به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها ،وی در این دیدار گفت؛ هم کاری و همفکری آموزش و پرورش و حوزه علمیه تهدید را به فرصت تبدیل می کند و با اسیب شناسی تهدیدها ونیز شناخت فرصتها، اقدامات تحولی ملموسی برای جامعه به ارمغان خواهد آورد.
رئیس پژوهشکده زن و خانواده مرکز مدیریت حوزه های علیمه خواهران افزود؛ باید ارزیابی شود اگر موفقیتی در گذشته نسبت به تربیت فرزندان داشته ایم آیا همان رویکردها ادامه یابد یا تدابیر جدیدی اندیشیده شود.
وی با بیان اینکه سیاست گذاریها باید ناظر به شناخت تهدید هاباشد بیان کرد:مسئولان باید به گونهای سیاست گذاری کنند که خانواده در حفظ ارزشهای اخلاقی توانمند شوند و سیاستهای حمایتی موجب تقویت ظرفیت درونی خانوادهها و شکوفا شدن آنها شود.
حجت الاسلام والمسلمین زیبایی نژاد در ادامه با اشاره به رسالتها و ماموریت های پژوهشکده زن و خانواده گفت؛ در این پژوهشکده مطالعات خانواده به عنوان دانشهای میانرشتهای محل تلاقی حوزههایی چون کلام، فقه، اخلاق، جامعهشناسی، تعلیم و تربیت، روانشناسی و حقوق است و در همکاری با آموزش و پرورش تلاش می کنیم با نگاه تقویت و توانمند سازی خانواده ها، ظرفیت های علمی پژوهشکده را در اختیار دستگاه تعلیم و تربیت کشور قرار دهیم.
در ابتدای این دیدار حجت الاسلام حمید نیکزاد مشاور وزیر و دبیر ستاد همکاریها، با ارایه گزارشی از همکاریهای حوزه علمیه و آموزش و پرورش، ظرفیت های بی بدیل حوزه علمیه را برای تحقق بخش های مهمی از سند تحول بنیادین یک فرصت دانست و آمادگی ستاد همکاریها برای زمینه سازی جهت بهره مندی از پژوهشکده زن و خانواده را برای توانمند سازی اولیا و مربیان و خانواده بزرگ آموزش و پرورش اعلام نمود.