Print
Zoom In
Zoom Out

در مراسم گرامی داشت یاد و خاطره معلم روحانی شهید حجت الاسلام ایرانمنش عنوان شد

شهید ایرانمنش ارزش های والای اسلامی را در تار و پودی از عشق، به قداست نور و کرامت نگاشت

شناسه مطلب: 10470
زمان انتشار: دوشنبه 30 بهمن 1396 ساعت 09:11

مراسم گرامی داشت یاد و خاطره شهید حجت الاسلام حاج شیخ علی ایرانمنش مدیرکل شهید آموزش و پرورش استان کرمان و نیز شهید نصرالله خاندانی باحضور جمعی از کارکنان اداره کل آموزش و پرورش استان کرمان برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دبیر خانه ستاد همکاری ها ، حمید موذن زاده پیشکسوت فرهنگی در این مراسم با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا، گفت: باید دل ها را به شهدا نزدیک تر کرد و سیره شهدا در زندگی ما جریان داشته باشد.

وی افزود: شهدا به مرحله ای رسیدند که دل از این دنیای فانی بریدند و با آغوشی باز طعم شهادت را چشیدند و آنان نزد خدا عِندَ رَبهم یرزقون هستند.

معاون سابق اداره کل آموزش و پرورش استان کرمان  با اشاره به روحیات و حسن خلق شهید ایرانمنش در جامعه و زندگی شخصی، گفت: امروز در جامعه اخلاق کم رنگ شده است و باید زندگی و اخلاق شهدا سرلوحه کار ما قرار گیرد.

وی خاطر نشان کرد: شهدا اخلاق را در عمل ثابت کردند و نشان دادند می شود بر بسیاری از کارهای غیراخلاقی دنیوی چشم بست و در مسیر خدا قدم برداشت و به سعادت رسید.

موذن زاده انجام واجبات و ترک محرمات را از ویژگی های بارز شهید ایرانمنش برشمرد و گفت: باید این خصوصیات شهدا را الگو قرار داد و به نسل جوان منتقل کرد تا جوانان قدردان بزرگان انقلاب و شهدا باشند.

وی افزود: نسبت به عمل به وصیت نامه‌های شهدا باید اهتمام ورزید و آنها را یادآوری کرد زیرا شهدا معامله گر با خدا بودند به همین دلیل هم خدا آنها را به این مقام رساند.

موذن زاده با تأکید بر اینکه  باید در مراکز فرهنگی، آموزشی و جامعه نیازمند گفتمان  اخلاقی  شهدا هستیم ، گفت: بیان این ویژگی ها برای جامعه به ویژه قشر جوان تأثیرگذار است وجامعه امروز نیازمند بیان ویژگی های اخلاقی و رفتاری شهدا است.

برپایه این گزارش مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمان نیز با صدور پیامی یاد و خاطره شهید والا مقام حجت الااسلام ایرانمنش را داشت و خاطر نشان ساخت ؛ سزاست رشادت ها، مجاهدت ها و از خود گذشتگی های این شهید والامقام  در پاسداشت و نهادینه نمودن ارزش های والای اسلامی را در تار و پودی از عشق، به قداست نور و کرامت نگاشت تا اذهان معلمان امروز و فردا و آینده سازان ایران اسلامی با فرهنگ غنی ایثار و شهادت ، الفتی عمیق گیرند.

گفتنی است شهید حجت الاسلام علی ایرانمنش در سال۱۳3۱ در شهرکرمان متولد شد، او تحصیل در حوزه علمیه را برگزید و  عازم قم شد.

با اتمام تحصیلات حوزوی در کنکور سراسری شرکت کرد و در رشته الهیات دانشگاه تهران مشغول تحصیل شد و بعد از به اتمام رساندن دوره کار‌شناسی به کرمان برگشت، با اوج گیری مبارزات انقلابی  مردم ایران  اسلامی ،به صفوف انقلابیون پیوست و با رها توسط ماموران ساواک دستگیر و شکنجه شد ،شهید ایرانمنش  بعد از پیروزی انقلاب به عنوان مدیر کل آموزش پرورش استان کرمان منصوب شد و سرانجام در تاریخ ۲۷بهمن ۱۳۶۷ توسط گروهک تروریستی منافقین به درجه رفیع  شهادت نایلا آمد .



تصاویر / اولین اجلاسیه مدارس امین حوزه علمیه خراسان با حضور وزیر آموزش و پرورش و دبیر ستاد همکاریها

حوزه علمیه، پیشرو درنوآوریهای تربیتی

اپلیکیشن «الفبای مهربانی» کاری ازدفترتبلیغات اسلامی

رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب

مدرسه مؤثرترین خاستگاه انتقال ارزش‌ها، باورها و هویت ملی است

مشاوروزیرآموزش و پرورش

تربیت نسل آینده‌ساز، نیازمند بهره‌گیری از گنجینه‌ی معارفی  حوزه علمیه است.

تاجدارفردوس در بیان پیامبر رحمت

بهشت از زيبائى چهره فاطمه سلام الله علیها روشن شده است

 ظرفیت تبلیغی و تربیتی حوزه علمیه آستانه‌اشرفیه برای آموزش و پرورش

نماینده ولی فقیه در استان قزوین:

با همکاری مرکز پاسخگویی به سوالات شرعی حضور روحانیون و مبلغین در مدارس  افزایش می یابد

گسترش خدمات تبلیغی در مدارس استثنایی مشهد/ پنج‌ هزار دانش‌آموز توان‌یاب در پوشش طرح امین

تصاویر/ دوره توانمندسازی طلاب فعال در آموزش و پرورش (معلم تمدن‌ساز)

تصاویر/ دیدار مدیر کل آموزش و پرورش استان قم به همراه معاونین و مشاوران با آیت‌الله اعرافی

مدیرحوزه‌های علمیه در دیدار مسئولان آموزش و پرورش قم مطرح کرد:

شناخت نسل‌های جدید؛ چالشی جدی برای نظام تربیتی / اگر با تحولات منفعلانه برخورد شود موج‌های بیرونی آینده تربیت دینی را شکل خواهند داد

مدیر کل آموزش و پرورش استان قم مطرح کرد:

تعامل با حوزه‌های علمیه و اجرای طرح‌های نوین

وزیر آموزش و پرورش

طرح امین ظرفیت ارزشمند تربیت دینی در مدارس کشور است

تعامل اثربخش حوزه و آموزش‌وپرورش، مسیر تربیت نسل تمدنی را هموار می‌کند

تصاویر / اولین اجلاسیه مدارس امین حوزه علمیه خراسان با حضور وزیر آموزش و پرورش و دبیر ستاد همکاریها

وزیر آموزش و پرورش در اولین اجلاسیه مدارس امین حوزه علمیه خراسان

حضور طلاب طرح امین شتاب‌دهنده تحول تربیتی است/ طرح امین نباید مغفول بماند

مشاور وزیر و دبیر ستاد همکاریها

تربیت نسل مؤمن در گرو نقش‌آفرینی روحانیِ مدرسه است