Print
Zoom In
Zoom Out

وزیر آموزش و پرورش

اغلب معضلات فرهنگی ناشی ازکم‌توجهی به حوزه تعلیم و تربیت است

شناسه مطلب: 35037
زمان انتشار: شنبه 26 آبان 1403 ساعت 14:28

ریشه اغلب معضلات فرهنگی که امروز همه از آن نگران هستیم، ناشی از بی‌توجهی و کم‌توجهی به حوزه تعلیم و تربیت کشور

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها،، وزیر اموزش و پرورش در دیدار با امام جمعه اصفهان گفت؛نظام تعلیم و تربیت یک مجموعه فرادستگاهی، تامین کننده نیروی انسانی کل کشور است و مسیر توسعه جامعه نیز جز از طریق موزش و پرورش نمی‌گذرد.

وی اظهار کرد: ریشه اغلب معضلات فرهنگی که امروز همه از آن نگران هستیم، ناشی از بی‌توجهی و کم‌توجهی به حوزه تعلیم و تربیت کشور و راهکار حل آن نیز در گرو توجه جدی به نظام آموزش و پرورش است.

کاظمی خاطرنشان کرد: تجربه جهانی نشان می‌دهد که تمام کشورهایی که به سمت توسعه رفته‌اند، آموزش و پرورش را مبنای خود قرار داده‌اند و بعد از جنگ جهانی دوم، مسیر توسعه بیشتر کشورها از آموزش و پرورش گذشته است.

وزیر آموزش و پرورش عنوان کرد: تمرکز ما روی سه حوزه«فعالیت‌ پرورشی و فرهنگی و آسیب‌های اجتماعی»، «برنامه‌ریزی درسی و تحول در نظام تعلیم و تربیت» و «دانشگاه فرهنگیان است که گلوگاه‌های اصلی نظام تعلیم و تربیت محسوب می‌شوند.

وی با بیان‌ اینکه به عنوان نمونه در حوزه‌ فرهنگی تمرکز ما بر روی این دو مساله بر پرکردن خلاهای موجود در این زمینه است، گفت:در حوزه نماز سه مسیر شامل «اقامه نماز»، «فعالیت‌ تبلیغی، ترویجی، انگیزشی، تکریمی، تجلیلی و تجربه‌گردانی برای فعالان این عرصه» و «تمرکز روی مسائل معرفتی نماز» است، به عبارتی فلسفه و چرایی نماز که در سه سطح ابتدایی، متوسطه اول و متوسطه دوم بر روی آن کار می‌شود.

آیت‌الله سیدیوسف طباطبایی‌نژاد نیز در این دیدار گفت؛ تعلیم و تربیت  در جمهوری اسلامی باید دارای نقشه راه، هدفمند و برنامه ریزی شده باشد و از دوره ابتدایی تا پایان تحصیلات این موضوع در نظر گرفته شود

وی افزود: اهمیت گزینش در آموزش و پرورش بالاتر گزینش قاضی است لذا باید آموزش و پرورش در تربیت معلمان در دانشگاه فرهنگیان و استخدام نیروهای آموزشی دقت نظر بیشتری داشته باشد چون این انتخاب و گزینش مستقیم با سرنوشت آینده فرزندان سرزمین ارتباط دارد، بنابراین ضروری است نظارت مستمر بر شرایط نیروهای استخدامی داشته باشید.

امام جمعه اصفهان گفت: آموزش و پرورش باید آدم بسازد و درهر طریقی برای انسان سازی قدم بردارد، البته این کار با استفاده از نیروهای آموزشی متعهد و نظارت همیشگی به دست خواهد آمد.

وی اضافه کرد: معلمان، انسان ساز هستند که دولت باید از نظر مادی هم به این قشر توجه ویژه ای داشته باشد.

آیت الله طباطبایی نژاد خاطرنشان کرد: نیروی انسانی خوب، مهمترین موضوع در هر کشور و جامعه ای است و تمام تلاش ما از مدرسه تا دانشگاه باید با هدف تربیت و آموزش انسان‌های خوب باشد و این امر بدون داشتن معلم‌های خوب امکانپذیر نیست.

وی بیان کرد: کارهای ارزشمندی در آموزش و پرورش اصفهان انجام شده و این مسیر صحیح باید تداوم یابد.

 



نشست مسئولان حوزه علمیه و آموزش و پرورش نائین+ عکس

کتاب نهج البلاغه ویژه نوجوانان رونمایی شد

شرکت  ۳۰۰ هزار دانش آموزاصفهانی در مسابقه نهج البلاغه خوانی

مدیر حوزه‌ علمیه کهگیلویه و بویراحمد تأکید کرد

نیازمند کارگاه‌های مهارتی و دانش‌افزاییبرای طلاب طرح امین هستیم

مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه فتح

تجربه نشان داده است حضور یک روحانی در مدرسه برنگرش دانش‌آموزان اثر مثبت دارد.

معاون پرورشی و فرهنگی کهگیلویه و بویر احمد خبرداد

فعالیت 800 روحانی در آموزش و پرورش استان

مدیرکل آموزش‌وپرورش کهگیلویه و بویر احمد

ستاد همکاری حوزه و آموزش‌وپرورش از ظرفیت‌های مهم برای تحقق اهداف تربیتی است

نماینده ولی‌فقیه در کهگیلویه و بویراحمد:

ضرورت گسترش همکاری آموزش‌وپرورش و حوزه‌های علمیه/ تربیت نسل آینده نیازمند هم‌افزایی علمی و تربیتی است

«پیک فاطمی» در مدارس کاشان

مدارس لاهیجان در ایام فاطمیه میزبان مبلّغان خواهند بود

در کرمان برگزار شد

نشست طرح ملی مدارس آینده در مدار انقلاب اسلامی

به ریاست نماینده ولی فقیه در استان

نشست شورای همکاری حوزه علمیه و آموزش و پرورش البرز برگزار گردید.

رئيس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم:

برنامه‌ریزی آموزش و پرورش برای تربیت تمام ساحتی سند تحول قابل تقدیر است

پویش ملی برای مادرم زهرا(س)

تأکید نماینده ولی‌فقیه در زنجان بر تقویت ارزش‌های انسانی در نسل نوجوان

ستاد همکاریهای در یک نگاه

گفت وگویی متفاوت برای فعالان عرصه تعلیم و تربیت

منبرجدید حوزه در دستان ۳۲ میلیون گیمرایرانی

در سفر دبیرستاد همکاریها به فارس مطرح شد؛

تاکید بر حمایت از طلاب شاغل و طرح امین در آموزش و پرورش