Print
Zoom In
Zoom Out

مشاورعالی وزیرودبیرستاد همکاریها

رایحه خوش حرکت انقلابی از نهضت سوادآموزی استشمام می شود.

شناسه مطلب: ۱۲۲۰۳
زمان انتشار: چهارشنبه ۰۳ دی ۱۳۹۹ ساعت ۱۵:۴۷

به مناسبت سالروز تاسیس نهضت سواد آموزی نشست معاون نهضت سواد آموزی استان قم با مشاور عالی وزیربرگزارشد

 به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، مشاورعالی وزیر و دبیر ستاد همکاریها در نشست با معاون نهضت سواد آموزی استان قم از طریق  ویدئو کنفرانس، ضمن گرامی داشت سالروز تاسیس نهضت سواد آموزی به فرمان امام خمینی در دیماه ۱۳۵۷ این نهاد را یکی ازمقدس ترین نهادهای نظام اسلامی دانست که مبتکر آن نفس قدسی امام خمینی ره است. 

*یادگار ماندگارامام خمینی 

وی گفت؛ جدای از چارچوب های سازمانی و ماموریت های جاری نهضت سواد آموزی وقتی از آن سخن به میان می آید،به یاد نفس مسیحایی رهبر کبیرانقلاب اسلامی می افتیم که این نهاد را در میان دیگرسازمانها مقدس ترکرده است و به نوعی رایحه خوش جهاد علمی و حرکت انقلابی از آن استشمام می شود. 

مشاورعالی وزیر،با یاد آوری جمله ماندگارامام خمینی که فرمود؛ایران را مدرسه کنیم گفت؛در واقع روح بسیج عمومی برای به دست آوردن یک دستاد ورد مهم و حیاتی تحت عنوان ریشه کنی بیسوادی از این کلام گهر بارامام خمینی ره برداشت می شود که دیگر ارگانها را نیز به جهد و کوشش برای رسیدن به اهداف خود می کند و بر این اساس جریان سواد آموزی از مساجد تا پایگاه های بسیج و حتی نمازهای جمعه سراسر کشور در بر گرفت. 

*روح عبادی درعملکرد فعالیتهای نهضت 

دبیر ستادهمکاریها، دیگر ویژگی نهضت سواد آموزی را روح عبادی درعملکرد آن دانست وگفت،این اقدام مبارک به نوعی عبادی بودن فعالیت درآن را به منصه ظهوررساند،زیرا وقتی کاری عام المنفعه برای رضای خدا انجام می شود، صدقه جاریه محسوب می گردد که نسل به نسل ادامه دارد و در حقیقت بیش از چهل سال است که  یک فعالیت عبادی ،جاری و ساری است و روح لطیف امام خمینی ره از برکات این صدقه جاریه بهره مند است.

*نهضت سواد آموزی و تمدن سازی

مشاورعالی وزیر و دبیر ستاد همکاریها در ادامه دیگر ویژگی نهضت سواد آموزی را تمدن سازی دانست و گفت؛ با این ابتکارامام خمینی در واقع سنت حسنه سواد آموزی شکل گرفت که بیسوادان را از جهل و نادانی به علم و دانایی سوق دهد تا پایه های تمدن سازی بیش از گذشته مستحکم شود زیرا سواد آموزی صدقه جاریه ای است که موجب رشد و نمو فرهنگ جامعه و در نهایت تمدن سازی می گردد. 

*آموزش مهارتهای زندگی ازماموریت های نهضت 

حاجیان زاده در ادامه با اشاره به نقش یاد گیری در اصلاح سبک زندگی گفت؛ نهضت سواد آموزی پس از تسلط جامعه هدف خود به خواندن و نوشتن می تواند به عنوان مکمل های ماموریت خود، مهارتهای زندگی را نیز به آنان بیاموزد ،زیرا نگاه نظام اسلامی علاوه بر آموزش ،تربیت نیز هست و با این نگاه توحیدی همه درسهای نهضت می تواند ترویج مکارم اخلاقی را نیز به دنبال داشته باشد. 

*آماده همکاری با نهضت سواد آموزی کشور

مشاورعالی وزیردرادامه با اعلام آمادگی برای برنامه ریزی در جهت ارتقاءسطح معلومات نو آموزان با معارف توحیدی و دینی گفت؛ آماده همکاری بامعاونت نهضت سواد آموزی کشوردراین خصوص هستیم تا از ظرفیتهای تربیتی این ستاد استفاده شود.  

