به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، حجتالاسلام حمید نیکزاد، دبیر ستاد همکاریهای حوزه علمیه و آموزش و پرورش، در آیین آغاز به کار مدارس طرح امین که در سالن همایش های بیداری اسلامی جامعه الزهرای قم برگزار شد، اظهارکرد: فعالیتهای تربیتی در مدارس باید اثرگذار و نتیجهبخش باشند که این مهم با همکاری حوزههای علمیه محقق میشود.
وی با اشاره به اینکه دشمنان از حضور طلاب در مدارس میترسند، یادآور شد: طلبهها در مسائل آموزشی و تربیتی نگاه شغلی و درآمدزا ندارند و این موضوع را جزو رسالت حوزوی خود میدانند و مثل همیشه در راه اسلام و انقلاب سینه سپر میکنند.
مشاور عالی وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه برنامههایی که قرار است در راستای اجرای طرح امین در مدارس با مشارکت ستاد همکاری حوزه علمیه و وزارت آموزش و پرورش اجرایی شود ۴۰ محور دارد، افزود: سعی کردیم نگاهمان به برنامهها تحولی باشد تا در راستای خدمت به کشور و نظام مقدس جمهوری اسلامی گام برداریم.
حجت الاسلام نیکزاد همدلی، همزبانی و الفت قلبی را موجب به ثمر نشستن برنامههای اجرایی دانست و گفت: کسانی که در اجرای طرح امین مشارکت دارند سرمایههایی هستند که فعالیتهای تربیتی خود را از حوزه شروع کردهاند و تمام آنها از مسیرهای جاری و روال تعریف شده وارد آموزش و پرورش شدهاند و امیدواریم این همکاری نتیجه درخشان در پی داشته باشد.
مشاورعالی وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه حوزه علمیه با سه روش با آموزش و پرورش همکاری میکند، گفت: در روش نخست، حوزه علمیه با مدیریت خودش، یک فعالیتی را با همراهی آموزش و پرورش انجام می دهد، که نمونه آن همین طرح امین است که ساماندهی، ارتباط و پشتیبانی عمدتا از جانب حوزه است.
حجتالاسلام نیکزاد با اشاره به دومین مدل و روش همکاری حوزه با آموزش و پرورش افزود:در این روش، حوزه علمیه با استفاده از ظرفیت طلبههای خوب، تاثیرگذار و دغدغهمند در سیستم آموزش و پرورش کنشگری میکند.
وی افزود: حوزه علمیه همچنین با ایجاد مدارس مختلف، نقش خود را در کار تعلیم و تربیت به بهترین شکل ممکن انجام میدهد.