Print
Zoom In
Zoom Out

دبیرکمیته همکاریهای خراسان جنوبی:

بیش از 1200 روحانی در مدارس استان حضور دارند

شناسه مطلب: 14071
زمان انتشار: سه شنبه 09 اسفند 1401 ساعت 11:32

معاون پرورشی و فرهنگی گفت: اکنون یک هزار و ۲۰۰ روحانی در مدارس در قالب این طرح فعالیت دارند که متناسب با سن و روحیه دانش‌آموزان به مطالبات و شبهات فرهنگی، دینی و پرورشی پاسخ می‌دهند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، حجت الاسلام سیدعلی حسینی، معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش خراسان‌جنوبی در گفت وگویی با اشاره به اجرای طرح امین ادامه داد: اکنون یک هزار و ۲۰۰ روحانی در مدارس در قالب این طرح فعالیت دارند که متناسب با سن و روحیه دانش‌آموزان به مطالبات و شبهات  فرهنگی، دینی و پرورشی پاسخ می‌دهند.

معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش خراسان‌جنوبی با بیان اینکه امسال در قالب طرح «ایما»، مدرسه یک روز توسط دانش‌آموزان اداره می‌شود تا رویکرد تربیتی به ذهن دانش‌آموزان تسری یابد، تصریح کرد: بعد دیگر توجه ما توسعه فرهنگ نمازی در مدارس است که در این راستا به دنبال ارتباط سه رکن خانه، مدرسه و مسجد هستیم.

وی با بیان اینکه در این راستا هیئت اندیشه‌ورز نماز در مدارس با حضور روحانیون توانمند اجرایی شده است، افزود: فعالیت فرهنگی، پرورشی و اسلامی باید در کالبد نماز در مدارس شکل گرفته و این امر باید اولویت اجرای برنامه‌ها باشد. در این راستا در وقت نماز در مدارس به مدت ۳۰ دقیقه به اقامه نماز و فعالیت‌های پرورشی درباره آن پرداخته می‌شود و در این زمینه از تدوین برنامه و کیفیت‌بخشی به فعالیت‌ها از طریق روحانیون و فعالان حوزه علمیه هستیم.

حسینی برگزاری کرسی‌های آزادآندیشی متناسب با سن دانش‌آموزان، برگزاری نشست‌های گفتمان‌های دینی و تربیتی را از دیگر موارد مورد توجه برشمرد و یادآور شد: مربیان و معلمان پرورشی در جنگ فرهنگی امروز نیازمند ایده‌های جدید و تفکر متناسب با ذوق نسل امروزی هستند که باید در اجرای برنامه‌ها رعایت شود.

معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش خراسان‌جنوبی با اشاره به فعالیت ۲۲۰ مشاور و ۶۸۰ معاون و مربی پرورشی در این استان گفت: این تعداد نیروی آموزرشی و پرورشی تنها حدود ۶۰ درصد مدارس را پوشش داده و برای ارائه بهتر خدمات، جذب همین تعداد مربی، معاون و مشاور در مدارس استان ضروری است.

وی ادامه داد: تربیت اسلامی واژه عجیبی است که باید تمام فاکتورهای آموزه‌های اسلام را آن هم برای انتقال و هم یادگیری و تثبیت دربر داشته باشد. بنابراین، مهم‌ترین رکن این آموزش، مربیان و معلمان آموزش و پرورش هستند؛ افرادی که با وجود مسئولیت‌های پراکنده محوله نباید اصل مهم ارتباط‌گیری با نسل امروز را از یاد برند. آموزش و پرورش خراسان‌جنوبی اکنون با کمبود نیروی پرورشی مواجه است؛ اصلی که باید در جذب و استخدام مورد توجه قرار گیرد تا مدارس از این رکن مهم تربیتی بی‌نصیب نمانند.

وی با بیان اینکه در هر اقدام در آموزش و پرورش باید به تربیت و فرهنگ اسلامی نیم‌نگاهی داشته و با توجه به آن برنامه‌ها را تدوین می‌کنیم، تصریح کرد: با وجود کمبود مربی، به حوزه فعالیت‌های پرورشی و تربیتی همواره نگاه شاخصی داشته‌ایم؛ در واقع به دنبال احیای حوزه پرورشی بوده و نباید این حوزه را آلوده به ظواهر کنیم. در حقیقت باید در بطن دانش‌آموزان نفوذ کنیم.

معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش خراسان‌جنوبی با بیان اینکه کمبود مربی پرورشی مربوط به استان نبوده و تمام کشور درگیر این موضوع است، اظهار کرد: نیاز به تأمین نیرو از طریق ماده ۲۸ دانشگاه فرهنگیان وجود دارد تا بتوانیم فعالیت‌ها را توسعه دهیم.



گزارش تصویری

طلاب مدرسه علمیه ولی عصر(عج)‌اهواز در میان دانش آموزان در ایام فاطمیه

تأکید نماینده ولی‌فقیه در زنجان بر تقویت ارزش‌های انسانی در نسل نوجوان

گزارش تصویری

طلاب مدرسه علمیه ولی عصر(عج)‌اهواز در میان دانش آموزان در ایام فاطمیه

مدیر حوزه های علمیه:

حل چالش‌های آموزش و پرورش نیازمند اولویت‌بخشیِ تمام دستگاه‌هاست

پیش‌نشست شورای همکاری‌ سیستان و بلوچستان برگزارشد

آیت‌الله صفایی بوشهری در جمع دانش آموزان :

 شهدا نگذاشتند کشتی زندگی ما در گرداب جهان استکبار غرق شود

امام جمعه برازجان:

ره آورد حضورروحانیون در آموزش و پرورش تقویت هویت دینی دانش‌آموزان است

بازدید عضوخبرگان رهبری ازیک مدرسه طرح امین در استان گیلان  

نماینده ولی فقیه در استان زنجان:

توانمندسازی معلمان و طلاب؛ کلید افزایش اثرگذاری در مدارس و حوزه‌ها است

یادداشت

مدرسه فاطمی،الگویی تمدن‌ساز برای نجات بشر ازبحران‌های مدرن

وزیر آموزش و پرورش:

امروز میدان اصلی جنگ دشمن، باورهای نسل جوان است

تصاویر/ همایش مبلغان دانش آموزی فاطمیه موسسه انوار طاها

مدیر حوزه علمیه فارس

طرح امین سند همکاری موفق حوزه و آموزش و پرورش است

مرکز تربیت معلم - مبلغ منتشر کرد

کتاب «خشت اول معلمی» با بیش از ۱۲۰۰ نکته کاربردی

باز نشر / تحولی شگرف درعرصه همکاریهای حوزه و آموزش و پرورش

دوهزار و 16 مدرسه تحت برنامه های فرهنگی تربیتی یک مجتهد

نشست نمایندگان معاونت های وزارت آموزش و پرورش با دبیر ستادهمکاریها

تصاویر/ برگزاری اجلاس نماز دانش‌آموزی در آموزش و پرورش ناحیه دو همدان