Print
Zoom In
Zoom Out

جشن تکلیف دانش آموزی در حوزه علمیه میناب

شناسه مطلب: 14007
زمان انتشار: يكشنبه 16 بهمن 1401 ساعت 08:52

همزمان با ماه رجب، جشن تکلیف ۴۷۰ دانش آموز دختر در مدرسه علمیه خواهران حضرت زینب(س) میناب برگزار شد.


به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، همزمان با سیزدهم رجب جشن تکلیف ۴۷۰ دانش آموز دختر در مدرسه علمیه خواهران حضرت زینب(س) میناب برگزار شد.

خانم صالحه کریمیانی‌پور مدیر مدرسه علمیه حضرت زینب(س) میناب، در گفت‌وگویی، با بیان اینکه حوزه علمیه به عنوان یک مرکز فرهنگی و دینی، محل نشر تعالیم اهل بیت(ع) است و آشنایی دانش آموزان با این مرکز می‌تواند در آینده آنها موثر واقع شود، اظهار داشت: مهمترین هدف از برگزاری جشن تکلیف دانش آموزان دختر در مدرسه علمیه حضرت زینب(س)، ایجاد علاقمندی نسبت به حوزه علوم دینی در این قشر و آشنایی آنها با حوزه علمیه است.

کریمیانی‌پور با ذکر این مطلب که مدرسه علمیه خواهران حضرت زینب(س) در برنامه‌های مختلف در سطح میناب نقش آفرینی می‌کند، گفت: حوزه علمیه وظیفه بزرگی بر دوش دارد و از این رو باید دغدغه فرهنگ داشته باشد و به درستی ایفای نقش کند.

وی با اشاره به اهمیت ارتباط نوجوانان و جوانان با حوزه علمیه، از برگزاری جشن تکلیف ۴۷۰ دانش آموز دختر از ۲۰ مدرسه شهری و روستایی در مدرسه علمیه خواهران میناب خبرداد و یادآور شد: جشن تکلیف این تعداد دانش‌آموز در بهمن ماه و طی سه روز به همت مدرسه علمیه حضرت زینب(س) و مشارکت طلاب و با همکاری آموزش و پرورش و همراهی والدین برگزار شد.

مدیر مدرسه علمیه حضرت زینب(س) بیان کرد: اجرای برنامه حاملان قرآن، شعر، سرود، سوگند نامه و آشنایی با آداب اجتماعی و مسائل و احکام دین و همچنین اقامه نماز ظهر و عصر به صورت جماعت از برنامه‌هایی است که در آیین جشن تکلیف برگزار شد.

کریمیانی‌پور ادامه داد: دانش آموزان در جشن تکلیف، با مسائلی نظیر محرم و نامحرم، احکام وضو و مباحثی همچون امامت و ولایت آشنا شدند.

وی از آمادگی مدرسه علمیه حضرت زینب(س) برای ارتباط مستمر با قشر جوان و نوجوان خبرداد و خاطرنشان کرد: این مرکز فرهنگی و دینی در زمینه نشر فرهنگ اهل بیت(ع) و برنامه‌های معنوی و دینی آمادگی دارد با همه دستگاه‌ها به ویژه مدارس همکاری کند.

برگزاری جشن تکلیف ۴۷۰ دانش آموز دختر در مدرسه علمیه خواهران حضرت زینب(س) میناب

مدیر مدرسه علمیه حضرت زینب(س) اظهار کرد: رسالت حوزه‌های علمیه تربیت نیرو برای ترویج احکام الهی و تبلیغ دین و اطلاع رسانی دینی متناسب با نیازهای جامعه است.

مدیر مدرسه علمیه حضرت زینب(س) میناب، با بیان اینکه زن، زندگی، آزادی در واقع شعار قرآن و اسلام است، یادآور شد: دین مبین اسلام نگاه ابزاری به زن ندارد و زن در اسلام همانند تمدن غربی اسیر نیست.

کریمیانی‌پور با اشاره به اینکه عده‌ای برداشت‌های غلط خود نسبت به زنان را به نام اسلام مطرح می‌کنند و به وسیله آن به دنبال اغفال مردم هستند، گفت: حجاب و عفاف محدودیت نیست بلکه مایه سرافرازی زن است و حجاب به زن، عزت و بزرگی می‌بخشد.

گفتنی است مدرسه علمیه حضرت زینب(س) از سال ۷۶ در میناب راه اندازی شده و تاکنون بیش از ۳۰۰ طلبه آن فارغ التحصیل شده‌اند هم اکنون نیز ۸۲ طلبه در مقطع سطح دو در آن مشغول به تحصیل هستند.

 

کتاب «اصول و روش‌های تربیت در قرآن کریم»

ثبت‌نام دانش‌آموزان در حوزه علمیه آیت‌الله مجتهدی آغاز شد + پوستر

تصاویر/ آیین رونمایی از کتاب «منظومه فکری رهبر معظم انقلاب در موضوع آموزش و پرورش»

آیت الله کعبی؛

آموزش و پرورش زیر ساخت پیشرفت، جامعه پردازی و تمدن سازی است

به مناسبت سالروز تخریب قبور ائمه بقیع

تخریب بقیع داغ جانسوزی که فراموش نمی شود / شفاعت پیامبرنصیب دشمنان اهل بیت نخواهد شد

با حضور وزیر آموزش و پرورش:

«کتاب منظومه فکری رهبر معظم انقلاب در موضوع آموزش و پرورش» رونمایی شد

به نمایندگی از وزیر آموزش و پرورش

حجت الاسلام نیکزاد با خانواده شهید زارعی در بندرعباس دیدار کرد

نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان

تربیت نسل مومن و انقلابی در گرو همکاری حوزه علمیه و آموزش و پرورش است

مدیرکل آموزش و پرورش استان هرمزگان خبر داد

ایجاد مدارس وابسته به حوزه علمیه در هرمزگان از ابتدای مهرماه

نشست شورای همکاریهای حوزه و آموزش و پرورش استان هرمزگان به روایت تصویر

دکتر نیکزاد:

حوزه علمیه در عرصه های گوناگون سند تحول نقش آفرین است

نشست شورای همکاریهای حوزه و آموزش و پرورش استان هرمزگان برگزار شد

نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان

ارتباط خانواده‌ها با آموزش و پرورش بیش از گذشه باشد

شورای همکاریهای حوزه و آموزش و پرورش زنجان برگزار شد

دانش آموزان را براساس دستورات قرآن تربیت کنیم