Print
Zoom In
Zoom Out

نایب رئیس کمیته همکاریهای استان آذربایجان شرقی:

حضور ۶۲۹ روحانی به عنوان مبلغ در مدارس استان+ فیلم

شناسه مطلب: 24396
زمان انتشار: دوشنبه 20 شهریور 1402 ساعت 08:12

نایب رئیس کمیته همکاریهای استان آذربایجان شرقی گفت:مسائل تربیتی و پرورشی یکی از اولویت‌های دستگاه تعلیم و تربیت است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، مسعود سعادتی نایب رئیس کمیته همکاری‌های حوزه علمیه و آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی طی سخنانی در نشست این کمیته که با حضور امام جمعه تبریز برگزار شد، اظهارکرد:مسائل تربیتی و پرورشی جزو اولویت‌های آموزش و پرورش است، این مهم یکی از سیاست‌های دولت و جزو سیاست‌های مورد تاکید و ابلاغی ریاست جمهوری به آموزش و پرورش است.

وی با اشاره به نقش مهم جلسات کمیته‌ همکاری‌های آموزش و پرورش با حوزه‌های علمیه استان در زمینه‌های آموزشی و پرورشی و برشماری اهم اقدامات انجام شده در این کمیته، بیان کرد: آموزش مربیان مدارس غیردولتی از جمله این اقدامات بوده و بر همین اساس باید بیش از ۱۱ هزار نفر تحت آموزش قرار گرفته و پودمان اول برای این مربیان باید تا شهریور ماه برگزار شود.

سعادتی ادامه داد: اگر چه مجری این دوره‌ها و  متولی برگزاری دوره‌های ضمن خدمت طبق قانون دانشگاه فرهنگیان است، اما تاکید شده تا در زمینه معرفتی و دینی از ظرفیت حوزه‌های علمی نیز استفاده شود. 

این مقام مسئول هماهنگی جذب و آموزش و به کارگیری حدود ۴۳ سرباز طلبه در مدارس به ویژه مدارس شبانه روزی مناطق محروم، برگزاری دوره نماز برای حدود ۸۰ مدیر مدارس دولتی، برگزاری دوره نماز برای مدرسان آموزش خانواده برای ۱۲۰ نفر، برگزاری دوره نماز برای ۸۰۰ معلم دانش آموزان دختر و پسری که در سن تکلیف قرار دارند، آموزش و تربیت مبلغان و روحانیون مستقر حوزوی مجری طرح‌های تربیتی و فرهنگی در مدارس برای ۶۵۰ نفر، آموزش توانمندسازی اولیای دانش آموزان برای ایجاد رفتار پایدار و التزام به سبک زندگی اسلامی به ویژه حجاب و عفاف برای ۱۱۷۲ نفر و برگزاری دوره پاسخ به شبهات مهدویت برای ۱۰۰ نفر و برگزاری دوره تربیت مربی مهدویت برای ۳۰ نفر را از جمله اقدامات انجام شده در کمیته همکاری آموزش و پرورش و حوزه علمیه عنوان کرد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان افزود: برگزاری کارگاه‌های آموزشی مدیران مدارس و مبلغان طرح امین در ۳۹ ناحیه و منطقه، برگزاری دوره آشنایی با فرق و مذاهب نوظهور برای ۷۰ نفر، برگزاری دوره‌های مربیگری و تربیت مربی قرآن و احکام برای ۴۵ نفر، تربیت مربی گام دوم انقلاب با حضور اساتید برتر کشوری برای  ۳۰ نفر و برگزاری کارگاه‌های آموزشی ویژه ائمه جماعت مدارس برای ۲۵۰ نفر و برپایی ۱۸ پویش با همکاری سازمان تبلیغات اسلامی در مدارس، اجرای طرح مبین برای ۲۶۰ نفر در مدارس غیردولتی و برگزاری دوره نماز برای مدیران و مربیان مراکز پیش دبستانی برای ۱۰۰ نفر از دیگر اقدامات انجام شده در کمیته مشترک بین آموزش و پرورش، حوزه علمیه و سازمان تبلیغات اسلامی است.

