به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دبیر خانه ستاد همکاری ها "حجه الاسلام والمسلمسن سید مجتبی ملکی" در نشست شورای آموزش و پرورش استان یزد با قدردانی از اقدامات استان یزد در زمینه های مختلف تربیتی و آموزشی گفت : طرح ها و برنامه هایی که دراستان یزد اجرا شده شده است نشان از ایمان و دغدغه ای است که شما برای تربیت دانش آموزان دارید .
مشاور وزیر آموزش و پرورش بر ضرورت انعکاس این طرح ها و برنامه ها تاکید کرد وگفت : انعکاس برنامه های اجرائی درکف مدرسه زمینه ساز برنامه ریزی موثر و مفید درستاد است .
دبیر ستاد همکاری های حوزه علمیه و آموزش و پرورش بر ضرورت جلب اعتماد مردم تاکید کرد و گفت : باانجام فعالیت ها ی تربیتی درکف مدرسه است که اعتماد مردم بیشتر جلب می شود .

وی خاطرنشان کرد آموزش و پرورش باید از طرف مردم مورد مطالبه قرار گیرد و دغدغه همه مردم و مسئولان باشد.
وی درادامه از سید امیر هاشمی مدیر موفق دبیرستان شهید حاجی حسنی به خاطر تلاش در برقراری رابطه مدرسه و مسجد ، حضور دانش آموزان دربرنامه های مساجد ، توجه به امر نماز و تربیت دینی دانش آموزان تقدیر کرد.
دیگر برنامه های مشاور وزیرآموزش و پرورش در یزد
برپایه این گزارش
شرکت در شورای معاونین آموزش و پرورش ، حضور در نشست دبیران و رابطان ستادهمکاری های شهرستانها و مناطق 14 گانه استان ، برگزاری نشست شورای فرهنگی پردیس های دانشگاه فرهنگیان یزد ، برگزاری جلسه ستاد همکاری های استان با حضور نماینده ولی فقیه و امام جمعه یزد، بازدید از مرکز دارالقران و دیدار با خانواده معلم شهید سلطان پناه از دیگر برنامه های سفر یکروزه مشاور وزیر و دبیر ستاد همکاری های حوزه و آموزش و پرورش به استان یزد بود.
