به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، یوسف نوری در این دیدار با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب در سال ۸۱ مبنی بر ضرورت راهاندازي جنبش نرمافزاری گفت: امروز در تولید علم صاحب رتبه هستیم و شرکتهای دانشبنیان بسیاری ظهور کردند که نتیجه توجه ویژه آموزش و پرورش به این موضوع بود، زیرا باور داریم توصیههای رهبر معظم انقلاب، دستور است.
وزیر آموزش و پرورش با انتقاد از برخی نگرشها گفت: برنامهها معمولاً مبتنی بر اقتصاد است، درحالی که اگر مبتنی بر فرهنگ باشد، حتماً نتیجه بیشتری خواهیم گرفت و اگر به قانون بودجه توجه کنیم میبینیم که اکثر برنامهها، اقتصادمحور است.
نوری گفت: احیای دانشگاه فرهنگیان و تربیت معلم یکی از قطعات مهم سند تحول بنیادین است که سالها مغفول مانده بود و امروز در اولویت برنامههای آموزش و پرورش قرار دارد، البته نتیجه این اقدامات در دراز مدت دیده خواهد شد.
وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: نظام آموزش و پرورش نیاز به کار فراوان دارد و مقاومتهای بسیاری هم در برابر برخی برنامه ها صورت میگیرد، ازجمله در انتخاب رشته طی سالهای اخیر به گونهای عمل شد که تصور می شد در کشور یک رشته وجود دارد و همه میخواهند به این رشته بروند تا به یک شغل برسند و این موارد باید اصلاح شود.
عضو کابینه دولت سیزدهم با اشاره به لزوم همکاری همه دستگاههای اجرایی با نظام تعلیم و تربیت گفت: در اجرای قانون رتبهبندی معلمان، مجلس نهایت همکاری را با آموزش و پرورش داشت و اجرای این قانون منجر به افزایش کیفیت آموزشی و رضایتمندی خواهد شد.
وی تاکید کرد:آموزش و پرورش بستر فرهنگسازی است و اگر بخواهیم در اقتصاد، فرهنگ و هر موضوع دیگری موفق شویم و اقدامی انجام دهیم باید از آموزش و پرورش شروع کنیم.
شایان ذکر است، وزیر آموزش و پرورش پیش از این دیدار با حضور در گلزار شهدای ملامجدالدین ساری با قرائت فاتحه و اهدای گل به شهدای این شهر ادای احترام کرد