Print
Zoom In
Zoom Out

رییس کمیته همکاریهای مراغه عنوان کرد

برگزاری نماز جماعت در 65مدرسه شهرستان مراغه

شناسه مطلب: 10244
زمان انتشار: دوشنبه 24 مهر 1396 ساعت 15:21

با همکاری حوزه و آموزش و پرورش در 65 مدرسه شهر مراغه، نماز جماعت با حضور روحانی برگزار می‌شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها ،امام جمعه مراغه  در این جلسه  هم اندیشی  ستاد همکاریهای حوزه و آموزش و پرورش در این شهرستان اظهار کرد: با همکاری حوزه و آموزش و پرورش در 65 مدرسه شهر مراغه، نماز جماعت با حضور روحانی برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام محمدتقی پورمحمدی با اشاره به اهمیت آموزش نماز در سنین نوجوانی و جوانی افزود: به برکت حوزه‌های علمیه، در این شهر نماز جماعت در 79 مسجد و 42 اداره به صورت منظم برگزار می‌شود.

وی، برگزاری گفتمان‌های دینی در مدارس را از دیگر برنامه‌های مشترک حوزه علمه و آموزش و پرورش در مراغه بیان کرد و گفت: سال گذشته 500 گفتمان دینی برای دانش‌آموزان در این شهر برگزار شده است.

امام جمعه مراغه تأکید کرد: هم اکنون از 5 هزار و 200 مدرسه استان در 800 مدرسه، نماز جماعت با حضور روحانیان  برگزار می‌شود.

ضرورت پاسخ به سوالات اعتقادی دانش آموزان در مدارس

عضو خبرگان رهبری و امام جمعه مراغه گفت: یکی از ضروریت های امروز جامعه، ایجاد ظرفیت های لازم در آموزش و پرورش برای پاسخ به سوالات اعتقادی دانش آموزان است.

حجت الاسلام والمسلمین پورمحمدی اظهار داشت: در کنار توجه به موضوع نماز در مدارس ، بایستی ظرفیت های لازم برای پرسش و پاسخ اعتقادی و اخلاقی دانش آموزان فراهم و حوزه های علمیه مراغه آماده همکاری در این زمینه را دارد.

وی به همکاری و تعامل تنگاتنگ حوزه های علمیه و آموزش و پرورش تاکید کرد و گفت: برگزاری چنین جلساتی به منظور بررسی ، برنامه ریزی ، شناسایی راه کار ها و استفاده از توانمندی های تبلیغی ، پژوهشی و آموزشی حوزه های علمیه در مدارس موجب تداوم همکاری این دو نهاد  و اثر بخشی برنامه ها می شود.

عضو خبرگان رهبری در ادامه افزود:اگر اعتبارات تخصیص یافته برنامه های فرهنگی در جای خود هزینه شود ، بسیاری از مشکلات فرهنگی در جامعه برطرف خواهد شد.

120 تفاهم نامه همکاری حوزه با نهادها ی مختلف  

معاون پژوهش و برنامه ریزی ستاد همکاری حوزه علمیه و آموزش و پرورش کشور نیز در این جلسه آموزش و پرورش را تاثیر گذار ترین دستگاه اجرایی عنوان کرد و گفت: حوزه های علمیه در کشور 0 12 تفاهم نامه با دستگاه های اجرایی دارند و در بین آن ها ، آموزش و پرورش تنها دستگاهی است که دبیرخانه مستقل برای تداوم همکاری تشکیل داده است.

علیرضا رحیمی افزود : عرصه همکاری حوزه های علمیه و آموزش و پرورش در 4حوزه پژوهشی ، منابع انسانی ، کتب درسی و امور تربیتی می باشد.

وی در ادامه به اهمیت مدارس علوم و معارف اسلامی اشاره و اظهار کرد : این مدارس برای بیمه کردن دانشگاه ها از رشته های ضروری محسوب می شود.

وی ادامه داد: طلاب می توانند در هفت رشته در دانشگاه فرهنگیان مشغول تحصیل شوند و از آن طریق جذب آموزش و پرورش گردند.

