Print
Zoom In
Zoom Out

مدیر حوزه علمیه کازرون:

40 مدرسه طرح امین در شهر کازرون فعال است

شناسه مطلب: 12894
زمان انتشار: سه شنبه 09 آذر 1400 ساعت 09:49

مدیر حوزه علمیه کازرون از فعال بودن 40 مدرسه طرح امین در شهرکازرون خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، حجت الاسلام محمود صحرایی در دیدار با مدیر حوزه های علمیه اظهارکرد: حوزه علمیه کازرون(مدرسه علمیه صالحیه) با قدمتی بیش از ۳۲۰ سال را باید یکی از مدارس فعال در دوران دفاع مقدس نامید. براساس آمارها در سال ۱۳۶۰ در این مدرسه کمتر از ۲۰۰ طلبه تحصیل می کردند و از این تعداد ۲۵ نفر شهید شدند. طلاب مدرسه در دفاع از حرم اهل بیت(ع) نیز پیشگام بوده و شهدایی را تقدیم کرده‌اند.

عضو شورای مدیریت حوزه علمیه استان فارس افزود: مدرسه علمیه صالحیه مکتب الصادق کازرون در سال ۱۱۱۷(ه ق) به دستور حاکم وقت شهر خواجه حسام الدین بناء شد و الان بیش از ۳۲۰ سال از عمر آن می گذرد. این مدرسه در مقطعی مخروبه شد، اما با همت مرحوم آیت الله اسدالله ایمانی، امام جمعه وقت کازرون، در سال ۱۳۶۷ با کمک خیرین بازسازی شد و رونق دوباره ای گرفت و از آن زمان تاکنون یک هزار طلبه در آن تربیت شده‌اند که در مناصب مختلف همچون امامت جمعه، قضاوت، تبلیغ، عقیدتی نیروهای مسلح، و … مشغول خدمت به نظام و انقلاب هستند.

 

حجت‎الاسلام صحرایی افزود: مدرسه صالحیه را باید یکی از مدارس فعال در دوران دفاع مقدس نامید. براساس آمارها در سال ۱۳۶۰ در این مدرسه کمتر از ۲۰۰ طلبه تحصیل می کردند و از این تعداد ۲۵ نفر شهید شدند. طلاب مدرسه در دفاع از حرم اهل بیت(ع) نیز پیشگام بوده و شهدایی را تقدیم کرده‌اند.

وی ادامه داد: یکی از ویژگی های مدرسه صالحیه مجاورت با بازار کازرون و برگزاری کلاس های فقه بازار است. این مسئله نشان می دهد که مؤسس آن با تدبیر عمل کرده و به دنبال آن بوده که حوزه از مردم به ویژه بازار جدا نشود و ارتباط مردم و بازاریان با حوزه روز به روز قوی تر و مستحکم تر شود.

حجت الاسلام صحرایی به تاریخچه مدرسه علمیه صالحیه مکتب الصادق کازرون پرداخت و گفت: این مدرسه در سال ۱۱۱۷(ه ق) به دستور حاکم شهر خواجه حسام الدین (دوره صفویه) بناء شد. از همان موقع مدرسه دارای وقف نامه و موقوفات فراوان بوده است.

مدیر مدرسه علمیه صالحیه کازرون با بیان این که تاکنون با تلاش زیاد ۴ هزار رقبه وقفی جستجو و مشخص شده است، افزود: در این مدرسه وقف نامه ای که به وسیله عالمی تنظیم شده، قرار دارد و در این وقف نامه مسائل مختلف تربیتی طلاب، چگونگی بهره‌برداری و هزینه موقوفات برای اداره مدرسه مورد توجه قرار گرفته است.



گزارش تصویری

همایش تخصصی طلاب شاغل در آموزش و پرورش دانشگاه فرهنگیان مشهد

ره آورد مقاومت

اجابت آه و اشک کودکان یتیم غزه!

در پی شهاد سردارکاظمی

تسلیت مدیر حوزه های علمیه به وزیر آموزش و پرورش

کارشناس حوزوی تعلیم و تربیت بیان کرد

توصیه هایی برای تربیت فرزندان شجاع و سلحشور در شرایط جنگی

مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان:

تقویت همکاری‌ حوزه‌علمیه و آموزش وپرورش یک ضرورت است

دیدارمسئولان مدارس علوم و معارف اسلامی با مدیرکل آموزش‌وپرورش زنجان

با حضور معاون وزیر آموزش و پرورش؛

هفدهمین مدرسه خیرساز آیت‌الله نورمفیدی افتتاح شد

غدیر؛ بزرگترين عيد خدا

فیلم

نشست مدیر حوزه‌ علمیه خراسان با رابطین طلاب شاغل در آموزش و پرورش

فیلم/ همایش تخصصی طلاب وظیفه آموزش و پرورش خراسان رضوی

قابل توجه فرهنگیان و دانش اموزان

مسابقه کتابخوانی «از غدیر تا ظهور» برگزار می‌شود

مشاور وزیر آموزش و پرورش:

نقش‌آفرینی طلاب در سنگر تعلیم و تربیت قابل تقدیر است

نیم نگاهی به کتاب «تعلیم و تربیت در نهج‌البلاغه»

معاون وزیرآموزش و پرورش دردیداربا آیات حسینی بوشهری واعرافی

استعدادهای برتر باید در مسیر حل مسائل راهبردی کشور قرارگیرند/ به دنبال تربیت نخبه‌ای هستیم عمیق بیندیشد و متعهدانه عمل کند

آیت الله حسینی بوشهری در دیدار رئیس سمپاد

کشوربیش ازهرجای دیگربه استعدادهای برتر نیاز دارد.

در دیدار رئیس سازمان ملی استعداهای درخشان:

تقدیرآیت الله اعرافی ازتوجه رئیس جمهوربه آموزش و پرورش