سعادتی، حضور ۶۲۹ روحانی به عنوان مبلغ در مدارس و برگزاری و تولید محتوای ۱۷۶ جلسه‌ای گفتمان دینی با بازدید بیش از ۴۰۰۰ نفر در هر جلسه در شبکه شاد، تعیین ۸۰۰ نفر مبلغ طرح امین، تامین ۳۰ مبلغ طرح روشنا و مدیریت و اعزام ۲۸۰۰ امام جماعت روحانی و فرهنگی  برای اقامه نماز در مدارس، برنامه‌ریزی و ایجاد تسهیلات برای جذب استعدادهای برتر به رشته‌های علوم انسانی و معارف اسلامی در هشت منطقه، ایجاد رشته در اهر، بستان آباد، شبستر و میانه، ایجاد هماهنگی برای حضور دانش آموزان در نماز جمعه و بازدید بیش از ۴۰۰۰ نفر دانش آموز از حوزه علمیه براش شناخت متقابل، طرح پیوند مدرسه و مدرسه در ۳۵۵ مدرسه و مسجد و جذب مشارکت ۹۰۱ مدرسه را از دیگر اقدامات مهم کمیته مشترک آموزش و پرورش و حوزه علمیه برشمرد.

اسماعیل روشن تن، مدیر حوزه‌های علمیه آذربایجان شرقی نیز در ادامه این جلسه با اشاره به استفاده حداکثری از توان و ظرفیت حوزه علمیه در اجرای طرح امین با اعزام طلاب و مبلغان حوزه خواهران و برادران، گفت: اعزام ۲۵۰۰۰ نفر نیرو از حوزه‌ها به مدارس در دستور کار قرار دارد.

سید محمود حسینی، مدیرکل تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی نیز در پایان این جلسه، برگزاری گفتمان‌های دینی و اعزام ائمه جماعت و مبلغان به مدارس را از جمله اقدامات مشترک این سازمان با اداره کل آموزش و پرورش عنوان کرد و افزایش همه ساله طلاب حاضر در مدارس را از اهداف آتی سازمان تبلیغات اسلامی برشمرد.

 



امام جمعه برازجان:

ره آورد حضورروحانیون در آموزش و پرورش تقویت هویت دینی دانش‌آموزان است

بازدید عضوخبرگان رهبری ازیک مدرسه طرح امین در استان گیلان  

رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب

مدرسه مؤثرترین خاستگاه انتقال ارزش‌ها، باورها و هویت ملی است

مشاوروزیرآموزش و پرورش

تربیت نسل آینده‌ساز، نیازمند بهره‌گیری از گنجینه‌ی معارفی  حوزه علمیه است.

تاجدارفردوس در بیان پیامبر رحمت

بهشت از زيبائى چهره فاطمه سلام الله علیها روشن شده است

 ظرفیت تبلیغی و تربیتی حوزه علمیه آستانه‌اشرفیه برای آموزش و پرورش

نماینده ولی فقیه در استان قزوین:

با همکاری مرکز پاسخگویی به سوالات شرعی حضور روحانیون و مبلغین در مدارس  افزایش می یابد

گسترش خدمات تبلیغی در مدارس استثنایی مشهد/ پنج‌ هزار دانش‌آموز توان‌یاب در پوشش طرح امین

تصاویر/ دوره توانمندسازی طلاب فعال در آموزش و پرورش (معلم تمدن‌ساز)

تصاویر/ دیدار مدیر کل آموزش و پرورش استان قم به همراه معاونین و مشاوران با آیت‌الله اعرافی

مدیرحوزه‌های علمیه در دیدار مسئولان آموزش و پرورش قم مطرح کرد:

شناخت نسل‌های جدید؛ چالشی جدی برای نظام تربیتی / اگر با تحولات منفعلانه برخورد شود موج‌های بیرونی آینده تربیت دینی را شکل خواهند داد

مدیر کل آموزش و پرورش استان قم مطرح کرد:

تعامل با حوزه‌های علمیه و اجرای طرح‌های نوین

وزیر آموزش و پرورش

طرح امین ظرفیت ارزشمند تربیت دینی در مدارس کشور است

تعامل اثربخش حوزه و آموزش‌وپرورش، مسیر تربیت نسل تمدنی را هموار می‌کند

تصاویر / اولین اجلاسیه مدارس امین حوزه علمیه خراسان با حضور وزیر آموزش و پرورش و دبیر ستاد همکاریها

وزیر آموزش و پرورش در اولین اجلاسیه مدارس امین حوزه علمیه خراسان

حضور طلاب طرح امین شتاب‌دهنده تحول تربیتی است/ طرح امین نباید مغفول بماند

مشاور وزیر و دبیر ستاد همکاریها

تربیت نسل مؤمن در گرو نقش‌آفرینی روحانیِ مدرسه است