Print
Zoom In
Zoom Out

مدیر کل آموزش و پرورش استان قم

همکاری حوزه علمیه با آموزش و پرورش بدون هیچ گونه چشم داشتی است

شناسه مطلب: 24371
زمان انتشار: چهارشنبه 01 شهریور 1402 ساعت 09:49

علیرضا رحیمی درنشست کشوری قطب های ستاد همکاریهای حوزه علمیه و آموزش وپرورش گفت؛ حوزه علمیه و روحانیت هیچ انتظاری از آموزش و پرورش جزهمکاری برای تربیت نسلی برآمده از آموزه های قرآن و عترت ندارد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، وی در هشتمین نشست اعضای قطب های کشوری (معاونین پرورشی و فرهنگی ادارات کل آموزش و پرورش استانها) درسالن همایش خانه معلم قم گفت؛ برای درک درست از دنیای پیرامون تعلیم و تربیت، باید بجای مسئولین، معلمان فرصت اظهار نظر داشته باشند.

مدیر کل آموزش و پرورش قم با اشاره به ظرفیت بی بدیل مراکز و موسسات علمی و فرهنگی حوزه علمیه قم و دیگر حوزه های بزرگ استانها گفت ؛ حقیقتا حوزه علمیه ظرفیت بسیار بزرگی برای آموزش و پرورش در ابعاد پژوهشی،آموزشی،پرورشی و فرهنگی می باشد و با عنایت به رسالت ذاتی خود مبنی بر هدایت و تبلیغ علیرغم محدویت منابع، آورده های خوبی برای آموزش و پرورش داشته و هیچ انتظاری جز همکاری برای تربیت نسلی برآمده از آموزه های قرآن و عترت ندارد.

رحیمی در ادامه به معاونان پرورشی و فرهنگی یادآورشد؛ نباید فراموش کنیم در دنیای جولان رسانه ها با همه فرصت ها و تهدیدهای پیش رو و تولید  انواع محتواهای مثبت و منفی باید با تغییر تاکتیک در فعالیت‌های مدارس ، دانش آموز محوری جای معلم محوری را بگیرد و با میدان دادن به دانش آموز زمینه خلق نوآوری های آنان در اداره مدرسه مورد توجه قرار گیرد

نایب رئیس کمیته همکاریهای استان قم افزود؛تحولات فرهنگی تربیتی دنیا سنت مدیر سالاری در مدارس را گرفته است و برای درک درست از دنیای پیرامون تعلیم و تربیت، باید بجای مسئولین، معلمان فرصت اظهار نظر داشته باشند، زیرا آنان رفتار و کنشگری دانش آموزان را زیر نظر دارند و روزانه در کلاس های درس با مسائل نو ظهور و شبهات گوناگون دانش آموزی دست و پنجه نرم می کنند.

 وی تاکید کرد؛بر این اساس باید به معلم فرصت تا احساس تعلق به برنامه های جاری تعلیم و تربیت داشته باشند.   رحیمی با اشاره به ضرورت کار فرهنگی برای نهادینه سازی جهاد تبیین گفت؛ برای توسعه جهاد تبیین استفاده از دانش آموزان مورد توجه قرار گیرد چرا که  دانش آموزان زبان نسل جدید را بهتر می‌دانند و قدرت اقناع خوبی دارند و بهترین گروهی که می تواند در این خصوص در اوقات غیر درسی با انش آموزان کار کنند طلاب جوان و خوشفکر هستند.

مدیر کل اموزش و پرورش استان قم توسعه اردوهای راهیان پیشرفت را حائز اهمیت دانست و افزود؛ این مهم اثر بسیار فراوانی در هویت بخشی به نسل جدید دارد و ظرفیت این امر با توجه پیشرفت های صنعتی راه سازی ، صنایع نظامی و.....فراوان است.

وی با تقدیر از فعالیت های حوزه علمیه در همکاری با آموزش و پرورش گفت؛اگر دیگر نهادی مهم کشور مانند حوزه علمیه سهم و نقش خود را در تحقق سند تحول بنیادین آموزش و پرورش اجرا و نهادینه نمایند اجرای این سند که به عبارتی قانون اساسی تعلیم و تربیت کشور است ره آوردهای خوبی را در تربیت نسلهای انقلاب اسلامی  خواهد داشت.



آیت الله حسینی بوشهری در دیدار رئیس سمپاد

کشوربیش ازهرجای دیگربه استعدادهای برتر نیاز دارد.

درکتاب آموزشی احکام دختران بخوانید

نگاهی متفاوت برای آشنایی دختران با احکام شرعی

ما ملت امام حسینیم

امیدبخشی در دل مستضعفان از آثار توجه به ماه محرم است

به کدامین گناه!

پاسخ به چند سئوال دانش اموزی

چرا خدا رژیم صهیونیستی را گرفتار عذاب نمی‌کند

ره آورد مقاومت

اجابت آه و اشک کودکان یتیم غزه!

در پی شهاد سردارکاظمی

تسلیت مدیر حوزه های علمیه به وزیر آموزش و پرورش

کارشناس حوزوی تعلیم و تربیت بیان کرد

توصیه هایی برای تربیت فرزندان شجاع و سلحشور در شرایط جنگی

مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان:

تقویت همکاری‌ حوزه‌علمیه و آموزش وپرورش یک ضرورت است

دیدارمسئولان مدارس علوم و معارف اسلامی با مدیرکل آموزش‌وپرورش زنجان

با حضور معاون وزیر آموزش و پرورش؛

هفدهمین مدرسه خیرساز آیت‌الله نورمفیدی افتتاح شد

غدیر؛ بزرگترين عيد خدا

فیلم

نشست مدیر حوزه‌ علمیه خراسان با رابطین طلاب شاغل در آموزش و پرورش

فیلم/ همایش تخصصی طلاب وظیفه آموزش و پرورش خراسان رضوی

قابل توجه فرهنگیان و دانش اموزان

مسابقه کتابخوانی «از غدیر تا ظهور» برگزار می‌شود

مشاور وزیر آموزش و پرورش:

نقش‌آفرینی طلاب در سنگر تعلیم و تربیت قابل تقدیر است

نیم نگاهی به کتاب «تعلیم و تربیت در نهج‌البلاغه»