Print
Zoom In
Zoom Out

دکتر نیکزاد:

حوزه علمیه در عرصه های گوناگون سند تحول نقش آفرین است

شناسه مطلب: 24739
زمان انتشار: يكشنبه 26 فروردین 1403 ساعت 13:52

مشاور وزیر و دبیر ستاد همکاریها گفت: حوزه علمیه باتوجه به عقبه فاخری که دارد می‌تواند در تمام عرصه‌های سند تحول آموزش و پرورش نقش آفرینی داشته باشد.


به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، حجت الاسلام و المسلمین دکتر نیکزاد، مشاور وزیر آموزش و پرورش طی سخنانی در نشست شورای همکاریهای حوزه و آموزش و پرورش استان هرمزگان با بیان اینکه همکاری اثربخش بین حوزه های علمیه و آموزش و پرورش از تاکیدات مقانم معظم رهبری و وزیر آموزش و پرورش است گفت: همکاری و وحدت زمانی محقق می‌شود که بتوانیم نقاط مثبت حوزه و آموزش و پرورش را با یکدیگر تلفیق کنیم که با چنین رویکردی وحدت رویه شکل می‌گیرد که مورد تاکید و مقبول مقام معظم رهبری نیز است.

وی با اشاره به اینکه آموزش و پرورش و حوزه هردو به این همکاری نیاز دارند، یادآور شد: حوزه علمیه باتوجه به عقبه فاخری که دارد می‌تواند در تمام عرصه‌های سند تحول آموزش و پرورش نقش آفرینی داشته باشد.

انقلاب اسلامی بر اساس امیدهای ایمانی شکل گرفت

دبیر ستاد همکاریهای حوزه های علمیه و آموزش و پرورش با اشاره به اینکه انقلاب اسلامی بر اساس امیدهای ایمانی مردم شکل گرفت گفت: امید ایمانی رمز اساسی موفقیت در  حوزه‌های شغلی اجتماعی و سازمانی است و اگر نتوانیم خود را در بعد ایمانی و اعتقادی تقویت کنیم نمیتوانیم در حوزه تربیتی مروج و تاثیرگذار باشیم.

حجت الاسلام دکتر نیکزاد خاطرنشان کرد: امید ایمانی می‌گوید معنویت را حفظ کن، تلاش و کوشش کن خدا بهترین‌ها را برای شما رقم می‌زند همان کاری که حاج قاسم کرد و این امید ایمانی بود که حاج قاسم را در جامعه جهانی و بین المللی مشهور و اثرگذار نمود.

وی ادامه داد: اگر در بین دانش آموزان مشکلات اخلاقی و اعتقادی وجود دارد باید ریشه این مشکلات را در رفتارهای خودمان ریشه یابی و اقدام به رفع آن کنیم.

این مقام مسوول ادامه داد: طرحهای امین، روشنا، محراب، سفیرآسمانی و معراج از جمله برنامه های اجرایی در مدارس است که در راستای تقویت مبانی دینی و اعتقادی دانش آموزان در مدارس سراسر کشور اجرا می شود.
حجت‌الاسلام نیکزاد گفت: گسترش دامنه همکاری حوزه علمیه و آموزش و پرورش در نظام آموزشی و تربیت دانش‌آموزان نیاز امروز است به گونه ای که  پیوند بین مدرسه و مسجد از مواردی است که به جدیت در وزارت آموزش و پرورش دنبال می شود.

مشاور وزیر و دبیر ستاد همکاری‌های حوزه و آموزش و پرورش افزود: عرصه فعالیت‌های ما در آموزش و پرورش متنوع است و باید سازو کارها مشخص و از ظرفیت همه معلمان و مربیان استفاده شود.

وی با تاکید بر ارتباط گسترده بین معلمان و روحانیون، افزود: باید جلسات گفت و گو، مناظره بین معلمان و روحانیون افزایش پیدا کند.

حجت‌الاسلام دکتر نیکزاد تصریح کرد: با اجرای طرح های همچون طرح "روشنا" و با حضور روحانیت در مدارس تیزهوشان به دنبال این هستیم تا مسایل اعتقادی و شرعی را در نخبگان تقویت کنیم.



تصاویر

حضور طلاب  و روحانیون میاندوآب در مدارس آموزش و پرورش

پرسمان دهه کرامت (به سوی نور)

پاسخ به ۳۱ پرسش پرتکرار درباره دهه کرامت

به منظور هدایت تحصیلی

بازدید دانش‌آموزان محلاتی از مدرسه علمیه فاطمیه+ عکس

با حضور نماینده ولی فقیه

برگزاری جشن بزرگ عبادت دانش‌آموزان در ساری

نماینده ولی فقیه درسیستان و بلوچستان

لزوم توجه به سیره علمی و عملی پیامبر(ص) در مسیر تعلیم و تربیت

نماینده ولی فقیه در ایلام دردیدار دبیر ستاد همکاریها  

با استفاده ازروشهای خلاقانه نسل جوان را به ارزشهای دینی و انقلابی سوق دهیم.

مشاور وزیر آموزش و پرورش در آئین سپاس معلم در ایلام؛

 ارزش و منزلت جایگاه معلمان باید مورد توجه باشد

تصاویر

حضور طلاب  و روحانیون میاندوآب در مدارس آموزش و پرورش

به مناسبت هفته معلم

حضورمشاوروزیرآموزش و پرورش در منزل معلم شهید عبادالله محمد صالحی

دبیر ستاد همکاریها ؛

«احترام به معلم» احترام به آینده کشور

پیام آیت الله اعرافی به مناسبت روز معلم :

رشد و توسعه کشور محصول تلاش و مجاهدت معلمان و اساتید است

پرسمان دهه کرامت (به سوی نور)

پاسخ به ۳۱ پرسش پرتکرار درباره دهه کرامت

تصاویر/ نشست کمیته همکاری‌های مشترک حوزه علمیه و آموزش و پرورش استان البرز

گزارشی از مدرسه علمیه نورالثقلین مشهد در عرصه تبلیغ و جذب نوجوانان به حوزه علمیه

در مشهد برگزارشد

گردهمایی بزرگ بانوان طرح امین با محوریت جذب دانش‌آموزان به حوزه‌های علمیه

هزار دانش‌آموز قمی با شخصیت حضرت معصومه(س) آشنا می‌شوند

حضرت معصومه(س)؛ الگوی ولایتمداری و زیست عفیفانه