Print
Zoom In
Zoom Out

برگزاری گفتمان "خانواده مطهر" در آموزش و پرورش بندرعباس

شناسه مطلب: 10349
زمان انتشار: يكشنبه 03 دی 1396 ساعت 11:10

گفتمان آموزش "خانواده مطهر" به همت کمیته همکاریهای بندر عباس در آموزش و پرورش ناحیه یک این شهر بر گزار شد .

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی  دبیر خانه ستاد همکاریها در این نشست خانواده های دانش آموزان و فرهنگیان با ویژگی ها و خصوصیات یک خانواده دینی و نیز شیوه تربیت دینی فرزندان آشنا شدند .

در این نشست که به مناسبت هفته قرآن برگزار گردید؛کارشناس دینی حوزه علمیه ویژگی های خانواده مطهر و نیز وظایف پدارن مادران درخصوص تربیت دینی و بار آوردن فرزندان برای انجام فرایض دینی را تشریح کرد. 


خبر دیگری از استان هرمزگان حاکی است در راستای تحقق برنامه های ابلاغی دبیرخانه همکاریها و دیدار دانش آموزان با فضلا و روحانیون، جمعی از دانش آموزان دختر شهید مراغی زاده، بخش بند چارک ،با امام جمعه این بخش دیدار کردند. 

در این دیدار امام جمعه، دانش آموزان دختر را به حفظ اصالت های دینی و خانوادگی و پرهیز از اسیر شدن در فرهنگ بیگانگان توصیه کرد. 

وی از دانش آموزان خواست با حفظ حجاب و عفاف و اهتمام به درس خواندن بهترین خدمت را به مکتب حضرت زهرا سلام الله علیها بکنند. 


این گزارش می افزاید؛ از دیگر برنامه های کمیته همکارهای استان هرمزگان، برگزاری گفتمان دینی مفاسد اجتماعی در دبیرستان نمونه دولتی عترت شهرستان سیرک با حضور دانش آموزان و سخنرانی حجت الاسلام حیدری از طلاب و روحانیون شهرستان بود. 

وی در این گفتمان با تشریح معنای مفاسد اجتماعی و معرفی برخی از مصادیق آن از دانش آموزان خواست در خصوص تهذیب نفس و اهتمام به انجام واجبات خود را در مقابل مفاسد اجتماعی بیمه کنند. 



حجت الاسلام حیدری، بروز ناهنجاریهای اجتماعی را حاصل عصر انفجار اطلاعات و وسایل  ارتباط جمعی دانست وگفت ؛ اگر بن مایه های دینی و معنوی نداشته باشیم و خدای نکرده نسبت به ارزشهای دینی و انسانی بی تفاوت باشیم در دنیای پر غوغای شبکه های اجتماعی و سرعت تبادل اطلاعات ،تشخیص حق از باطل بسیار سخت خواهد بود. 

وی افزود ؛ همانگونه رهبر معظم انقلاب فرمودند ،جوان امروز باید با درس خواندن و استکبارستیزی ،هویت ایرانی اسلامی خود را حفظ کرده و قله های موفقیت علمی و دینی را یکی پس از دیگری فتح کند. 



در حاشیه دیدار با معلمان و فرهنگیان

تفقد رهبرمعظم انقلاب ازافتخارآفرینان کاروان دانش‌آموزی امید ایران

بازدید مشاور وزیر آموزش وپرورش ازمرکز نجوم و رصد خانه کانون استان ایلام

نیم نگاهی به کتاب «تعلیم و تربیت در نهج‌البلاغه»

معاون وزیرآموزش و پرورش دردیداربا آیات حسینی بوشهری واعرافی

استعدادهای برتر باید در مسیر حل مسائل راهبردی کشور قرارگیرند/ به دنبال تربیت نخبه‌ای هستیم عمیق بیندیشد و متعهدانه عمل کند

آیت الله حسینی بوشهری در دیدار رئیس سمپاد

کشوربیش ازهرجای دیگربه استعدادهای برتر نیاز دارد.

در دیدار رئیس سازمان ملی استعداهای درخشان:

تقدیرآیت الله اعرافی ازتوجه رئیس جمهوربه آموزش و پرورش

گزارش تصویری

همایش تخصصی طلاب شاغل در آموزش و پرورش دانشگاه فرهنگیان مشهد

رئیس بنیاد نهج البلاغه خبر داد

  شرکت ۳۰۰هزار دانش آموز در طرح فراگیر "قرار نهج البلاغه "

در کرمان

دوره آموزشی اردو داری مربیان کودک و نوجوان

درقم برگزارشد

دوره توانمندسازی طلاب در پاسخ به شبهات اعتقادی

عضو شورای سیاستگذاری ستاد همکاریها:

تحقق تربیت تراز انقلاب اسلامی، نیازمند طرح‌های تازه است

مدیرحوزه های علمیه

ارتباط و تعامل  چشمگیر روحانیون با دانش‌آموزان از مهم‌ترین جلوه‌های تبلیغ حوزه علمیه است

درکتاب آموزشی احکام دختران بخوانید

نگاهی متفاوت برای آشنایی دختران با احکام شرعی

دبیر ستاد همکاری حوزه و آموزش و پرورش

خدمات رئیس جمهور شهید تا سالیان متمادی در کشور جاری و ساری خواهد بود.

امام جمعه همدان:

مبلغ طرح امینی موفق است که ملجا همه دانش‌آموزان باشد

به همت نشر معارف

کتاب «شیخ بهایی» ویژه گروه سنی کودک و نوجوان منتشر شد

در حاشیه دیدار با معلمان و فرهنگیان

تفقد رهبرمعظم انقلاب ازافتخارآفرینان کاروان دانش‌آموزی امید ایران