضور طلاب طرح امین شتاب‌دهنده تحول تربیتی است/ طرح امین نباید مغفول بماند

مشاور وزیر و دبیر ستاد همکاریها

تربیت نسل مؤمن در گرو نقش‌آفرینی روحانیِ مدرسه است