Print
Zoom In
Zoom Out

نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی:

رشته تعلیم و تربیت دانش‌آموزان در حوزه راه‌اندازی شود

شناسه مطلب: 14051
زمان انتشار: سه شنبه 02 اسفند 1401 ساعت 11:59

نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی با بیان اینکه رشته تعلیم و تربیت دانش‌آموزان در حوزه راه‌اندازی شود، گفت: بسیاری از طلابی که وارد آموزش و پرورش می‌شوند، بعضا آشنایی چندانی از طرح امین و وظایف خود در مدارس ندارند، لذا باید این طرح پیش از ورود طلاب به مدارس به خوبی تبیین شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، حجت‌الاسلام و المسلمین رضا نوری، نماینده ولی فقیه و امام جمعه بجنورد در این خصوص اظهار کرد: اینکه روحانی به عنوان مبلغ، مروج آموزه های دین و رعایت شئونات وارد آموزش و پرورش بشود و دستگاه تعلیم و تربیت اینگونه بپذیرد بسیار مفید و خوب است، اما اگر قرار باشد لباس را کنار بگذارد و رسالت روحانی بودن خود را فراموش کرده و به‌عنوان معلم برود، بنده صد در صد مخالف هستم، نه تنها من حتی مرکز مدیریت حوزه هم موافق این موضوع نیست.

امام جمعه بجنورد ادامه داد: اینکه روحانی به عنوان مبلغ وارد مدرسه بشود ولی بعد از مدتی لباس نپوشد، کارهای تبلیغ دین را کنار بگذارد و شبیه یک معلم فارغ‌التحصیل دانشگاه فرهنگیان بخواهد کارهای روتین آن‌ها را انجام بدهد صد در صد مخالف هستم.

رئیس کمیته همکاری‌های حوزه و آموزش و پرورش خراسان شمالی با اشاره به ضرورت توانمندسازی طلاب متقاضی حضور در مدارس آموزش و پرورش گفت: طلبه‌ای که می‌خواهد وارد مدرسه شود قاعدتاً باید شیوه معلمی را بلد باشد، دوره‌های لازم را ببیند، تقریباً آن دوره‌هایی که خود فرهنگیان قبل از ورود به عرصه تعلیم و تربیت باید پشت سر بگذارند؛ طبیعی است که طلاب هم باید این دوره‌ها را ببیند بعد توضیحات لازم برایشان داده شود که بدانند قرار است در آموزش و پرورش چه رسالتی را ایفا کنند، بدانند هدف چیست؟ برنامه چیست؟ و هر سال هم یک بار یا دو بار همایش یا برنامه‌ای برای یادآوری اهداف و برنامه ها، هم افزایی و همفکری بیشتر با حضور این طلاب برگزار شود.

نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی بیان کرد: یکی از راه‌های کیفی‌سازی حضور طلاب در مدارس این است که رشته‌های مرتبط با تعلیم و تربیت، سبک و شیوه رفتاری طلاب در مدارس، نحوی ارتباط گیری با دانش آموزان، روانشناسی کودک و... مواردی است که می تواند پیش از ورود طلاب به مدارس، آنان را با این مسائل آشنا کرد و همانطور که دروس تخصصی حوزوی خود را می گذرانند در کنارش هم آموزش‌های لازم یا پیش نیاز ورود به مدارس آموزش و پرورش را ببینند، چرا که معتقد هستیم ورود طلاب به مدارس باید به صورت کیفی باشد و اگر قرار است طلبه ضعیف و نابلد وارد مدرسه شود، بهتر است هرگز وارد نشود.

حجت الاسلام والمسلمین نوری تصریح کرد: برگزاری کلاس ها و دوره‌های پیش‌نیاز، نظارت و ارزیابی مستمر طلاب حاضر در مدارس، برگزاری دوره‌های ارتقائی و هم‌افزایی، نظرسنجی و تحلیل پاسخ‌ها از جمله عواملی است که می‌تواند به کیفی‌تر شدن این طرح در مدارس کمک بسزایی داشته باشد.

امام جمعه بجنورد، خواستار اختصاص بودجه‌های بهتر و به موقع از سوی ستاد همکاری‌ها به طرح‌های مدنظر شد.

انتهای پیام

تحقق برنامه های ستاد همکاریها (21)

گزارشی از اردوی مسجدی‌ها ویژه دانش‌آموزان کرمانشاهی+عکس

تصاویر / شورای همکاری‌های حوزه و آموزش و پرورش همدان

تحقق برنامه های ستاد همکاریها (20)

پایان دوره تربیت مربی کودک و نوجوان ایرانشهر و دلگان

نگاه خوب رسانه ها به اخبار تربیتی

بولتن شماره (82)ستاد همکاریها در آیینه رسانه ها منتشر شد

نماینده ولی فقیه درآذربایجان شرقی:

سرمایه‌گذاری در آموزش و پرورش آینده کشور را  تضمین می کند

در مصلی امام خمینی(ره) بجنور

گردهمایی بزرگ دانش آموزی یاوران مقاومت و نماز

حسن ختام هفته پژوهش

پژوهش از نگاه پیامبر و اهل بیت علیهم السلام

تصاویر

نشست شورای سیاستگذاری ستاد همکاریهای استان یزد با حضور مشاور وزیر

با همکاری حوزه علمیه و آموزش و پرورش

نشست  پیاده سازی الگوی مدرسه تراز سند تحول بنیادین درلرستان برگزارشد

فیلم / گردهمایی ائمه جمعه و مدیران آموزش و پرورش استان یزدبا حضور مشاور وزیرآموزش و پرورش  

دبیرستادهمکاریها تاکید کرد

حمایت از راه اندازی کودکستانها و مدارس وابسته به حوزه علمیه

امام جمعه یزد:

تربیت نسل انقلابی، محور حرکت آموزش و پرورش باشد

نشست مشاور وزیرآموزش و پرورش با روسای ادارات استان یزد

تصاویر

دبیرستاد همکاریها در میان دانش آموزان یزدی

بازدید مشاور وزیرآموزش و پرورش از نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار یزد