به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، حجتالاسلام والمسلمین غفوری، عصر دیروز در نشست کمیته همکاری حوزه و آموزش و پرورش کرمانشاه، اظهار داشت: لازمه تربیت انسان مؤمن، متدین، متعهد و متخصص این است که از اساس و بنیان ارتباط نسل کودکان، نوجوانان و جوانان با دین خدا، معارف الهی، شریعت و سنت و عمل به دستورات الهی برقرار شود.
وی تأکید کرد: اگر حضور مؤثر روحانیت و تعلیم آموزههای دینی و معارف الهی در کنار دروس تحصیلی نباشد، طبیعتاً در آینده نمیتوان انتظار داشت که شاهد تربیت متخصصانِ متدینِ متعهد از این فرزندان جامعه باشیم.
امام جمعه کرمانشاه گفت: جداکردن طلاب از حوزه علمیه، درحالیکه هنوز شخصیت معرفتی، اخلاقی و معنوی آنها شکل نگرفته است، مانند جداکردن طفل از مادر است و در این حالت هم خود شخص آسیب میبیند و هم مخاطبینی که در اختیار او قرار خواهند گرفت.
حجتالاسلام والمسلمین غفوری با بیان اینکه طلبهای که جذب آموزشوپرورش میشود و امامت جماعت مسجدی را می پذیرد، لازم است هم تحصیلات خود را ولو بهصورت غیرحضوری و جلسات رفع اشکال ادامه دهد، اظهار کرد: طلاب باید بتواند بین دانشآموزان و مسجد انس و الفت برقرار نماید.