Print
Zoom In
Zoom Out

معاون برنامه ریزی و پژوهشی ستاد همکاریها؛

نگاه آرمانی به تدوین کتب درسی آینده یک ملت را رقم میزند

شناسه مطلب: 10420
زمان انتشار: شنبه 30 دی 1396 ساعت 10:54

اگر نسبت به تربیت این نسل تلاش کنیم بدون تردید 20 سال دیگر نتیجه اش را برداشت خواهیم کرد.

به گزارش خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی دبیرخانه ستاد همکاریها، علیرضا رحیمی در نشست مشترک با کارشناسان معاونت تبلیغ حوزه های علمیه اظهارداشت: نگاه آرمانی به تدوین کتب درسی آینده یک ملت را رقم میزند، اگر در خصوص متون درسی و تربیت دانش آموزان ریشه ای تر و پیشگیرانه تر اقدام کنیم بدون تردید نسبت به بروز آفت های آینده پیشگیری کرده ایم.

معاون برنامه ریزی و پژوهشی ستاد همکاریها گفت: پدیده مبارک  همکاریهای حوزه علمیه و آموزش و پرورش در حالی شکل گرفته است که بیش از 13 میلیون دانش آموز و بالغ بر یک میلیون معلم در کشور،نیازمند تامین محتوای آموزشی و تربیتی در تراز تحصیل کرده انقلاب اسلامی هستند.  

 وی افزود ؛ اگر نسبت به تربیت این نسل تلاش کنیم بدون تردید 20 سال دیگر نتیجه اش را برداشت خواهیم کرد.

وی افزود: یکی از مطالبات مهم مقام معظم رهبری از حوزه علمیه، حضور فعال، اثربخش و تاثیرگذار در آموزش و پرورش است ، مطالبه ای  که پس از سفر پرخیر و برکت مقام معظم رهبری منجر به تشکیل  ستاد همکاریها به ریاست عالی مدیرحوزه های علمیه و وزیر آموزش و پرورش شد  و تا به امروز در راستای مطالبات و منوّیات معظم له پیش رفته است.

رحیمی ادامه داد: از حوزه های علمیه تقاضا داریم از جایگاه حقوقی خود نسبت به مسائل مختلفی که در آموزش و پرورش صورت می گیرد، همانند سایر دستگاهها، مطالبه گری داشته باشد.

وی بیان داشت: با توجه به سیاست های ارائه شده، ستاد همکاریها آمادگی دارد تا به صورت قانونی و نظام مند، نگاه معاونت تبلیغ و امور فرهنگی و کارشناسان تدوین کتب درسی این معاونت را به صورت یک مولفه معرفی کند و در خصوص اختصاص یک پردیس از دانشگاه فرهنگیان به حوزه علمیه پیگیری های لازم را انجام دهد.





دوره تخصصی ارتقاء مربیان طرح امین در سنقر و کلیایی برگزار شد

دبیرستادهمکاریها تشریح کرد

فرایند حضورحوزه علمیه درمدارس وابسته دولتی

گزارش استانی

طرح تربیتی امین، گامی در مسیر تربیت معنوی دانش‌آموزان

با حضور مشاور وزیر آموزش و پرورش

همایش نوگلان فاطمی برگزار شد

به همت مرکز ملی پاسخ گویی به سئوالات دینی

تشکیل حلقه های علمی پاسخ به پرسش ها و شبهات دانش آموزی

کتاب نهج البلاغه ویژه نوجوانان رونمایی شد

شرکت  ۳۰۰ هزار دانش آموزاصفهانی در مسابقه نهج البلاغه خوانی

با حضور نماینده ولی فقیه

میزبانی مصلای اردبیل از 2000 دانش آموز دختر روزه اولی

با حضور نماینده ولی‌فقیه

میزبانی مصلای ارومیه از ۱۴۰۰ دانش‌آموز روزه اولی

درادامه سلسله بازدیهای دبیرستاد همکاریها

نشست مدیران و مربیان طرح امین منطقه۱۷ با مشاور وزیرآموزش و پرورش

ویژه دختران؛

کتاب «آنچه یک جوان باید بداند» به ایستگاه بیست و نهم رسید

امام جمعه ارومیه

آمورزش و پرورش در پاسخ به شبهات اعتقادی دانش‌آموزان بیش از گذشته فعال باشد

در ماه مبارک رمضان

تبلیغ چهره به چهره  کارشناسان دینی درمیان دانش آموزان

برنامه‌های تربیتی دانش آموزی استان کرمان در ماه رمضان تشریح شد

طرح حضور پس از پایان ماه مبارک رمضان در حوزه علمیه یزد اجرایی می‌شود

با موافقت مدیر حوزه های علمیه

افزایش ظرفیت مبلغین طرح هجرت ویژه روحانیون شاغل در آموزش و پرورش هرمزگان

امام جمعه زنجان:

تفکر نسل جدید را به اندیشه‌های قرآنی نزدیک کنیم

در یکی از روستاهای دهلران صورت گرفت

رنگ آمیزی مدرسه بجای اقامت در هتل ! + فیلم