Print
Zoom In
Zoom Out

مشاور دبیر ستاد همکاری ها ؛

تربیت پایه و از ارکان خوشبختی هر جامعه است.

شناسه مطلب: 10447
زمان انتشار: شنبه 14 بهمن 1396 ساعت 12:25

مشاور دبیر ستاد همکاریهای حوزه و آموزش و پرورش در جمع گروهی از فعالان فرهنگی و آموزشی خواستار توجه همه دستگاه ها و شخصیت های حقیقی و حقوقی برای کمک به آموزش و پرورش شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دبیر خانه ستاد همکاری ها ،حجت الاسلام محمد گرمابدشتی ضمن ارایه سیاست های ستاد همکاری های حوزه و آموزش و پرورش گفت ؛ هدف از تاسیس این ستاد فراهم کردن زمینه همکاری و تعامل فکری دو نهاد بزرگ حوزه و آموزش و پرورش برای ارتقا معنویات در جامعه و تاثیر گذاری بر نسل کودک ، نوجوان و جوانان در حال تحصیل در آموزش و پرورش است. 

وی افزود ؛ سند تحول بنیادین به خوبی وظایف همه دستگاها و نهادها و موسسات مرتبط با آموزش و پرورش را برای دست یابی به حیات طیبه بیان کرده و شایسته است موسسات و کانون های آموزشی و فرهنگی دست در دست آموزش و پرورش گذاشته و دستگاه تعلیم و تربیت را برای رسیدن به اهداف والای نظام یاری کنند.

حجت الاسلام گرمابدشتی افزود؛ متولیان و فعالان عرصه فرهنگ و آموزش در این شرایط حساس ،مسئولیت بزرگی برعهده دارند و فرهنگیان سخت کوش  می بایست در نوع ارایه  محتوای درسی به گونه ای عمل کنید که  آموزه های دینی و تربیت اسلامی در همه کلاس های  درسی موج بزند. 

وی بابیان اینکه همه باید به آموزش و پرورش برای رسیدن به اهداف والای تعلیم و تربیت کمک کنیم گفت ؛ صاحب نظران و اندیشمندان عرصه تعلیم و تربیت اسلامی بر این باورند ؛ همه اقشار و دستگاهها باید به آموزش و پرورش کمک کنند، زیراکار سنگین تعلیم و تربیت تنها از عهده یک وزارتخانه بر نمی آید. 

مشاور دبیر ستاد همکاری های حوزه و آموزش و پرورش یاد آورشد؛ دبیر خانه ستاد همکاری ها آمادگی دارد ایده های معلمان  رادر یافت کرده  برای اجرایی کردن این ایده ها  راهکار عملیاتی ارایه نماید. 

وی گفت؛ هر معلمی می تواند آموزه های دینی را ترویج دهد ، مثلا اول هر کلاس  یک روایت ، آیه و حکایت آموزنده را بیان  در لحظات پایانی هر درس یک بار دیگر آنرا به منظور یاد آوری بیان نماید.

حجت الاسلام گرمادبشتی گفت ؛ اهل فرهنگ و هنر در شرایط کنونی برای پاسداری از ارزشها رسالت سنگینی بر عهده دارند  و چنانچه به صورت هنرمندانه و علمی از این فرصت به وجود آمده در ترویج ارزشهای اخلاقی و تربیتی استفاده کنند ،خروجی کار آنان علاوه بر اهداف دنیایی برکات اخروی نیز در پی خواهد داشت و باقیات صالحات خواهد بود، زیرا تربیت پایه و ارکان خوشبختی هر جامعه است. 



اپلیکیشن قطار قرآنی

آموزش مفاهیم دینی به زبان کودکانه با فناوری تعاملی

نشست فصلی مبلغان طرح امین خراسان شمالی

گزارش

 مدرسه امام حسین(ع) همدان؛ الگویی موفق در تربیت نسلی متعهد و با نشاط

توسط مؤسسه دارالزهراء (سلام الله علیها)

اجرای درسنامه‌های فاطمیه در بیش از ۵۰ مدرسه قم

مدیر حوزه علمیه خراسان

تحول در آموزش و پرورش به آینده کشور گره خورده است

دیداردبیر جدید ستاد همکاریها با مدیر حوزه علمیه خراسان

تصاویر/ اردوی شبی در حوزه علمیه ویژه دانش آموزان سلماس

درمشهد برگزارشد

دوره جامع و مهارتی «تربیت مبلغان کودک و نوجوان»

برگزاری گفتمان دینی با موضوع حجاب و عفاف در مدارس ایرانشهر

یادداشت/ کریم دلفانی؛

سهم حوزه علمیه از سند تحول بنیادین آموزش و پرورش در دولت اسناد محور چهاردهم

گزارش

تربیت دینی و اجتماعی پایدار با اجرای طرح سه میم

اپلیکیشن قطار قرآنی

آموزش مفاهیم دینی به زبان کودکانه با فناوری تعاملی

به همت مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی

 فضلا و کارشناسان حوزوی در میان دانش اموزان برای پاسخ به سئوالات گوناگون

نماینده ولی فقیه در استان یزد

آموزش و پرورش نیازمند بازگشت به سه اصل بنیادین تدیّن، تفکر و تعقل است

دوره تربیت مربی کودک و نوجوان ویژه مبلغین و روحانیون شهرستان دلگان

نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی:

آموزش و پرورش زمینه‌ ساز انتقال مفاهیم اخلاقی و قرآنی باشد

مدیر حوزه علمیه گیلان

ارتباط مؤثر حوزه و آموزش و پرورش موجب ارتقای معنویت نوجوانان می شود