به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، خانم زهره دانا نماینده ناحیه ۱ طرح امین خواهران در استان قم نیز در این نشست اظهار داشت: با توجه به این که در عصری زندگی می کنیم که عصر سرعت، فرصت و تهدید و تنوع ارتباطات و اطلاعات است و عصر عصیان های فرهنگی و اجتماعی نام گرفته ، شاهد نبردهای فرهنگی و ترافیکی از فرهنگ ها و خرده فرهنگ ها هستیم.
وی افزود: همین مسئله سبب شده تا بعضا انسان ها در مسیر غیر استاندارد حرکت کنند که نتیجه این حرکت اشتباه، سبب بروز استرس، اضطراب، افسردگی، فردگرایی و وجود انسان هایی با روان ها به هم ریخته و به وجود آمدن نسلی سردرگم شده است که امروزه نیاز به فعالیت های بیش از پیش در این زمینه بسیار محسوس جلوه می کند.
نماینده ناحیه ۱ طرح امین خواهران در استان قم بیان داشت: طرح تربیتی امین 22 شاخصه دارد که در آن اهداف و رویکردی کرامت بخش و هویت ده به دانش آموزان داشته و توانسته است در این زمینه دستاوردهای بسیار خوبی داشته باشد. طلاب امین مخلصانه در این مسیر گام برداشتند و لازم است مسئولان رده بالا نسبت به امر تربیت اهتمام جدی تری داشته و حداقل یک زنگ در اختیار مبلغین امین قرار داده شده و کتب لازم در این راستا تامین شود.
وی با اشاره به سختی های مضاعف خواهران مبلغه طرح امین در انجام فعالیت های تبلیغی بر لزوم توجه بیشتر مسئولان به مشکلات و رفع موانع موجود آنان تاکید کرد.