Print
Zoom In
Zoom Out

مشاور قرآنی وزیر آموزش و پرورش تشریح کرد :

تنها رقابتی که هیچ بازنده ای ندارد مسابقات قرآنی است

شناسه مطلب: 10599
زمان انتشار: شنبه 05 خرداد 1397 ساعت 15:32

مشاور قرآنی وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اهمیت قرآن در زندگی گفت که تنها مسابقه‌ای که هیچ بازنده‌ای در آن وجود ندارد مسابقات قرآن است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دبیر خانه ستاد همکاری ها ، حجت الاسلام والمسلمین سید جواد بهشتی در مراسم پایانی سی و ششمین دوره مسابقات قرآن، عترت و نماز دانش آموزان منطقه 12 تهران اظهار کرد: سطح رضایتمندی رهبر معظم انقلاب اسلامی از روند حفظ و قرائت قرآن کریم در جامعه بالاست، اما ایشان همچنان در زمینه ضرورت توسعه تفکر در مفهوم قرآن تاکید دارند .

حجت‌الاسلام بهشتی با اشاره به روایتی از پیامبر (ص) افزود: ایشان می‌فرمایند «به ازای هر آیه یک باغی در بهشت برای معلم آموزش دهنده در نظر می‌گیرند» و بدانید کار سختی که پایانش بهشت است سخت نیست و باید در این مسیر از رزمندگانی که با دستان خالی اما با امید و توکل به خداوند حرکت کرده‌اند، الهام گیرند .

وی با اشاره به بیانات حضرت علی (ع) در نهج‌البلاغه تصریح کرد: ایشان در نهج‌البلاغه در چند جا درباره قرآن صحبت کردند که بیشتر در خطبه 176 است، در این خطبه وقتی امام علی (ع) اهمیت قرآن را بیان می‌کند برنامه عمل نیز پیشنهاد می‌دهد .

مشاور قرآنی وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه 1500 آیه در قرآن کریم مربوط به قیامت است تصریح کرد: تنها مسابقه‌ای که هیچ بازنده ای در آن وجود ندارد مسابقات قرآنی است، کسی که با قرآن سر و کار دارد کینه به دل نمی گیرد، همه شرکت‌کنندگان حتی اگر آیه‌ای تلاوت کرده باشند برای آنها نوری در آخرت و راه روشنی در تاریکی ظلمات است، زیرا خداوند فرموده است راه نجات انسان تلاوت قرآن است، حتی فرشتگان برای قاری، حافظ یا مفسر قرآن دست می‌زنند.



بازدید دبیرستادهمکاریها از مرکزتربیت معلم مبلغ

مدیر حوزه های علمیه:

حل چالش‌های آموزش و پرورش نیازمند اولویت‌بخشیِ تمام دستگاه‌هاست

نشست مدرسه علمیه صاحب‌الزمان (عج) لنگرود و آموزش‌ و پرورش

درنشست دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش با مدیرجامعه‌الزهرا (س) بررسی شد

ظرفیت های تعلیم و تربیتی جامعه‌الزهرا (س) در همکاری با آموزش و پرورش

بازدید دبیرستادهمکاریها از مرکزتربیت معلم مبلغ

حوزه علمیه، پیشرو درنوآوریهای تربیتی

اپلیکیشن «الفبای مهربانی» کاری ازدفترتبلیغات اسلامی

معاون تبلیغ حوزه علمیه اصفهان خبر داد

فعالیت یکهزار روحانی طرح امین در اصفهان

نگاه خوب رسانه ها به اخبارستاد

شماره (85) بولتن خبری ستاد همکاریها در آیینه رسانه ها منتشرشد

گزارش تصویری

طلاب مدرسه علمیه ولی عصر(عج)‌اهواز در میان دانش آموزان در ایام فاطمیه

مدیر حوزه های علمیه:

حل چالش‌های آموزش و پرورش نیازمند اولویت‌بخشیِ تمام دستگاه‌هاست

پیش‌نشست شورای همکاری‌ سیستان و بلوچستان برگزارشد

آیت‌الله صفایی بوشهری در جمع دانش آموزان :

 شهدا نگذاشتند کشتی زندگی ما در گرداب جهان استکبار غرق شود

امام جمعه برازجان:

ره آورد حضورروحانیون در آموزش و پرورش تقویت هویت دینی دانش‌آموزان است

بازدید عضوخبرگان رهبری ازیک مدرسه طرح امین در استان گیلان  

نماینده ولی فقیه در استان زنجان:

توانمندسازی معلمان و طلاب؛ کلید افزایش اثرگذاری در مدارس و حوزه‌ها است

یادداشت

مدرسه فاطمی،الگویی تمدن‌ساز برای نجات بشر ازبحران‌های مدرن

وزیر آموزش و پرورش:

امروز میدان اصلی جنگ دشمن، باورهای نسل جوان است