Print
Zoom In
Zoom Out

رئیس کمیته همکاریهای اصفهان:

تربیت دانش آموزان فقط یاد دادن نماز و روزه نیست

شناسه مطلب: 13729
زمان انتشار: يكشنبه 08 آبان 1401 ساعت 20:35

امام جمعه اصفهان تصریح کرد: یاد دادن مسائل دینی فقط نماز و روزه نیست، بلکه باید دانش آموزان را با مسائل روز و مربوط به گذشته و آینده آشنا کنیم.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها،

آیت‌الله سید یوسف طباطبایی نژاد پیش از ظهر امروز در همایش سربازان عرصه تبلیغ و تربیت دینی در مدارس در جمع طلاب طرح امین، اظهار داشت: امام باقر(ع) فرمودند «مَن عَلَّمَ بابَ هُدیً فلَهُ مِثلُ أجرِ مَن عَمِلَ بِهِ ، و لا یُنقَصُ اُولئکَ مِن اُجورِهِم شَیئا / هر که یک باب هدایت آموزش دهد، برای او همانند پاداش کسی باشد که به آن عمل کند و از پاداش عمل کنندگانِ به آن نیز چیزی کاسته نمی شود.»

امام جمعه اصفهان در ادامه به روایتی از امام صادق علیه السلام مبنی بر«عُلَماءُ شیعَتِنا مُرابِطونَ فِی الثَّغرِ الّذی یَلی إبلیسَ و عَفاریتَهُ ، یَمنَعونَهُم عَنِ الخُروجِ عَلی ضُعَفاءِ شیعَتِنا ، و عَن أن یَتَسَلَّطَ عَلَیهِم إبلیسُ و شیعَتُهُ / علمای شیعه ما، نگهبانان مرزی هستند که در آن سویش ابلیس و دیوهایش قرار دارند و [این علما ]جلوی یورش آنها به شیعیان ناتوان ما و تسلّط یافتن ابلیس و پیروان او بر ایشان را می گیرند» اشاره کرد و افزود: بنابراین علما مرزبانان دروازه هایی هستند که شیطان، شاگردان و طرفداران آن برای فریب مردم صف کشیده اند، این علما شیاطین را منع می کنند که به ضعفای فکری ما حمله کنند.

وی تصریح کرد: اینکه ما از طرف خدا به درجه ای برسیم که مرزبان مردم باشیم و شیاطین را دور کنیم که بر مردم مسلط نشوند و آنها را از گمراهی نجات دهیم، بسیار ارزشمند است.

آیت‌الله طباطبایی نژاد حضور طلاب در مدارس آموزش و پرورش برای تربیت دینی دانش آموزان را کار بزرگی دانست و تأکید کرد: کار عظیمی (مدارس امین) شروع شده و ان شاءالله در همه مدارس روحانیونی باشند که هم خود را اصلاح کرده و بتوانند دیگران را هم اصلاح کنند.

نماینده ولی فقیه دراستان اصفهان آموزش و پرورش را بهترین جایگاه برای تربیت عنوان کرد و افزود: امروز اغلب مدیران و معلمان افراد متدین هستند، اما روحانیت وارد وادی طلبگی شده که مسائل دینی را به مردم بهتر بفهماند، بنابراین فلسفه حضور طلاب و روحانیون در مدارس، کمک به آنها در تربیت دینی دانش آموزان است.

وی با بیان اینکه هدف ما یادگیری و یاد دادن در کنار یکدیگر است و وقتی به عنوان یک مبلغ دینی وارد آموزش و پرورش می شویم، قصد داریم مسائل دینی را یاد بدهیم، اظهار کرد: یاد دادن مسائل دینی فقط نماز و روزه نیست، بلکه باید دانش آموزان را با مسائل روز و مربوط به گذشته و آینده آشنا کنیم.

آیت الله طباطبایی نژاد با بیان اینکه دو سال کرونا و تعطیلی مدارس باعث شد لطمه بزرگی به تربیت دانش آموزان وارد شود، گفت: در این دو سال و اندی تعطیلات کرونایی فضای مجازی بسیار نقش داشت، امروز باید کمر همت ببندیم تا وضعیت فعلی را تغییر دهیم و بیش از پیش در رابطه با هدایت کردن مردم و رونق دادن به اماکن مذهبی تلاش کنیم .

وی در پایان توصیه های کاربردی به طلاب طرح امین کرد و گفت: مراقب ظاهر، کردار و گفتار خود باشید و با عملتان دیگران را هدایت و ترغیب به اسلام کنید؛ با کمال، وقار و تواضع در مدارس رفتار کنید و بدانید کار مهمی انجام می دهید.



با حضور معاون وزیر آموزش و پرورش؛

هفدهمین مدرسه خیرساز آیت‌الله نورمفیدی افتتاح شد

عضو شورای سیاستگذاری ستاد همکاریها:

تحقق تربیت تراز انقلاب اسلامی، نیازمند طرح‌های تازه است

حضوربیش از ۳۰۰۰ دانش‌آموز دختر در برنامه های مربیان طرح امین خراسان

آغاز فرآیند جذب و ساماندهی طلاب در مدارس طرح امین خراسان

امام جمعه یزد مطرح کرد؛

آینده آموزش و پرورش در گرودانشگاه فرهنگیان است

مدیرکل آموزش و پرورش پرورش سیستان و بلوچستان:

تحقق تربیت تمام ساحتی در سایه سار  توسعه فرهنگ قرآنی

ثبت‌نام جذب مبلغ مدارس امین در خراسان

ثبت نام مرکز تربیـت مبلـغ معلـم + جزئیات

ما ملت امام حسینیم

امیدبخشی در دل مستضعفان از آثار توجه به ماه محرم است

به کدامین گناه!

پاسخ به چند سئوال دانش اموزی

چرا خدا رژیم صهیونیستی را گرفتار عذاب نمی‌کند

ره آورد مقاومت

اجابت آه و اشک کودکان یتیم غزه!

در پی شهاد سردارکاظمی

تسلیت مدیر حوزه های علمیه به وزیر آموزش و پرورش

کارشناس حوزوی تعلیم و تربیت بیان کرد

توصیه هایی برای تربیت فرزندان شجاع و سلحشور در شرایط جنگی

مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان:

تقویت همکاری‌ حوزه‌علمیه و آموزش وپرورش یک ضرورت است

دیدارمسئولان مدارس علوم و معارف اسلامی با مدیرکل آموزش‌وپرورش زنجان

با حضور معاون وزیر آموزش و پرورش؛

هفدهمین مدرسه خیرساز آیت‌الله نورمفیدی افتتاح شد