پایگاه جامع اطلاع‌رسانی
ستاد همکاری حوزه‌های علمیه و آموزش و پرورش

کاربرد یک مرکز حوزوی برای آموزش و پرورش

هفت هزار فارغ التحصیل در مرکز تربیت مربی کودک و نوجوان حوزه علمیه قم

شناسه مطلب :12045
زمان انتشار: شنبه 12 مهر 1399 ساعت 16:09
هفت هزار فارغ التحصیل در مرکز تربیت مربی کودک و نوجوان حوزه علمیه قم

مرکز تربیت مربی کودکان و نوجوانان دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم تا کنون بیش از هفت هزار طلبه را در این مرکز آموزش داده است. .

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، هدف این مرکز تمرکز بر تربیت کودک و نوجوان  با الهام از پاکی و خلوص این قشر است که آن ها را آماده پذیرش و آموزش هر مطلبی می کند.

تاکنون چهارده دوره در مشهد، ده دوره در اصفهان و بیست و نه دوره در قم برگزار شده است و توانسته ده ها نویسنده، محقق، طنزنویس، شاعر و سردبیر مجلات کودک و نوجوان را تربیت کند

درباره چگونگی این دوره ها باید گفت؛شرکت کنندگان پس از قبولی در دوره مقدماتی به دوره عمومی و سپس تخصصی راه پیدا می کنند و پس از قبولی در دوره تخصصی نیز به عنوان مربی به مناطق مختلف اعزام می شوند.

در دوره مقدماتی کلیاتی درباره ضرورت کار فرهنگی برای کودک و نوجوان در یک فضای آموزشی و معنوی و صفات و ویژگی های مربی و معلم را بیان می شود  و طلاب را با نمونه کارهای دیگران برای کودکان و نوجوانان مثل کتاب، عکس، فیلم، کارتون، قصه گویی، قصه های قرآنی و مثل ها و جدول های قرآنی و سایت های اینترنتی آشنا می کند  که درصورت موفقیت در این مرحله به دوره عمومی راه پیدا کنند.

مربیان در دوره عمومی با بهره گیری از اساتید حوزه و دانشگاه، مهارت های تدریس و مبانی تعلیم و تربیت و خوشنویسی را کسب می کنند و پس از گذراندن آزمون کتبی، در دوره تخصصی یا کارگاهی شرکت می کنند و در پایان با اجرای برنامه زنده در حضور کارشناسان مرکز و موفق شدن در این آزمون برای اعزام به مراکز تربیتی آماده می شوند.

قبول شدگان دوره تخصصی در مرحله اول در مدارس قم و سپس در مدارس سراسر کشور و در اردوهای تابستانی و کانون های تربیتی و ارشاد و مراکز بسیج دانش آموزی اعزام می شوند.

فارغ التحصیلان دوره تخصصی در ادامه در دوره ویژه،شرکت خواهند کرد که پس از گذراندن آن به سمینارهای داخل و خارج از کشور و مراکز مشاوره خانواده و برنامه های کودک و نوجوان صدا و سیما اعزام می شوند.

این مرکز شعبه هایی در مشهد، اصفهان، شیراز، اهواز، تبریز و بناب و فعالیت هایی در بابل، ساری، یزد، اردکان و کشورهای افغانستان و سوریه و عراق دارد، 

تا کنون هفت هزار نفر در این دوره ها فارغ التحصیل شده اند که بیشتر آن ها به کار تربیت کودکان و نوجوانان اشتغال دارند و بسیاری نیز به عنوان قاضی، امام جمعه و جماعت، روحانی حج و زیارت و روحانی عقیدتی سیاسی نیروهای نظامی و انتظامی خدمت می کنند.

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به ستاد همکاری های حوزه های علمیه و آموزش و پرورش می باشد و استفاده از مطالب با ذکرمنبع بلامانع می باشد