Print
Zoom In
Zoom Out

نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی:

رشته تعلیم و تربیت دانش‌آموزان در حوزه راه‌اندازی شود

شناسه مطلب: 14051
زمان انتشار: سه شنبه 02 اسفند 1401 ساعت 11:59

نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی با بیان اینکه رشته تعلیم و تربیت دانش‌آموزان در حوزه راه‌اندازی شود، گفت: بسیاری از طلابی که وارد آموزش و پرورش می‌شوند، بعضا آشنایی چندانی از طرح امین و وظایف خود در مدارس ندارند، لذا باید این طرح پیش از ورود طلاب به مدارس به خوبی تبیین شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، حجت‌الاسلام و المسلمین رضا نوری، نماینده ولی فقیه و امام جمعه بجنورد در این خصوص اظهار کرد: اینکه روحانی به عنوان مبلغ، مروج آموزه های دین و رعایت شئونات وارد آموزش و پرورش بشود و دستگاه تعلیم و تربیت اینگونه بپذیرد بسیار مفید و خوب است، اما اگر قرار باشد لباس را کنار بگذارد و رسالت روحانی بودن خود را فراموش کرده و به‌عنوان معلم برود، بنده صد در صد مخالف هستم، نه تنها من حتی مرکز مدیریت حوزه هم موافق این موضوع نیست.

امام جمعه بجنورد ادامه داد: اینکه روحانی به عنوان مبلغ وارد مدرسه بشود ولی بعد از مدتی لباس نپوشد، کارهای تبلیغ دین را کنار بگذارد و شبیه یک معلم فارغ‌التحصیل دانشگاه فرهنگیان بخواهد کارهای روتین آن‌ها را انجام بدهد صد در صد مخالف هستم.

رئیس کمیته همکاری‌های حوزه و آموزش و پرورش خراسان شمالی با اشاره به ضرورت توانمندسازی طلاب متقاضی حضور در مدارس آموزش و پرورش گفت: طلبه‌ای که می‌خواهد وارد مدرسه شود قاعدتاً باید شیوه معلمی را بلد باشد، دوره‌های لازم را ببیند، تقریباً آن دوره‌هایی که خود فرهنگیان قبل از ورود به عرصه تعلیم و تربیت باید پشت سر بگذارند؛ طبیعی است که طلاب هم باید این دوره‌ها را ببیند بعد توضیحات لازم برایشان داده شود که بدانند قرار است در آموزش و پرورش چه رسالتی را ایفا کنند، بدانند هدف چیست؟ برنامه چیست؟ و هر سال هم یک بار یا دو بار همایش یا برنامه‌ای برای یادآوری اهداف و برنامه ها، هم افزایی و همفکری بیشتر با حضور این طلاب برگزار شود.

نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی بیان کرد: یکی از راه‌های کیفی‌سازی حضور طلاب در مدارس این است که رشته‌های مرتبط با تعلیم و تربیت، سبک و شیوه رفتاری طلاب در مدارس، نحوی ارتباط گیری با دانش آموزان، روانشناسی کودک و... مواردی است که می تواند پیش از ورود طلاب به مدارس، آنان را با این مسائل آشنا کرد و همانطور که دروس تخصصی حوزوی خود را می گذرانند در کنارش هم آموزش‌های لازم یا پیش نیاز ورود به مدارس آموزش و پرورش را ببینند، چرا که معتقد هستیم ورود طلاب به مدارس باید به صورت کیفی باشد و اگر قرار است طلبه ضعیف و نابلد وارد مدرسه شود، بهتر است هرگز وارد نشود.

حجت الاسلام والمسلمین نوری تصریح کرد: برگزاری کلاس ها و دوره‌های پیش‌نیاز، نظارت و ارزیابی مستمر طلاب حاضر در مدارس، برگزاری دوره‌های ارتقائی و هم‌افزایی، نظرسنجی و تحلیل پاسخ‌ها از جمله عواملی است که می‌تواند به کیفی‌تر شدن این طرح در مدارس کمک بسزایی داشته باشد.

امام جمعه بجنورد، خواستار اختصاص بودجه‌های بهتر و به موقع از سوی ستاد همکاری‌ها به طرح‌های مدنظر شد.

انتهای پیام



مشاور وزیر آموزش و پرورش:

نقش‌آفرینی طلاب در سنگر تعلیم و تربیت قابل تقدیر است

درقم برگزارشد

دوره توانمندسازی طلاب در پاسخ به شبهات اعتقادی

ما ملت امام حسینیم

امیدبخشی در دل مستضعفان از آثار توجه به ماه محرم است

به کدامین گناه!

پاسخ به چند سئوال دانش اموزی

چرا خدا رژیم صهیونیستی را گرفتار عذاب نمی‌کند

ره آورد مقاومت

اجابت آه و اشک کودکان یتیم غزه!

در پی شهاد سردارکاظمی

تسلیت مدیر حوزه های علمیه به وزیر آموزش و پرورش

کارشناس حوزوی تعلیم و تربیت بیان کرد

توصیه هایی برای تربیت فرزندان شجاع و سلحشور در شرایط جنگی

مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان:

تقویت همکاری‌ حوزه‌علمیه و آموزش وپرورش یک ضرورت است

دیدارمسئولان مدارس علوم و معارف اسلامی با مدیرکل آموزش‌وپرورش زنجان

با حضور معاون وزیر آموزش و پرورش؛

هفدهمین مدرسه خیرساز آیت‌الله نورمفیدی افتتاح شد

غدیر؛ بزرگترين عيد خدا

فیلم

نشست مدیر حوزه‌ علمیه خراسان با رابطین طلاب شاغل در آموزش و پرورش

فیلم/ همایش تخصصی طلاب وظیفه آموزش و پرورش خراسان رضوی

قابل توجه فرهنگیان و دانش اموزان

مسابقه کتابخوانی «از غدیر تا ظهور» برگزار می‌شود

مشاور وزیر آموزش و پرورش:

نقش‌آفرینی طلاب در سنگر تعلیم و تربیت قابل تقدیر است

نیم نگاهی به کتاب «تعلیم و تربیت در نهج‌البلاغه»