Print
Zoom In
Zoom Out

آیت الله حسینی بوشهری

حوزه علمیه خوب درگرو آموزش و پرورش بالنده است

شناسه مطلب: 35241
زمان انتشار: يكشنبه 17 فروردین 1404 ساعت 12:11

حتی اگر می‌خواهیم حوزه علمیه خوبی هم داشته باشیم، باید آموزش و پرورش بالنده ای داشته باشیم. زمانی حوزه علمیه خوبی خواهیم داشت که خشت اول آن که آموزش و پروش است، درست پی ریزی شده باشد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، سرپرست اداره کل آموزش و پرورش استان قم به همراه معاونین و رؤسای نواحی و شهرستان‌های استان با آیت الله حسینی بوشهری دیدار کردند.

رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در این دیدار، آموزش و پرورش را پایه و اساس همه تحولات آینده کشور عنوان کرد و ابراز داشت: آموزش و پرورش پایه و اساس همه تحولاتی است که در آینده قرار است در کشور اتفاق بیافتد.

وی افزود: اگر این پایه و اساس بر یک مبنای صحیحی استوار باشد، شخص فارغ التحصیل در هر مقطعی می‌تواند هم در خودش و هم در آنچه پیرامون او هست، نقش آفرین و تأثیرگذار باشد. لذا به خاطر اهمیتی که آموزش و پرورش دارد مقام معظم رهبری بارها و بارها روی این مسئله اهتمام ورزیده‌اند.

*تمام دغدغه ما تحقق سند تحول آموزش و پرورش باشد

وی با اشاره به سند چشم انداز و تحول آموزش و پرورش اظهار داشت: اگر نسبت به این سند انتقاداتی داریم باید اشکالات خود را منتقل کنیم، اما اگر این سند را قبول داریم، باید تمام دغدغه ما تحقق این سند باشد و هر روزی که از عمر مسئولیت ما می‌گذرد پیشرفت را احساس کنیم.

وی اضافه کرد: باید از دل این سند تحول، متناسب با شرایط بومی استان، برنامه‌های مناسبی با توجه به سابقه فرهنگی، مذهبی و تاریخی قم استخراج شود.

نایب رئیس مجلس خبرگان رهبری با اشاره به امکانات و فناوری‌های روز بیان داشت: امروز نسبت به گذشته دست ما پر است و امکانات زیادی داریم. از دل همین فضای مجازی و امکانات موجود می‌توان بهترین‌ها را به دست آورد و هم از محتواهایی که تولید شده استفاده کرد و هم محتوای جدید تولید کرد.

وی تأکید کرد: دچار روزمرگی نشوید. انسان دغدغه مند کار را خانه خود می‌بیند و خانه را کار. چطور نسبت به زندگی و خانواده خود دغدغه مند هستید، باید نسبت به این همه بچه‌ای که به شما سپرده‌اند نیز دغدغه مند باشید. اگر این اتفاق افتاد، موفق خواهید شد.

*مهم ترین سرمایه کشور نیروی انسانی است

رئیس جامعه مدرسین با اشاره به مسئله کاهش جمعیت ابراز داشت: این همه نسبت به کاهش جمعیت صحبت می‌شود اما گوش کسی بدهکار نیست و عده‌ای هنوز به این باور نرسیده‌اند که مهم ترین سرمایه کشور نیروی انسانی است.

وی با بیان اینکه خاستگاه اصلی نیروی انسانی آموزش و پرورش است، خاطر نشان ساخت: حتی اگر می‌خواهیم حوزه علمیه خوبی هم داشته باشیم، باید آموزش و پرورش خوبی داشته باشیم. زمانی حوزه علمیه خوبی خواهیم داشت که خشت اول آن که آموزش و پروش است، درست پی ریزی شده باشد.

استاد حوزه علمیه قم خطاب به مسئولین آموزش و پرورش استان اظهار داشت: علاوه بر سند تحول، ابتکار و خلاقیت‌های خود شما نیز مهم است. با خرد جمعی می‌توانید به ابتکاراتی برسید که راه کار آنی و مناسبی را برای یک آسیب، شناسایی و اجرا کنید.

*درگیر شدن سنین پایین با برخی آسیب‌های اجتماعی

وی ضمن ابراز نگرانی نسبت به درگیر شدن سنین پایین با برخی آسیب‌های اجتماعی بیان داشت: آن روزی که مقام عظم رهبری – مدظله‌العالی – ناتوی فرهنگی را مطرح کردند، آن‌هایی که باید می‌فهمیدند، نفهمیدند و خود را مخاطب آن سخنان قرار ندادند و دشمنان نیز هشیارتر عمل کردند. الان والدین دیگر اشرافی بر بچه‌های خود ندارند. همه ما روزگاری گوش به فرمان پدر و مادر بودی، اما امروز فضای جامعه دچار یک گسست شده است و اگر جلوی آن گرفته نشود، همه چیز را ویران می‌کند.

آیت الله حسینی بوشهری با اشاره به فعالیت شبکه‌های ماهواره‌ای و رسانه‌های مختلف فارسی زبان ابراز داشت: آیا دشمنان اینقدر برای ملت ما دلسوزی دارند که این همه رسانه فارسی زبان ایجاد کرده‌اند!؟ یا اینکه هدف آن‌ها سرباز گیری است؟!

