به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها ، حمیدرضارخشانی دراین نشست اظهار کرد: در سند تحول بنیادین مدرسه اصلی ترین جایگاه و محور برنامه های جاری و ساری آموزشی و تربیتی می باشد و سند تحول بنیادین به تربیت تمام ساحتی و جامع مخاطبان که همان دانش آموزان هستند تاکید فراوانی دارد.
نایب رئیس کمیته همکاریهای سیستان و بلوچستان افزود: الگوپذیری انسان ها در عرصه معنوی و دینی یک امر ذاتی و باطنی است که در مدارس نیز این موضوع عینیت دارد و در تقویت باورها موثر خواهد بود.
حمیدرضا رخشانی بیان کرد :اهمیت نظم و تقوا در امور و برنامه ها بر هیچ کس پوشیده نیست و بدون شک معلمان الگوی واقعی و حقیقی دانش آموزان در این زمینه خواهند بود.
وی گفت : در اسلام تاکید فراوانی بر شور و مشورت و ضرورت این مهم در امور و برنامه ها شده واین موضوع از جایگاه ویژهای در راستای تدبیر امور، برخوردار است.
مدیر کل آموزش و پرورش استان خاطرنشان کرد : توجه به ظرفیت های موجود و نگاه به نقاط مثبت افراد در راستای توسعه و تعمیق هم افزایی و همراهی آموزش و پرورش و حوزه علمیه ضرورت دارد .
نایب رئیس کمیته همکاریهای سیستان و بلوچستان تصریح کرد : آموزش و پرورش با بهره گیری از همه ظرفیتهای پیدا و پنهان درون سازمانی و برون سازمانی برای تحقق برنامه ها و فعالیتهای این کمیته تلاش و تدبیرلازم را همچون گذشتهبه کار خواهد بست .