به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، حجت الاسلام حمید نیکزاد، پیش از ظهر امروز در دیدار با آیت ا... عبادی، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بیرجند، اظهار کرد: تعامل و مشارکت علما و روحانیت ه در فرایند تعلیم و تربیت سابقه ای به بلندای تاریخ از بدو ظهور اسلام تا کنون دارد.
وی از علما و روحانیت به عنوان مروجان معارف والای اسلامی و قرآنی در شریان های جامعه یاد کرد و ادامه داد: علمای دین و جامعه روحانیت هماره در طول تاریخ در کنار آموزش و پرورش دینی افراد جامعه ملجأ و پشتیبان مردم، مظلومان، درماندگان و محرومان بوده و هستند.
مشاور وزیر آموزش و پرورش، با بیان این که اولویت بخشی به آموزش صرف و غفلت از تزکیه و تربیت در فرایند تعلیم و تربیت اسلامی دانش آموزان در مدارس خسارات جبران ناپذیری به دنبال دارد، عنوان کرد: خارج شدن فعالیت ستاد همکاری ها از قالب تفاهم نامه ای و توجه به رویکرد برنامه محوری، رویداد مبارکی در راستای توجه به امر تزکیه دانش آموزان و تربیت دینی ایشان است.
دبیر ستاد همکاری حوزههای علمیه و آموزش و پرورش، با اشاره به اجرای چندین طرح تبلیغی نظیر اجرای طرح امین در مدارس کشور، اذعان کرد:درسایه توجه دولت سیزدهم، مجلس انقلابی و اهتمام حوزه های علمیه، به امر تعلیم و تربیت اسلامی، دینی و ایرانی دانش آموزان دختر و پسر این کهن سرزمین اسلامی وتحقق منویات مقام معظم رهبری درسندتحول بنیادین،امسال مبلغین طرح امین در مدارس کشور رشدپنج برابری داشت.
این مقام مسئول در وزارت آموزش و پرورش از تقویت معرفت و شناخت دانش آموزان نسبت به معارف دینی، علما و مراجع دین به عنوان ضروری ترین نیاز نظام تعلیم و تربیت یاد کرد و افزود: اسلام برنامه های متنوع و جامعی برای طول زندگی انسان دارد در حالی که برنامه ریزی ما در فرایند تعلیم و تربیت عرضی است.
به گفته نیکزاد دشمن برای به انحراف کشاندن نسل آینده ساز انقلاب اسلامی به دنبال مسخ هویت دینی، اعتقادی و باور های ارزشی آنان است و تنها راه تحقق این توطئه ها را ایجاد اختلال در فرایند تعلیم و تربیت می بیند، پس خادمین نظلم تعلیم و تربیت، چه در لباس روحانیت و چه معلمان بصیر و انقلابی باید هوشیار بوده و با اجرای برنامه های فرهنگی متنوع در راستای تبیین ارزش ها و واقعیت ها در بین دانش آموزان حرکت نموده و در مسیر خنثی سازی توطئه های شوم دشمنان قدم بردارند.