وی با بیان اینکه ستاد همکاریها، حلقه وصل توانمندی های هر دونهاد حوزه علمیه  و آموزش و پرورش است افزود؛ می توان مشابه آنچه در مدارس تحت عنوان طرح امین یا روشنا تحقق پیدا کرده است به تناسب فهم و شرایط سواد آموزان از ظرفیت های حوزه علمیه برادران و خواهران استفاده کرد. 

وی با بیان اینکه فرمان تاریخی امام خمینی در ریشه کنی بیسوادی از قم صادر شد، پیشنهاد داد در جلسات کاری نحوه ورود ستاد همکاریها برای اجرای برنامه های کارشناسی شده در همکاری با نهضت سواد آموزی نیز از استان قم به صورت آزمایشی آغاز شود تا پس از رصد و پایش دیگراستانها را نیز  در بر بگیرد. 

*قم خاستگاه فرمان تاریخی امام خمینی

در ابتدای این نشست ،حجت الاسلام قاسمی نیا معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش قم گفت؛هفتم دی ماه چهل و یکمین سال روز تاسیس نهاد مقدس نهضت سوادآموزی درسال ۱۳۵۸به فرمان بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران حضرت امام خمینی رحمه الله علیه می باشد.

وی خاطر نشان کرد:برای ما قمی‌ها افتخاراست که محل صدورفرمان مبارک وتاریخی حضرت امام خمینی رضوان الله تعالی علیه برای تشکیل نهضت سوادآموزی شهرمقدس قم می باشد و شکراین برگ زرین را باید با کار شبانه روزی و مدیریت جهادی و روحیه بسیجی نشان دهیم؛ و درتمام زمینه‌ها وعرصه‎ها برای قوی شدن الگو و پیش گام باشیم. 

وی خواستارهمکاریهای ستاد همکاریها با معاونت نهضت سواد آموزی برای استفاده از روحانیون طرح امین و نیز سرباز معلم های مامور از طرف ستاد  برای کمک به این معاونت در جهت ریشه کنی بیسوادی شد.  

حجت الاسام قاسمی نیا آمار رشد سواد در استان بعد از انقلاب را در سطوح و اقشار مختلف مردم خیره کننده دانست و این موفقیت را مدیون رشادتهای سربازان امام خمینی و مقام معظم رهبری در طول این مدت دانست. 



دوره تخصصی ارتقاء مربیان طرح امین در سنقر و کلیایی برگزار شد

دبیرستادهمکاریها تشریح کرد

فرایند حضورحوزه علمیه درمدارس وابسته دولتی

گزارش استانی

طرح تربیتی امین، گامی در مسیر تربیت معنوی دانش‌آموزان

با حضور مشاور وزیر آموزش و پرورش

همایش نوگلان فاطمی برگزار شد

به همت مرکز ملی پاسخ گویی به سئوالات دینی

تشکیل حلقه های علمی پاسخ به پرسش ها و شبهات دانش آموزی

کتاب نهج البلاغه ویژه نوجوانان رونمایی شد

شرکت  ۳۰۰ هزار دانش آموزاصفهانی در مسابقه نهج البلاغه خوانی

با حضور نماینده ولی فقیه

میزبانی مصلای اردبیل از ۲۰۰۰ دانش آموز دختر روزه اولی

با حضور نماینده ولی‌فقیه

میزبانی مصلای ارومیه از ۱۴۰۰ دانش‌آموز روزه اولی

درادامه سلسله بازدیهای دبیرستاد همکاریها

نشست مدیران و مربیان طرح امین منطقه۱۷ با مشاور وزیرآموزش و پرورش

ویژه دختران؛

کتاب «آنچه یک جوان باید بداند» به ایستگاه بیست و نهم رسید

امام جمعه ارومیه

آمورزش و پرورش در پاسخ به شبهات اعتقادی دانش‌آموزان بیش از گذشته فعال باشد

در ماه مبارک رمضان

تبلیغ چهره به چهره  کارشناسان دینی درمیان دانش آموزان

برنامه‌های تربیتی دانش آموزی استان کرمان در ماه رمضان تشریح شد

طرح حضور پس از پایان ماه مبارک رمضان در حوزه علمیه یزد اجرایی می‌شود

با موافقت مدیر حوزه های علمیه

افزایش ظرفیت مبلغین طرح هجرت ویژه روحانیون شاغل در آموزش و پرورش هرمزگان

امام جمعه زنجان:

تفکر نسل جدید را به اندیشه‌های قرآنی نزدیک کنیم

در یکی از روستاهای دهلران صورت گرفت

رنگ آمیزی مدرسه بجای اقامت در هتل ! + فیلم