Print
Zoom In
Zoom Out

مشاور دبیر ستاد همکاری ها ؛

تربیت پایه و از ارکان خوشبختی هر جامعه است.

شناسه مطلب: 10447
زمان انتشار: شنبه 14 بهمن 1396 ساعت 12:25

مشاور دبیر ستاد همکاریهای حوزه و آموزش و پرورش در جمع گروهی از فعالان فرهنگی و آموزشی خواستار توجه همه دستگاه ها و شخصیت های حقیقی و حقوقی برای کمک به آموزش و پرورش شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دبیر خانه ستاد همکاری ها ،حجت الاسلام محمد گرمابدشتی ضمن ارایه سیاست های ستاد همکاری های حوزه و آموزش و پرورش گفت ؛ هدف از تاسیس این ستاد فراهم کردن زمینه همکاری و تعامل فکری دو نهاد بزرگ حوزه و آموزش و پرورش برای ارتقا معنویات در جامعه و تاثیر گذاری بر نسل کودک ، نوجوان و جوانان در حال تحصیل در آموزش و پرورش است. 

وی افزود ؛ سند تحول بنیادین به خوبی وظایف همه دستگاها و نهادها و موسسات مرتبط با آموزش و پرورش را برای دست یابی به حیات طیبه بیان کرده و شایسته است موسسات و کانون های آموزشی و فرهنگی دست در دست آموزش و پرورش گذاشته و دستگاه تعلیم و تربیت را برای رسیدن به اهداف والای نظام یاری کنند.

حجت الاسلام گرمابدشتی افزود؛ متولیان و فعالان عرصه فرهنگ و آموزش در این شرایط حساس ،مسئولیت بزرگی برعهده دارند و فرهنگیان سخت کوش  می بایست در نوع ارایه  محتوای درسی به گونه ای عمل کنید که  آموزه های دینی و تربیت اسلامی در همه کلاس های  درسی موج بزند. 

وی بابیان اینکه همه باید به آموزش و پرورش برای رسیدن به اهداف والای تعلیم و تربیت کمک کنیم گفت ؛ صاحب نظران و اندیشمندان عرصه تعلیم و تربیت اسلامی بر این باورند ؛ همه اقشار و دستگاهها باید به آموزش و پرورش کمک کنند، زیراکار سنگین تعلیم و تربیت تنها از عهده یک وزارتخانه بر نمی آید. 

مشاور دبیر ستاد همکاری های حوزه و آموزش و پرورش یاد آورشد؛ دبیر خانه ستاد همکاری ها آمادگی دارد ایده های معلمان  رادر یافت کرده  برای اجرایی کردن این ایده ها  راهکار عملیاتی ارایه نماید. 

وی گفت؛ هر معلمی می تواند آموزه های دینی را ترویج دهد ، مثلا اول هر کلاس  یک روایت ، آیه و حکایت آموزنده را بیان  در لحظات پایانی هر درس یک بار دیگر آنرا به منظور یاد آوری بیان نماید.

حجت الاسلام گرمادبشتی گفت ؛ اهل فرهنگ و هنر در شرایط کنونی برای پاسداری از ارزشها رسالت سنگینی بر عهده دارند  و چنانچه به صورت هنرمندانه و علمی از این فرصت به وجود آمده در ترویج ارزشهای اخلاقی و تربیتی استفاده کنند ،خروجی کار آنان علاوه بر اهداف دنیایی برکات اخروی نیز در پی خواهد داشت و باقیات صالحات خواهد بود، زیرا تربیت پایه و ارکان خوشبختی هر جامعه است. 



در راستای هدایت تحصیلی

تصاویر/ حضور اساتید حوزه علمیه شاهین‌دژ در مدارس آموزش و پرورش

بازدید مشاور وزیر آموزش وپرورش ازمرکز نجوم و رصد خانه کانون استان ایلام

نیم نگاهی به کتاب «تعلیم و تربیت در نهج‌البلاغه»

معاون وزیرآموزش و پرورش دردیداربا آیات حسینی بوشهری واعرافی

استعدادهای برتر باید در مسیر حل مسائل راهبردی کشور قرارگیرند/ به دنبال تربیت نخبه‌ای هستیم عمیق بیندیشد و متعهدانه عمل کند

آیت الله حسینی بوشهری در دیدار رئیس سمپاد

کشوربیش ازهرجای دیگربه استعدادهای برتر نیاز دارد.

در دیدار رئیس سازمان ملی استعداهای درخشان:

تقدیرآیت الله اعرافی ازتوجه رئیس جمهوربه آموزش و پرورش

گزارش تصویری

همایش تخصصی طلاب شاغل در آموزش و پرورش دانشگاه فرهنگیان مشهد

رئیس بنیاد نهج البلاغه خبر داد

  شرکت ۳۰۰هزار دانش آموز در طرح فراگیر "قرار نهج البلاغه "

در کرمان

دوره آموزشی اردو داری مربیان کودک و نوجوان

درقم برگزارشد

دوره توانمندسازی طلاب در پاسخ به شبهات اعتقادی

عضو شورای سیاستگذاری ستاد همکاریها:

تحقق تربیت تراز انقلاب اسلامی، نیازمند طرح‌های تازه است

مدیرحوزه های علمیه

ارتباط و تعامل  چشمگیر روحانیون با دانش‌آموزان از مهم‌ترین جلوه‌های تبلیغ حوزه علمیه است

درکتاب آموزشی احکام دختران بخوانید

نگاهی متفاوت برای آشنایی دختران با احکام شرعی

دبیر ستاد همکاری حوزه و آموزش و پرورش

خدمات رئیس جمهور شهید تا سالیان متمادی در کشور جاری و ساری خواهد بود.

امام جمعه همدان:

مبلغ طرح امینی موفق است که ملجا همه دانش‌آموزان باشد

به همت نشر معارف

کتاب «شیخ بهایی» ویژه گروه سنی کودک و نوجوان منتشر شد

در حاشیه دیدار با معلمان و فرهنگیان

تفقد رهبرمعظم انقلاب ازافتخارآفرینان کاروان دانش‌آموزی امید ایران