Print
Zoom In
Zoom Out

سخنران حرم مطهر حضرت معصومه(س)؛

چگونه فرزندان خود را تربیت دینی کنیم؟

شناسه مطلب: 12688
زمان انتشار: دوشنبه 22 شهریور 1400 ساعت 10:30

کارشناس مذهبی حرم مطهر کریمه اهل‌بیت(س) با بیان اینکه پیامبر(ص) خود را به عنوان راه حلی برای مشکلات جوانان مطرح کرده بودند که جوانان هر مشکلی داشتند برای حل آن به سراغ ایشان می‌رفتند، گفت: ما باید راه حل مشکلات فرزندان خود باشیم تا مطمئن باشند وقتی مسأله‌ای را با ما در میان می‌گذارند با نشاط برخورد می‌کنیم و کمک‌حالشان هستیم.


حجت الاسلام سعیدآریا مطرح کرد:

حجت‌الاسلام سعیدی آریا

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، حجت الاسلام محمد سعیدی‌آریا در سخنرانی مراسم سوگواری ریحانه الحسین(ع) در حرم مطهر بانوی کرامت، اظهار کرد: امیرالمؤمنین(ع) در خطبه متقین می‌فرمایند، انسان‌های اهل تقوا در هدایت با نشاط هستند، یعنی چه در پذیرش هدایت و چه در هدایتگری، اهل نشاط و خوشرویی هستند و از هدایت ناراحت نمی شوند.  

وی با بیان این که یکی از مهمترین خواسته‌های فرزندان و تکالیف ما نسبت به آنان تربیت و هدایت است، افزود: تربیت لوازم و مقدماتی دارد و باید بدانیم که چگونه فرهنگ دینی را به فرزندان خود منتقل کنیم خطرات جامعه او را تهدید نکند و نسبت به آسیب های اجتماعی واکسینه شود.

استاد حوزه علمیه با بیان اینکه پیامبر(ص) خود را به عنوان راه حلی برای مشکلات جوانان مطرح کرده بودند که جوانان هر مشکلی داشتند برای حل آن به سراغ ایشان می‌رفتند، گفت: ما باید راه حل مشکلات فرزندان خود باشیم تا مطمئن باشند وقتی مسأله ای را با ما در میان می‌گذارند با نشاط برخورد می‌کنیم و کمک‌حالشان هستیم.

وی با تأکید بر اینکه ما باید علت رفتار فرزندان خود را بفهمیم، افزود: برخی بچه‌ها برای اینکه به آنها توجه شود، رفتارهای غیر معمول و یا در برخی موارد رفتار ضد دینی انجام می‌دهند تا توجه دیگران را به خود جلب کنند و اگر با نشاط برخورد نکنیم، ممکن است نسبت به مظاهر دینی مانند نماز و اذان نفرت پیدا کنند.

حجت الاسلام  سعیدی آریا با بیان اینکه تربیت سلیقه می‌خواهد، خاطرنشان کرد: تربیت ما نباید با تحقیر همراه باشد بلکه باید با عزت دادن و بزرگواری همراه باشد و همیشه به دنبال سرعت در تربیت نباشیم، بلکه تربیت به آرامی و به تدریج صورت می‌گیرد.

وی ادامه داد: دعای ۲۴ و ۲۵ صحیفه سجادیه راجع به وظایف فرزند نسبت به پدر و مادر و پدر و مادر نسبت به فرزند، توصیه هایی دارد که خوب است این ادعیه را با توجه بخوانیم و به آن عمل کنیم.



رهبرمعظم انقلاب دردیدارهزاران تن ازمعلمان کشور

باید شکرگزار باشیم در این دوره، رئیس جمهور محترم به مسائل آموزش و پرورش اهتمام ویژه‌ای ابراز می‌کنند.

به منظور هدایت تحصیلی

بازدید دانش‌آموزان محلاتی از مدرسه علمیه فاطمیه+ عکس

درکتاب آموزشی احکام دختران بخوانید

نگاهی متفاوت برای آشنایی دختران با احکام شرعی

دبیر ستاد همکاری حوزه و آموزش و پرورش

خدمات رئیس جمهور شهید تا سالیان متمادی در کشور جاری و ساری خواهد بود.

امام جمعه همدان:

مبلغ طرح امینی موفق است که ملجا همه دانش‌آموزان باشد

به همت نشر معارف

کتاب «شیخ بهایی» ویژه گروه سنی کودک و نوجوان منتشر شد

در حاشیه دیدار با معلمان و فرهنگیان

تفقد رهبرمعظم انقلاب ازافتخارآفرینان کاروان دانش‌آموزی امید ایران

در نقده برگزارشد

نشست مدیران مدرسه علمیه خواهران نقده با مدیران مدارس آموزش و پرورش

رهبرمعظم انقلاب دردیدارهزاران تن ازمعلمان کشور

باید شکرگزار باشیم در این دوره، رئیس جمهور محترم به مسائل آموزش و پرورش اهتمام ویژه‌ای ابراز می‌کنند.

تصاویر/ دیدار معاون وزیر آموزش و پرورش با نماینده ولی فقیه در فارس

تصاویر / دیدار طلاب و روحانیون شاغل در آموزش و پرورش با امام جمعه یزد

امام جمعه یزد

جایگاه واقعی مدرسه پایگاه تربیت انسان متعهد، مؤمن و انقلابی است.

گزارشی متفاوت برای جذب در حوزه علمیه

مدرسه علمیه خاتم‌الانبیاء بابل میزبان دانش آموزانی که شاید طلبه شوند+ تصاویر

مرکز تربیت معلم مبلغ حوزه‌های علمیه برگزار می‌کند

کارگاه تخصصی «روش‌های استفاده از هوش مصنوعی در تدریس» برای فعالان عرصه تعلیم و تربیت

قابل توجه فعالان همکاریهای حوزه علمیه و اموزش و پرورش در صف و ستاد

در کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد

دوره‌های آموزشی تخصصی برای مبلغین و مبلغات در کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد + تصاویر

گزارشی از فعالیت های فرهنگی تربیتی بانوان طلبه خراسانی در قالب طرح امین

از کاهش چشمگیر رفتارهای ناهنجار تا تربیت نسلی متعهد با ارائه الگوهای مناسب