Print
Zoom In
Zoom Out

عضو کمیته همکاری‌های استان بوشهر تأکید کرد :

ضرورت توجه به تربیت دینی دانش آموزان

شناسه مطلب: 10183
زمان انتشار: شنبه 01 مهر 1396 ساعت 19:28

حجت الاسلام والمسلمین خدری، دانش آموزان را آینده سازان مملکت خواند و بر ضرورت تربیت دینی آنان تاکید کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دبیرخانه ستاد همکاری‌ها،حجت الاسلام والمسلمین رضا خدری، صبح امروز در مراسم آغاز سال تحصیلی، در مدرسه حضرت معصومه(سلام الله علیها) شهر چغادک با تبریک بازگشایی مدارس گفت: دوران تحصیل دوران خاص و فرصت مغتنمی برای هر فرد است که باید قدر آن را دانست.

وی، دانش آموزان را آینده سازان مملکت عنوان کرد و با تاکید بر ضرورت تربیت دینی آنان، و ابراز داشت: شما آینده سازان این شهر و کشور هستید، روزی که ما به عنوان دانش آموز درس می خواندیم همین عبارت را به ما می گفتند، اما آن را جدی نمی گرفتیم، ولی در حال حاضر وقتی به هم سن و سالان خود را می بینیم که هر کدام در این مملکت به جایی رسیدند و مشغول خدمت هستند، به حقیقت این گفته بیشتر پی می بریم و آن را درک می کنیم.

مدیر حوزه علمیّه استان بوشهر با بیان اینکه با درس خواندن آینده خوبی پیدا می کنید، افزود: درس خواندن سبب می شود این آمادگی را کسب کنید تا در زمانی که کشور به دست شما افتاد، بتوانید مدیریت کنید.

عضو کمیته همکاری‌های استان بوشهر بر احترام به پدر، مادر و آموزگار تاکید کرد و گفت: این احترام می تواند در موفقیت شما بسیار موثر باشد؛ با سختی و مشقاتی که معلمان دارند قطعاً هر اندازه که بیشتر به آنها احترام گذاشته شود پیشرفت شما تضمین شده است.

مدیر حوزه علمیّه استان بوشهر، دانش آموزان را به داشتن صبر در زندگی توصیه کرد و اظهار داشت: باید با تمرین صبر خود را تقویت کرد.

امام جمعه چغادک با تسلیت ایام محرم الحرام، حضرت زینب(س) را بهترین الگو صبر برای دانش آموزان عنوان کرد و گفت: در دنیای امروز معضلات و بحران های زیادی در جوامع وجود دارد که برای بسیاری از آنها راهی برای بیرون آمدن وجود ندارد اما ما راه داریم و آن راه اهل بیت(ع) است.

برپایه این گزارش، در ادامه برنامه صدای زنگ آغاز سال تحصیلی توسط حجت الاسلام خدری نواخته شد.



مدیرحوزه های علمیه

ارتباط و تعامل  چشمگیر روحانیون با دانش‌آموزان از مهم‌ترین جلوه‌های تبلیغ حوزه علمیه است

امام جمعه همدان:

مبلغ طرح امینی موفق است که ملجا همه دانش‌آموزان باشد

نیم نگاهی به کتاب «تعلیم و تربیت در نهج‌البلاغه»

معاون وزیرآموزش و پرورش دردیداربا آیات حسینی بوشهری واعرافی

استعدادهای برتر باید در مسیر حل مسائل راهبردی کشور قرارگیرند/ به دنبال تربیت نخبه‌ای هستیم عمیق بیندیشد و متعهدانه عمل کند

آیت الله حسینی بوشهری در دیدار رئیس سمپاد

کشوربیش ازهرجای دیگربه استعدادهای برتر نیاز دارد.

در دیدار رئیس سازمان ملی استعداهای درخشان:

تقدیرآیت الله اعرافی ازتوجه رئیس جمهوربه آموزش و پرورش

گزارش تصویری

همایش تخصصی طلاب شاغل در آموزش و پرورش دانشگاه فرهنگیان مشهد

رئیس بنیاد نهج البلاغه خبر داد

  شرکت ۳۰۰هزار دانش آموز در طرح فراگیر "قرار نهج البلاغه "

در کرمان

دوره آموزشی اردو داری مربیان کودک و نوجوان

درقم برگزارشد

دوره توانمندسازی طلاب در پاسخ به شبهات اعتقادی

عضو شورای سیاستگذاری ستاد همکاریها:

تحقق تربیت تراز انقلاب اسلامی، نیازمند طرح‌های تازه است

مدیرحوزه های علمیه

ارتباط و تعامل  چشمگیر روحانیون با دانش‌آموزان از مهم‌ترین جلوه‌های تبلیغ حوزه علمیه است

درکتاب آموزشی احکام دختران بخوانید

نگاهی متفاوت برای آشنایی دختران با احکام شرعی

دبیر ستاد همکاری حوزه و آموزش و پرورش

خدمات رئیس جمهور شهید تا سالیان متمادی در کشور جاری و ساری خواهد بود.

امام جمعه همدان:

مبلغ طرح امینی موفق است که ملجا همه دانش‌آموزان باشد

به همت نشر معارف

کتاب «شیخ بهایی» ویژه گروه سنی کودک و نوجوان منتشر شد

در حاشیه دیدار با معلمان و فرهنگیان

تفقد رهبرمعظم انقلاب ازافتخارآفرینان کاروان دانش‌آموزی امید ایران