Print
Zoom In
Zoom Out

دکتر نیکزاد:

حوزه علمیه در عرصه های گوناگون سند تحول نقش آفرین است

شناسه مطلب: 24739
زمان انتشار: يكشنبه 26 فروردین 1403 ساعت 13:52

مشاور وزیر و دبیر ستاد همکاریها گفت: حوزه علمیه باتوجه به عقبه فاخری که دارد می‌تواند در تمام عرصه‌های سند تحول آموزش و پرورش نقش آفرینی داشته باشد.


به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، حجت الاسلام و المسلمین دکتر نیکزاد، مشاور وزیر آموزش و پرورش طی سخنانی در نشست شورای همکاریهای حوزه و آموزش و پرورش استان هرمزگان با بیان اینکه همکاری اثربخش بین حوزه های علمیه و آموزش و پرورش از تاکیدات مقانم معظم رهبری و وزیر آموزش و پرورش است گفت: همکاری و وحدت زمانی محقق می‌شود که بتوانیم نقاط مثبت حوزه و آموزش و پرورش را با یکدیگر تلفیق کنیم که با چنین رویکردی وحدت رویه شکل می‌گیرد که مورد تاکید و مقبول مقام معظم رهبری نیز است.

وی با اشاره به اینکه آموزش و پرورش و حوزه هردو به این همکاری نیاز دارند، یادآور شد: حوزه علمیه باتوجه به عقبه فاخری که دارد می‌تواند در تمام عرصه‌های سند تحول آموزش و پرورش نقش آفرینی داشته باشد.

انقلاب اسلامی بر اساس امیدهای ایمانی شکل گرفت

دبیر ستاد همکاریهای حوزه های علمیه و آموزش و پرورش با اشاره به اینکه انقلاب اسلامی بر اساس امیدهای ایمانی مردم شکل گرفت گفت: امید ایمانی رمز اساسی موفقیت در  حوزه‌های شغلی اجتماعی و سازمانی است و اگر نتوانیم خود را در بعد ایمانی و اعتقادی تقویت کنیم نمیتوانیم در حوزه تربیتی مروج و تاثیرگذار باشیم.

حجت الاسلام دکتر نیکزاد خاطرنشان کرد: امید ایمانی می‌گوید معنویت را حفظ کن، تلاش و کوشش کن خدا بهترین‌ها را برای شما رقم می‌زند همان کاری که حاج قاسم کرد و این امید ایمانی بود که حاج قاسم را در جامعه جهانی و بین المللی مشهور و اثرگذار نمود.

وی ادامه داد: اگر در بین دانش آموزان مشکلات اخلاقی و اعتقادی وجود دارد باید ریشه این مشکلات را در رفتارهای خودمان ریشه یابی و اقدام به رفع آن کنیم.

این مقام مسوول ادامه داد: طرحهای امین، روشنا، محراب، سفیرآسمانی و معراج از جمله برنامه های اجرایی در مدارس است که در راستای تقویت مبانی دینی و اعتقادی دانش آموزان در مدارس سراسر کشور اجرا می شود.
حجت‌الاسلام نیکزاد گفت: گسترش دامنه همکاری حوزه علمیه و آموزش و پرورش در نظام آموزشی و تربیت دانش‌آموزان نیاز امروز است به گونه ای که  پیوند بین مدرسه و مسجد از مواردی است که به جدیت در وزارت آموزش و پرورش دنبال می شود.

مشاور وزیر و دبیر ستاد همکاری‌های حوزه و آموزش و پرورش افزود: عرصه فعالیت‌های ما در آموزش و پرورش متنوع است و باید سازو کارها مشخص و از ظرفیت همه معلمان و مربیان استفاده شود.

وی با تاکید بر ارتباط گسترده بین معلمان و روحانیون، افزود: باید جلسات گفت و گو، مناظره بین معلمان و روحانیون افزایش پیدا کند.

حجت‌الاسلام دکتر نیکزاد تصریح کرد: با اجرای طرح های همچون طرح "روشنا" و با حضور روحانیت در مدارس تیزهوشان به دنبال این هستیم تا مسایل اعتقادی و شرعی را در نخبگان تقویت کنیم.

با حضور نماینده ولی فقیه و مدیر کل آموزش و پرورش استان

نشست شورای همکاری حوزه‌ علمیه و آموزش و پرورش لرستان برگزار شد

نشست مجازی نمایندگان طلاب شاغل درآموزش و پرورش کشور برگزارشد

فیلم  

گزارشی از نشست  رابطین طلاب شاغل در آموزش و پرورش خراسان رضوی

در منطقه 18 تهران صورت گرفت + تصاویر

ادامه سلسله بازدید های دبیر ستاد همکاری ها از مدارس  طرح امین تهران

تصاویر / نشست شورای همکاری حوزه های علمیه و آموزش و پرورش لرستان

نماینده ولی‌فقیه و امام جمعه زنجان مطرح کرد:

کمیسیون آموزش عمومی قرآن کریم، پیشگام در توسعه فرهنگ قرآنی

مسئول دبیرخانه شورای عالی حوزه‌های علمیه در جمع مبلغین مدارس:

مبلغان با بهره گیری از فضای مجازی مخاطبین خود را خدا باور کنند

باشکوه ترین اعتکاف

این قاب زیبا،حسرت بسیاری ازمکاتب وادیان است

با حضورمدیر حوزه علمیه استان یزد:

نشست حوزویان شاغل در آموزش و پرورش شهرستان اردکان برگزارشد

رویش های انکارناپذیر انقلاب اسلامی

مبلغان امین پای کار اعتکاف های دانش آموزی

نماینده ولی‌فقیه در استان همدان تاکید کرد

تقویت اردوگاه‌های تربیت‌محور و توجه به مطالبات فرهنگیان

جلوه های دانش آموزی اعتکاف در آذربایجان شرقی

حضور وزیر آموزش و پرورش در مراسم معنوی اعتکاف دانشجومعلمان و دانش‌آموزان

دبیر ستاد همکاریها در جمع رابطان طرح امین کشور

به نسبت فرصت ها و آسیب های هر مدرسه برنامه ریزی متفکرانه داشته باشید.

اولین نماز جماعت دانش آموزان نو تکلیف تبریزی