وی با اشاره به از خود گذشتگی‌های شهدا در دوران دفاع مقدس، خواستار دعوت از پدران و مادران شهدا برای حضور در جمع دانش آموزان شد و سخنان آن‌ها مؤثر توصیف کرد.

امام جمعه قم ابراز داشت: روی مسئله آموزش خیلی سرمایه گذاری کنید و نسبت به داشته‌ها قانع نباشید و برای موفقیت و استقامت در این راه و نهراسیدن از جنگ نرم دشمن، توسل بجویید.

*ضرورت و تأثیر مواجهه تک به تک با دانش آموزان

وی با اشاره به ضرورت و تأثیر مواجهه تک به تک و چهره به چهره با دانش آموزان اظهار داشت: یک نفر را مسئول این کار قرار دهید که در طول ساعت تک تک حرف بچه را گوش دهد. اگر دیدید مجموعه حرکات و گفتار یک دانش آموز نامتوازن است، به جای نصیحت‌های عمومی که معمولا تأثیر کمتری دارد، مشاورین قوی و معتقدی بگذارید که با آموزه‌های دینی به دانش آموزان مشورت دهند.

رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم افزود: به برنامه‌های روتینی که همیشه دارید بسنده نکنید و حتما با معلمان جلسه بگذارید و از درون لایه‌ها آسیب‌ها را شناسایی کنید و آن‌ها را دسته بندی کنید و بر اساس آن دستور العمل بنویسید و اگر خواستید سخنرانی را در مدرسه دعوت کنید، آسیب‌های آن مدرسه را به او بگویید تا به طور غیر مستقیم گفته شود که آن موقع تأثیر گذار خواهد بود.

در ابتدای این دیدار، سیدمصطفی حسینی فاضل، سرپرست اداره کل آموزش و پرورش استان قم، گزارشی از وضعیت آموزش و پرورش استان و برنامه‌های سال جاری ارائه کرد و ابراز داشت: امیدواریم بتوانیم گامی در جهت تقویت آموزش و پرورش استان برداریم.

طرح معلمان خادم یار رضوی، ارتقاء رتبه استان در آموزش متوسطه، استقبال از مجموعه هنرستان‌های استان، فعالیت‌ها و برنامه‌های تربیتی، حضور چشمگیر دانش آموزان در برنامه‌های ملی و مذهبی، تلاش برای پای کار آوردن ظرفیت دستگاه‌هایی که در قبال آموزش و پرورش وظیفه دارند، ارتقاء همکاری با حوزه علمیه و برنامه ریزی برای مبارزه با آسیب‌های اجتماعی، از جمله محورهای گزارش وی در این دیدار بود.



با حضور مدیر کل اموزش و پرورش قم

از مبلغین طرح امین در مدارس استان قم تجلیل شد.

با حضور آیت الله سعیدی؛

نشست شورای همکاریهای حوزه علمیه و آموزش و پرورش قم بر گزارشد

رئیس شورای عالی حوزه های علمیه

سرنوشت کشوراز راه دبستان و دبیرستان می‌گذرد

تجلیل امام جمعه یاسوج از دانش آموزان عضو ستاد نمازجمعه

مدیر کل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد:

ره آوردهمکاری ائمه جمعه با آموزش و پرورش تربیت نسلی شایسته و انقلابی است

عضو خبرگان رهبری

تحول جهشی درآموزش و پرورش، نیازمند نگاه راهبردی است

آیت الله حسینی بوشهری

حوزه علمیه خوب درگرو آموزش و پرورش بالنده است

گزارش استانی

طرح تربیتی امین، گامی در مسیر تربیت معنوی دانش‌آموزان

با حضور مشاور وزیر آموزش و پرورش

همایش نوگلان فاطمی برگزار شد

به همت مرکز ملی پاسخ گویی به سئوالات دینی

تشکیل حلقه های علمی پاسخ به پرسش ها و شبهات دانش آموزی

کتاب نهج البلاغه ویژه نوجوانان رونمایی شد

شرکت  ۳۰۰ هزار دانش آموزاصفهانی در مسابقه نهج البلاغه خوانی

با حضور نماینده ولی فقیه

میزبانی مصلای اردبیل از 2000 دانش آموز دختر روزه اولی

با حضور نماینده ولی‌فقیه

میزبانی مصلای ارومیه از ۱۴۰۰ دانش‌آموز روزه اولی

درادامه سلسله بازدیهای دبیرستاد همکاریها

نشست مدیران و مربیان طرح امین منطقه۱۷ با مشاور وزیرآموزش و پرورش

ویژه دختران؛

کتاب «آنچه یک جوان باید بداند» به ایستگاه بیست و نهم رسید

امام جمعه ارومیه

آمورزش و پرورش در پاسخ به شبهات اعتقادی دانش‌آموزان بیش از گذشته فعال باشد

در ماه مبارک رمضان

تبلیغ چهره به چهره  کارشناسان دینی درمیان دانش آموزان

برنامه‌های تربیتی دانش آموزی استان کرمان در ماه رمضان تشریح شد