به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها،مسعود بهرامی در اولین نشست ائمه جمعه و مدیران مناطق شهرستانهای استان تهران که در مجتمع فرهنگی آموزشی آدینه تهران برگزار شد با اشاره به کمبودهای موجود در آموزش و پرورش از جمله نیروی انسانی و مشکلات سختافزاری گفت: اینکه انتظار داشته باشیم پس از رفع مشکلات و کمبودها به موضوعات بنیادین بپردازیم درست نیست؛ جامعه و دلسوزان نظام انتظار دارند تا در همین وضع موجود، رسالت اصلی را دنبال کنیم.
وی افزود: منشا اثر بودن، نیازمند راهکار و برنامه است و یکی از مصادیق آن، استفاده و به خدمت گرفتن ظرفیت نهادهایی خارج از آموزش و پرورش است که میتواند در رفع دغدغههای غیراداری و غیرجاری به ما کمک کند.
مدیرکل آموزش و پرورش شهرستانهای استان تهران ادامه داد: ما باید ملزومات اولیه را بصورت درونسازمانی انجام دهیم و برای اولویتها و موضوعات اساسی تعلیم و تربیت، همانطور که در سند تحول بنیادین بر همهجانبه بودن و مشارکت حداکثری تاکیده شده از ظرفیت ائمه جماعت، مسجد، دانشگاه و... استفاده کنیم.
این مقام مسئول با اشاره به نهادهایی مانند مساجد، سازمان فرهنگی هنری شهرداری، اوقاف و... خاطرنشان کرد: این سازمانها نیز چناچه بخواهند منشا اثری ماندگار باشند، مخاطبشان باید نسل نوجوان و جوان باشد که در اختیار آموزش و پرورش است.
بهرامی در پایان از همه کارگروههای ششگانه این نشست خواست تا با فاصله از فضای آرمانی و در نظر گرفتن واقعیتهای موجود گامبرداشته تا در هرکارگروه گره از مشکلی گشوده شود.