حوزه علمیه ، جهش خوبی به برنامه های پرورشی داده است.

طاهر علمی معاون پرورشی اداره کل استان آذربایجان شرقی نیز  افزود : ارتباط و تعامل مشترک حوزه های علمیه و آموزش و پرورش کمک شایانی در اجرای برنامه های  تربیت قرآنی و فضائل اخلاقی  در مدارس کرده است.

وی ، ضمن ابراز خرسندی از همکاری و تعامل حوزه های علمیه و آموزش و پرورش ، افزود : اجرای برنامه های مشترک توسط این دو نهاد ، اثر بخشی بالایی در بین دانش آموزان دارد.

علمی افزود : توانمند سازی ائمه جماعت در مدارس ، حضورطلاب در مراسمات مذهبی مدارس ، برگزاری گفتمان های دینی ، برگزاری کلاس های تبلیغ و دیدار با علمای برجسته از برنامه های مشترک حوزه های علمیه و آموزش و پرورش این شهرستان می باشد.

وی ادامه داد: تببین گفتمان روان شناسی توسط طلاب در مدارس و برگزاری جلسات مشترک بین طلاب و معاونین و مربیان پرورشی و دبیران معارف اسلامی از جمله خط و مشی های آموزش و پرورش مراغه در سالتحصیلی 96-97 خواهد بود



به همت نشر معارف

کتاب «شیخ بهایی» ویژه گروه سنی کودک و نوجوان منتشر شد

در حاشیه دیدار با معلمان و فرهنگیان

تفقد رهبرمعظم انقلاب ازافتخارآفرینان کاروان دانش‌آموزی امید ایران

نیم نگاهی به کتاب «تعلیم و تربیت در نهج‌البلاغه»

معاون وزیرآموزش و پرورش دردیداربا آیات حسینی بوشهری واعرافی

استعدادهای برتر باید در مسیر حل مسائل راهبردی کشور قرارگیرند/ به دنبال تربیت نخبه‌ای هستیم عمیق بیندیشد و متعهدانه عمل کند

آیت الله حسینی بوشهری در دیدار رئیس سمپاد

کشوربیش ازهرجای دیگربه استعدادهای برتر نیاز دارد.

در دیدار رئیس سازمان ملی استعداهای درخشان:

تقدیرآیت الله اعرافی ازتوجه رئیس جمهوربه آموزش و پرورش

گزارش تصویری

همایش تخصصی طلاب شاغل در آموزش و پرورش دانشگاه فرهنگیان مشهد

رئیس بنیاد نهج البلاغه خبر داد

  شرکت ۳۰۰هزار دانش آموز در طرح فراگیر "قرار نهج البلاغه "

در کرمان

دوره آموزشی اردو داری مربیان کودک و نوجوان

درقم برگزارشد

دوره توانمندسازی طلاب در پاسخ به شبهات اعتقادی

عضو شورای سیاستگذاری ستاد همکاریها:

تحقق تربیت تراز انقلاب اسلامی، نیازمند طرح‌های تازه است

مدیرحوزه های علمیه

ارتباط و تعامل  چشمگیر روحانیون با دانش‌آموزان از مهم‌ترین جلوه‌های تبلیغ حوزه علمیه است

درکتاب آموزشی احکام دختران بخوانید

نگاهی متفاوت برای آشنایی دختران با احکام شرعی

دبیر ستاد همکاری حوزه و آموزش و پرورش

خدمات رئیس جمهور شهید تا سالیان متمادی در کشور جاری و ساری خواهد بود.

امام جمعه همدان:

مبلغ طرح امینی موفق است که ملجا همه دانش‌آموزان باشد

به همت نشر معارف

کتاب «شیخ بهایی» ویژه گروه سنی کودک و نوجوان منتشر شد

در حاشیه دیدار با معلمان و فرهنگیان

تفقد رهبرمعظم انقلاب ازافتخارآفرینان کاروان دانش‌آموزی امید ایران