Print
Zoom In
Zoom Out

کاربرد یک مرکز حوزوی برای آموزش و پرورش

هفت هزار فارغ التحصیل در مرکز تربیت مربی کودک و نوجوان حوزه علمیه قم

شناسه مطلب: 12045
زمان انتشار: شنبه 12 مهر 1399 ساعت 16:09

مرکز تربیت مربی کودکان و نوجوانان دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم تا کنون بیش از هفت هزار طلبه را در این مرکز آموزش داده است. .

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، هدف این مرکز تمرکز بر تربیت کودک و نوجوان  با الهام از پاکی و خلوص این قشر است که آن ها را آماده پذیرش و آموزش هر مطلبی می کند.

تاکنون چهارده دوره در مشهد، ده دوره در اصفهان و بیست و نه دوره در قم برگزار شده است و توانسته ده ها نویسنده، محقق، طنزنویس، شاعر و سردبیر مجلات کودک و نوجوان را تربیت کند

درباره چگونگی این دوره ها باید گفت؛شرکت کنندگان پس از قبولی در دوره مقدماتی به دوره عمومی و سپس تخصصی راه پیدا می کنند و پس از قبولی در دوره تخصصی نیز به عنوان مربی به مناطق مختلف اعزام می شوند.

در دوره مقدماتی کلیاتی درباره ضرورت کار فرهنگی برای کودک و نوجوان در یک فضای آموزشی و معنوی و صفات و ویژگی های مربی و معلم را بیان می شود  و طلاب را با نمونه کارهای دیگران برای کودکان و نوجوانان مثل کتاب، عکس، فیلم، کارتون، قصه گویی، قصه های قرآنی و مثل ها و جدول های قرآنی و سایت های اینترنتی آشنا می کند  که درصورت موفقیت در این مرحله به دوره عمومی راه پیدا کنند.

مربیان در دوره عمومی با بهره گیری از اساتید حوزه و دانشگاه، مهارت های تدریس و مبانی تعلیم و تربیت و خوشنویسی را کسب می کنند و پس از گذراندن آزمون کتبی، در دوره تخصصی یا کارگاهی شرکت می کنند و در پایان با اجرای برنامه زنده در حضور کارشناسان مرکز و موفق شدن در این آزمون برای اعزام به مراکز تربیتی آماده می شوند.

قبول شدگان دوره تخصصی در مرحله اول در مدارس قم و سپس در مدارس سراسر کشور و در اردوهای تابستانی و کانون های تربیتی و ارشاد و مراکز بسیج دانش آموزی اعزام می شوند.

فارغ التحصیلان دوره تخصصی در ادامه در دوره ویژه،شرکت خواهند کرد که پس از گذراندن آن به سمینارهای داخل و خارج از کشور و مراکز مشاوره خانواده و برنامه های کودک و نوجوان صدا و سیما اعزام می شوند.

این مرکز شعبه هایی در مشهد، اصفهان، شیراز، اهواز، تبریز و بناب و فعالیت هایی در بابل، ساری، یزد، اردکان و کشورهای افغانستان و سوریه و عراق دارد، 

تا کنون هفت هزار نفر در این دوره ها فارغ التحصیل شده اند که بیشتر آن ها به کار تربیت کودکان و نوجوانان اشتغال دارند و بسیاری نیز به عنوان قاضی، امام جمعه و جماعت، روحانی حج و زیارت و روحانی عقیدتی سیاسی نیروهای نظامی و انتظامی خدمت می کنند.



ما ملت امام حسینیم

امیدبخشی در دل مستضعفان از آثار توجه به ماه محرم است

آیت الله حسینی بوشهری در دیدار رئیس سمپاد

کشوربیش ازهرجای دیگربه استعدادهای برتر نیاز دارد.

ما ملت امام حسینیم

امیدبخشی در دل مستضعفان از آثار توجه به ماه محرم است

به کدامین گناه!

پاسخ به چند سئوال دانش اموزی

چرا خدا رژیم صهیونیستی را گرفتار عذاب نمی‌کند

ره آورد مقاومت

اجابت آه و اشک کودکان یتیم غزه!

در پی شهاد سردارکاظمی

تسلیت مدیر حوزه های علمیه به وزیر آموزش و پرورش

کارشناس حوزوی تعلیم و تربیت بیان کرد

توصیه هایی برای تربیت فرزندان شجاع و سلحشور در شرایط جنگی

مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان:

تقویت همکاری‌ حوزه‌علمیه و آموزش وپرورش یک ضرورت است

دیدارمسئولان مدارس علوم و معارف اسلامی با مدیرکل آموزش‌وپرورش زنجان

با حضور معاون وزیر آموزش و پرورش؛

هفدهمین مدرسه خیرساز آیت‌الله نورمفیدی افتتاح شد

غدیر؛ بزرگترين عيد خدا

فیلم

نشست مدیر حوزه‌ علمیه خراسان با رابطین طلاب شاغل در آموزش و پرورش

فیلم/ همایش تخصصی طلاب وظیفه آموزش و پرورش خراسان رضوی

قابل توجه فرهنگیان و دانش اموزان

مسابقه کتابخوانی «از غدیر تا ظهور» برگزار می‌شود

مشاور وزیر آموزش و پرورش:

نقش‌آفرینی طلاب در سنگر تعلیم و تربیت قابل تقدیر است

نیم نگاهی به کتاب «تعلیم و تربیت در نهج‌البلاغه»