به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها ، جعفر پاشایی صبح امروز 24 مهر ماه 96در دیدار با اعضای کمیته استانی همکاری حوزه های علمیه و آموزش و پرورش با نماینده ولی فقیه درتبریز با بیان این که تابستان سال گذشته تعامل آموزش و پرورش استان با حوزه های علمیه هماهنگ و بر اساس برنامه پیش رفت، اظهار داشت: هدف این تعامل، تسهیل، روانسازی و برنامه ریزی وظرفیت سازی دو دستگاه تاثیرگذار فرهنگی یعنی آموزش و پرورش و حوزه های علمیه است.
وی افزود: آموزش و پرورش استان با برنامه ریزی هایی که انجام داده در 3 سال آینده از ظرفیت های حوزه های علمیه بیشترین استفاده را خواهد کرد.
وی گفت ،امور تربیتی و تعلیمی و تعمیق باورهای دینی دانش آموزان، مشارکت در تربیت و توانمندسازی نیروی انسانی و بهره گیری از ظرفیتهای حوزه های علمیه، سه شاخصی هستند که نظام جامع برنامه ریزی وزارت آموزش و پرورش برای کمیته همکاری حوزه های علمیه و آموزش و پرورش در نظر گرفته است.
پاشایی با بیان این که اعزام مبلغان دینی به مدارس رشد صددرصدی دارد، اضافه کرد: گفتمان های دینی، طرح روشنا، دیدار دانش آموزان با علما و فضلای حوزه های علمیه، آشنایی دانش آموزان با مدارس علمیه، برگزاری دوره های توانمندسازی طلاب و مشاورین دینی و استقرار مشاوران مذهبی در مدارس از جمله اقداماتی است که در راستای همکاری مشترک آموزش و پرورش و حوزه های علمیه در استان عملی شده است.
وی گفت: در حال حاضر با کمبود روحانی در مدارس به خصوص در مدارس متوسطه مناطق مرزی استان موجه هستیم و با توجه به هجمه های فرهنگی دشمن نیاز به حضور علما بیش از پیش احساس می شود.
مدیر دستگاه تعلیم و تربیت استان برگزاری جلسات منظم و دوره های توانمندسازی طلاب شاغل در آموزش و پرورش را خواستار شد و ادامه داد: پرورش مبلغین توانمند و آشنا به روان شناسی کودک و نوجوان برای اجرای برنامه های دینی در مدارس مورد انتظار است.