Print
Zoom In
Zoom Out

نایب رئیس کمیته همکاری خراسان جنوبی:

همکاری۴۷۰روحانی،دراجرای۱۵طرح تبیینی مدارس استان

شناسه مطلب: 14059
زمان انتشار: چهارشنبه 03 اسفند 1401 ساعت 11:25

مدیر کل آموزش و پرورش خراسان جنوبی گفت: ۴۷۰روحانی برای اجرای ۱۵ طرح تبیینی، اعتقادی و تربیتی در مدارس استان همکاری می کنند و قریب ۱۷۷ هزار و ۲۸۰ دانش آموز در اجرای این طرح ها مشارکت دارند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، سیدعلیرضاموسوی نژاد،در نشست کمیته همکاری حوزه های علمیه با آموزش و پرورش،اظهارکرد:اجرای طرح حبل المتین،یکی ازطرح هایی است،که به ارتقاءکمی وکیفی جهاد تبیین و بصیرت افزایی دینی و انقلابی فرهنگیان و دانش آموزان استان،کمک بسزایی می نمایدو آموزش و پرورش نیزآماده است برای توسعه این طرح،راهکارهای تشویقی ارائه دهد.

وی، توانمند سازی فرهنگی، عقیدتی،بصیرتی و آماده سازی فرهنگیان و دانش آموزان استان برای نقش آفرینی مؤثر در مناسبات اجتماعی به ویژه مقابله با تهدیدها و توطئه های ضد فرهنگی و ضد ارزشی دشمنان را از جمله اهداف اجرای طرح حبل المتین در خراسان جنوبی برشمرد.

مدیر کل آموزش و پرورش خراسان جنوبی، بر استحکام بخشی به سه رکن  منزل، مدرسه و مسجد در فرایند تعلیم و تربیت، تأکید کرد و ادامه داد: یکی از عوامل استحکام بخش این سه رکن توجه وافر به ترویج و توسعه فرهنگ نماز و اقامه نماز جماعت مدارس است.

نماینده وزیر آموزش و پرورش در خراسان جنوبی،ایجاد سازوکارهای ترویج و نهادینه سازی روحیه جهادی با بهره‌گیری از حوزه‌های علمیه و نقش معلمان از جمله راهکارهای مؤثر در جهاد تبیین دانست و تصریح کرد: ضرورت دارد جلسات بحث و تبادل نظر بین معلمان و علمای حوزه در مباحث و معارف اسلامی به منظور تقویت فعالیت های کمیته همکاری ها برقرار شود.

این مقام مسئول در آموزش و پرورش خراسان جنوبی، بر ضرورت ارائه الگوی مهد کودک و پیش دبستانی هایی در تراز اسلام و انقلاب به منظور تقویت مبانی اعتقادی و دینی نسل آینده ساز انقلاب تأکید کرد و افزود: مهد کودک و پیش دبستانی در تراز اسلام و انقلاب،مهدکودک و پیش دبستانی ای است که علاوه برکار آموزشی،به مفاهیم پرورشی و تربیتی، بمعنای درست آن توجه داشته باشد.

به گفته موسوی نژاد در حال حاضر طرح هایی همچون طرح توسعه مهدکودک و پیش دبستانی اسلامی و انقلابی، حبل المتین، امین، روشنا،محراب،سفیران آسمانی،پنج شنبه های پرنشاط، روایت سیره شهدا،اعزام مناسبتی،طرح معراج،اربعین تا ظهور، منزلت و دیده بان با مشارکت کمیته همکاری ها در مدارس استان اجرا می شود.



پیام آیت الله اعرافی به مناسبت روز معلم :

رشد و توسعه کشور محصول تلاش و مجاهدت معلمان و اساتید است

گزارشی از مدرسه علمیه نورالثقلین مشهد در عرصه تبلیغ و جذب نوجوانان به حوزه علمیه

مشاور وزیر آموزش وپرورش

شهرستان ملکشاهی خاستگاه شهیدان نام آور دوران دفاع مقدس است

بازدید مشاور وزیر آموزش وپرورش ازمرکز نجوم و رصد خانه کانون استان ایلام

فیلم

ببینید ؛ گزارشی از آیین تجلیل از معلمان نمونه استان ایلام با حضور مشاور وزیرآموزش و پرورش

چند خبرازفعالیت های استانی همکاریهای حوزه و آموزش و پرورش

به منظور هدایت تحصیلی

بازدید دانش‌آموزان محلاتی از مدرسه علمیه فاطمیه+ عکس

با حضور نماینده ولی فقیه

برگزاری جشن بزرگ عبادت دانش‌آموزان در ساری

نماینده ولی فقیه درسیستان و بلوچستان

لزوم توجه به سیره علمی و عملی پیامبر(ص) در مسیر تعلیم و تربیت

نماینده ولی فقیه در ایلام دردیدار دبیر ستاد همکاریها  

با استفاده ازروشهای خلاقانه نسل جوان را به ارزشهای دینی و انقلابی سوق دهیم.

مشاور وزیر آموزش و پرورش در آئین سپاس معلم در ایلام؛

 ارزش و منزلت جایگاه معلمان باید مورد توجه باشد

تصاویر

حضور طلاب  و روحانیون میاندوآب در مدارس آموزش و پرورش

به مناسبت هفته معلم

حضورمشاوروزیرآموزش و پرورش در منزل معلم شهید عبادالله محمد صالحی

دبیر ستاد همکاریها ؛

«احترام به معلم» احترام به آینده کشور

پیام آیت الله اعرافی به مناسبت روز معلم :

رشد و توسعه کشور محصول تلاش و مجاهدت معلمان و اساتید است

پرسمان دهه کرامت (به سوی نور)

پاسخ به ۳۱ پرسش پرتکرار درباره دهه کرامت

تصاویر/ نشست کمیته همکاری‌های مشترک حوزه علمیه و آموزش و پرورش استان البرز