Print
Zoom In
Zoom Out

رئیس کمیته همکاریهای استان فارس؛

تبیین فعالیت های آموزش و پرورش استان فارس نیازمند پیوست رسانه ای است

شناسه مطلب: 11886
زمان انتشار: دوشنبه 02 تیر 1399 ساعت 12:59

نماینده ولی فقیه و امام جمعه شیراز ضمن تمجید از فعالیت های آموزش و پرورش ومعلمان خصوصا" درایام کروناویروس، گفت: باید فعالیت های آموزش و پرورش استان پیوست رسانه ای داشته باشد تا با نگاه زیباشناختی برای مخاطبین جامعه بیان شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، حجت الاسلام و المسلمین دژکام طی سخنان در نشست کمیته همکاری های حوزه علمیه و آموزش و پرورش استان اظهارکرد: در گذشته در شکل سنتی برای تبیین  فعالیت های فرهنگی و اجتماعی ، به دلیل ارتباط چهره به چهره و فضای اجرای این فعالیت ها ، وداشتن رسانه های قوی و کارآمد کمتر به فضای مجازی، ارتباطات رسانه ای و طراحی و تولید کارهای هنری توجه داشته ایم.

وی افزود: هم اکنون با توجه به شیوع ویروس کرونا ، بخش قابل توجهی از این توانمندی های سنتی رسانه ای را از دست داده ایم و به همین جهت باید بیشتر به سمت فضای مجازی و بهره گیری از تکنولوژی روز پیش رویم که این امر موجب می شود تا علاوه بر مخاطبین همیشگی که دانش آموزان و متربیان ما هستند، مخاطبین دیگری را نیز چه در داخل و چه در خارج از کشور که قبلا به آنها دسترسی نداشته ایم ،از این طریق در اختیار بگیریم .

حجت الاسلام و المسلمین دژکام افزود: اهمیت این امر زمانی آشکار می شود که در موضوع ایجاد تمدن نوین اسلامی و رقابت بین تمدن ها ، علاوه بر مخاطبین اصلی خود باید سایر افراد همچون غیر مسلمانان را نیز پوشش دهیم و به این موضوع به شکل جهانی نگاه کنیم.

امام جمعه شیراز همچنین گفت: به منظور بهره گیری از امکانات رسانه ای صدا و سیمای استان در تبیین فعالیت های انجام شده سازمان و نهادها، باید به توانمندی های خود سازمان تکیه کرد و با استفاده از ظرفیت های مختلف مالی ،انسانی ، هنری و ... ، نسبت به تهیه پیوست رسانه ای برای ارائه گزارش فعالیت های انجام شده اقدام نمود.

نماینده ولی فقیه در استان فارس در مورد نحوه عملکرد آموزش و پرورش فارس در زمان شیوع ویروس کرونا ، گفت: با توجه به شرایط ایجاد شده و عدم امکان حضور دانش آموزان در مدارس، آنچه شاهد بودیم این است که مجموعه کارهای آموزشی تعطیل نشد و روند آموزش ادامه داشت که جای تقدیر دارد و باید سعی شود تا در صورت تداوم این شرایط در کشور، برای سال تحصیلی آینده نیز این روند تقویت شده و ادامه داشته باشد.

وی با اشاره به تاثیر شیوع کرونا بر فعالیت های فرهنگی و آموزشی مدارس ، گفت: یکی از راه کارهایی که می تواند از تاثیر منفی این امر بر روند فعالیت های آموزشی و تربیتی بکاهد، انجام این فعالیت ها در قالب گروه های کوچک است تا علاوه بر رعایت نکات بهداشتی و حفظ سلامت دانش آموزان، ارتباط چهره به چهره مربی و متربی نیز حفظ می شود.

امام جمعه شیراز با بیان اینکه" گروه های کوچک از سطح کار آموزشی و تربیتی بالاتری برخوردار هستند" افزود: در این فرایند باید از تکنولوژی های روز  و فضای مجازی نیز استفاده کرد و تلاش شود تا ارتباط حضوری معلم و شاگرد قطع نشود .

وی در ادامه با تاکید بر لزوم تدوین بسته آموزشی برای مدارس امین ،گفت: در تدوین این بسته آموزشی باید مسائل آموزشی و تربیتی در کنار هم دیده شود و به نحوی باشد که هم ناظر بر آموزش باشد و هم تربیت .

حجت الاسلام  دژکام با طرح مدل آموزشی تربیتی برگرفته از نظرات مرحوم آیت الله شاه آبادی برای اجرا در مدارس امین استان ،به عنوان یک الگوی کشوری ،گفت: این مدل تربیتی و روش آموزشی به روز شده و برای تبیین آن نیازاست تا مربیان مدارس امین در قالب یک دوره آموزشی ضمن خدمت ، با این مدل آشنا شوند.

گفتنی است در این جلسه روسای سازمان تبلیغات اسلامی ، اوقاف وامورخیریه ، حوزه علمیه و اتحادیه انجمن اسلامی استان نیز حضور داشتند که ضمن ارائه نظرات و پیشنهادات خود ، در مورد پی گیری اجرای مصوبات این کمیته نیز اعلام همکاری کردند.



دبیرستاد همکاری‌های حوزه‌های علمیه و آموزش و پرورش:

شناخت خدا و عمل به معارف الهی مسیر موفقیت و سعادت انسان را هموار می‌کند

حضورنماینده ولی فقیه دردبیرستان دخترانه معارف اسلامی زاهدان

پرسمان دهه کرامت (به سوی نور)

پاسخ به ۳۱ پرسش پرتکرار درباره دهه کرامت

تصاویر/ نشست کمیته همکاری‌های مشترک حوزه علمیه و آموزش و پرورش استان البرز

گزارشی از مدرسه علمیه نورالثقلین مشهد در عرصه تبلیغ و جذب نوجوانان به حوزه علمیه

در مشهد برگزارشد

گردهمایی بزرگ بانوان طرح امین با محوریت جذب دانش‌آموزان به حوزه‌های علمیه

هزار دانش‌آموز قمی با شخصیت حضرت معصومه(س) آشنا می‌شوند

حضرت معصومه(س)؛ الگوی ولایتمداری و زیست عفیفانه

در نشست با وزیر آموزش و پرورش مطرح شد

گسترش همکاری حوزه علمیه خراسان و آموزش‌وپرورش/ فعالیت ۶۴۳۰ طلبه و حمایت از ۶۷۰ هزار دانش‌آموز

مدیر حوزه علمیه خراسان

حوزه علمیه خراسان با گروه‌های جهادی فرهنگی، آماده خدمت به آموزش و پرورش است

وزیرآموزش و پرورش دردیدار با  مدیر حوزه علمیه خراسان

نظام آموزشی نیازمند گفتمان‌سازی و تمرکز بر مهارت‌آموزی است

امام جمعه برازجان:

تربیت دینی زیربنای رشد معنوی و اخلاقی انسان است

نماینده ولی فقیه در لرستان

تربیت نسل تراز انقلاب از شاخص ترین رسالت های آموزش و پرورش است

نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان:

همکاری حوزه علمیه و آموزش و پرورش فرصتی ارزشمند برای تعلیم و تربیت کشوراست

فیلم / همایش مشاورین مدارس آموزش و پرورش با موضوع استعداد سنجی و حوزه علمیه

مدیرکل آموزش و پرورش مازندران

احیای نماز از رویکردهای اصلی آموزش و پرورش مازندران است

نماینده ولی فقیه در استان مازندران

عزم و اراده آموزش و پرورش مازندران در توجه به بعد عملیاتی نماز جدی است