Print
Zoom In
Zoom Out

دبیر ستاد همکاری حوزه های علمیه و آموزش و پرورش خبرداد:

اجرای طرح امین در 3 هزار و 700 مدرسه کشور

شناسه مطلب: 11354
زمان انتشار: شنبه 09 شهریور 1398 ساعت 09:34

مشاور عالی وزیر آموزش و پرورش و دبیر ستاد همکاری ها، گفت: طرح امین با استقرار کامل روحانیت معزز در 3هزار و 700 مدرسه کشور اجرا می شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاری ها، علیرضا حاجیان‌زاده در گفت‌و گو با خبرنگار پانا از خراسان جنوبی گفت: پاسخگویی به نیازهای دانش آموزان و سوالات و شبهات آنها باید از راه دین باشد تا هم پاسخ درستی به نیازهای فرد داده شود و هم نوجوان دچار سردرگمی نشود.

وی ادامه داد: ستاد همکاری حوزه های علمیه و آموزش و پرورش برنامه های مختلفی را در این راستا اجرا می کند که حضور روحانیون مسلط به مسائل تربیتی کودکان و نوجوانان در مدارس و ارائه مشاوره به دانش آموزان از رویکرد های اصلی این ستاد است.

دبیر ستاد همکاری حوزه های علمیه و آموزش و پرورش در ادامه درباره مدارس امین گفت:3هزارو 700 مدرسه در کشور این طرح را اجرا می‌کنند که در هرکدام از این مدارس، یک روحانی مستقر است.

وی افزود: علاوه بر مشاوره‌های مذهبی و پاسخ به سوالات دانش‌آموزان، روحانیان حاضر در این مدارس که باید سه روز را به صورت تمام‌وقت در مدارس حاضر باشند، برنامه‌های فرهنگی، تربیتی و ورزشی برای دانش‌آموزان اجرا می‌کنند.

حاجیان‌زاده با اشاره به اینکه در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش ، تاکید زیادی بر تربیت دینی دانش‌آموزان شده است، گفت: ارتباط روحانیت با آموزش و پرورش یکی از راهکارهای موثر برای اجرایی شدن هدف تربیت دینی است.

شیوه‌های نوین تربیتی، تسهیل‌کننده راه آموزش

دبیر ستاد همکاری حوزه های علمیه و آموزش و پرورش گفت: در صورتی که بخواهیم در این راه موفق باشیم، می بایست از شیوه‌های نوین و جدید برای ارائه و انتقال مطالب به دانش‌آموزان استفاده کنیم که نمایش، فیلم، تئاتر، قصه‌گویی و استفاده از فضای مجازی راهگشاست.

به گفته دبیر ستاد همکاری های حوزه و آموزش و پرورش، خراسان جنوبی طبق ارزیابی‌های صورت گرفته، پیشرفت های خوبی را در فعالیت های مربوط به این ستاد داشته است.

دو مدرسه طرح امین در خراسان جنوبی فعال است که در شهرستان‌های نهبندان و طبس قرار دارند.

منبع پانا



با حضور معاون وزیر آموزش و پرورش؛

هفدهمین مدرسه خیرساز آیت‌الله نورمفیدی افتتاح شد

درقم برگزارشد

دوره توانمندسازی طلاب در پاسخ به شبهات اعتقادی

ما ملت امام حسینیم

امیدبخشی در دل مستضعفان از آثار توجه به ماه محرم است

به کدامین گناه!

پاسخ به چند سئوال دانش اموزی

چرا خدا رژیم صهیونیستی را گرفتار عذاب نمی‌کند

ره آورد مقاومت

اجابت آه و اشک کودکان یتیم غزه!

در پی شهاد سردارکاظمی

تسلیت مدیر حوزه های علمیه به وزیر آموزش و پرورش

کارشناس حوزوی تعلیم و تربیت بیان کرد

توصیه هایی برای تربیت فرزندان شجاع و سلحشور در شرایط جنگی

مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان:

تقویت همکاری‌ حوزه‌علمیه و آموزش وپرورش یک ضرورت است

دیدارمسئولان مدارس علوم و معارف اسلامی با مدیرکل آموزش‌وپرورش زنجان

با حضور معاون وزیر آموزش و پرورش؛

هفدهمین مدرسه خیرساز آیت‌الله نورمفیدی افتتاح شد

غدیر؛ بزرگترين عيد خدا

فیلم

نشست مدیر حوزه‌ علمیه خراسان با رابطین طلاب شاغل در آموزش و پرورش

فیلم/ همایش تخصصی طلاب وظیفه آموزش و پرورش خراسان رضوی

قابل توجه فرهنگیان و دانش اموزان

مسابقه کتابخوانی «از غدیر تا ظهور» برگزار می‌شود

مشاور وزیر آموزش و پرورش:

نقش‌آفرینی طلاب در سنگر تعلیم و تربیت قابل تقدیر است

نیم نگاهی به کتاب «تعلیم و تربیت در نهج‌البلاغه»