به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، محمد فائزی ضمن خوش آمدگویی به ائمه جمعه، استاندار و نماینده ولی فقیه در استان گیلان، خاطر نشان کرد: فصل مشترک فراوانی بین آموزش و پرورش و دستگاه مبارک امامان جمعه وجود دارد و انشاالله طلیعه ای باشد تا با همکاری یکدیگر به اهداف آموزش و پرورش دست یابیم.
وی در ادامه با اشاره به چالش ها و فرصت های پیش روی آموزش و پرورش، گفت: حاکمیت و سیاست زدگی بر مجموعه برنامه های تعلیم و تربیت به عنوان چالش بزرگی است و با وجود اینکه مبانی تعلیم و تربیت همیشه مشخص بوده، اما برای معرفی و گزینش مدیران شاهد این اثرگذاری بودیم.
فائزی با اشاره به اهمیت فعالیت های پرورشی و تأثیر آن بر تربیت دانش آموزان آینده ساز، تصریح کرد: بعد از دو سال ماجرای کرونا شرایط بسیار سختی در آموزش و پرورش حاکم گردید و ما در واقع با فضای جدیدی روبرو شدیم، ولی این فضای جدید دست ما را برای پرورش دانش آموزان نخبه و انقلابی نبسته است.
نایب رئیس کمیته همکاریهای استان با بیان اینکه دانش آموزان با موضوعات مختلف در مدارس مواجه می شوند، گفت: فضای مجازی بسیار تاثیر گذار است و باید از فرصت ها به نحو مطلوب استفاده کرد تا دانش آموزان در جریان آموزش صحیح قرار گیرند.
وی همچنین با تأکید بر اینکه ارائه مطلوب آموزه های دینی برای دانش آموزان بسیار راهگشاست، اظهار داشت: همت و هنر مربیان را میطلبد و در رأس آنها ائمه جمعه هستند و باید از این ظرفیت ارزشمند است استفاده نمود تا با مشخص، حضور روحانیون را در فضای مدرسه داشته باشیم.
فائزی در ادامه عنوان کرد: باید با استفاده از همه ظرفیت ها، تأسیس مدارس معارف اسلامی و قرآنی را داشته باشیم و دانش آموزان را از همان اول در فضای معنوی قرار دهیم تا بتوانیم از آنها الگوهای مناسبی بسازیم.
نایب رئیس کمیته همکاریهای استان در پایان به استفاده از نیروهای توانمند در بخش پرورشی اشاره کرد و افزود: سعی میکنیم با بکارگیری نیروهای متخصص، مطالبات ارائه شده را به نحو درست پاسخ دهیم. همچنین توسعه فعالیت های قرآنی و در بخش عفاف و حجاب برنامه های خوبی داریم و بهترین دستاورد حوزه تعلیم و تربیت، ایجاد شرایطی جهت انس دانش آموزان با قرآن کریم است.