Print
Zoom In
Zoom Out

مشاور وزیر آموزش و پرورش:

مبلغان، روحیه کنشگری در نوجوانان ایجاد کنند

شناسه مطلب: 13507
زمان انتشار: شنبه 01 مرداد 1401 ساعت 10:24

دبیر ستاد و مشاور وزیر آموزش و پرورش گفت: روحانیت در شبکه فرهنگی و در فضای آموزش و پرورش رسالت مهم و حساسی داشته که لازم است تا در جایگاه خود به گونه‌ای عمل کند که روحیه کنشگری را در نوجوانان ایجاد کند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها،  حجت الاسلام حمید نیکزاد مشاور وزیر آموزش و پرورش در نشست همکاری حوزه‌های علمیه و آموزش و پرورش که در دفتر نماینده ولی فقیه استان قزوین برگزار شد، اظهار داشت: آموزش آموزه‌های دینی در جامعه امروز پس از خداوند و ائمه، بر عهده علمای دین قرار دارد.

مشاور وزیر آموزش و پرورش با اشاره به منویات مقام معظم رهبری، تصریح کرد: طبق تأکیدات رهبر معظم انقلاب به عنوان شخصی که عمر خود را در مسیر آموزه‌های دینی صرف کرده‌اند، ایجاد هویت ملی در دانش آموزان امر مهمی است که باید در این راستا تلاش مضاعف داشته باشیم.

وی ادامه داد: لازمه تحقق این امر، شناخت دستاوردهای ملی و شناخت هویت ملی معلمان در اعماق وجود خود می‌باشد که در این صورت است که می‌توان به شناخت هویت ملی دانش آموزان کمک کرد.

وی خاطر نشان کرد: روحانیت در شبکه فرهنگی و در فضای آموزش و پرورش رسالت مهم و حساسی داشته که لازم است تا در جایگاه خود به گونه‌ای عمل کند که روحیه کنشگری را در نوجوانان ایجاد کند.

حجت الاسلام نیکزاد با بیان اینکه در حوزه‌های علمیه می‌توان نیروی فعال در آموزش و پرورش تربیت کرد و از این ظرفیت نباید غافل شد، گفت: ستاد همکاری‌های حوزه علمیه و آموزش و پرورش از سال ۷۹ در راستای تعمیق معرفت دینی و گسترش فرهنگ اسلام ناب محمدی و تحقق مطالبات و رهنمودهای مقام معظم رهبری تشکیل شده است.

وی با طرح این سوال که امروز برای ائمه محترم جمعه ما چه ظرفیتی بهتر از آموزش و پرورش وجود دارد؟ خاطر نشان کرد: مقام معظم رهبری فرمودند "یک زمانی شما به دنبال منبری بودید که چند نفر حضور داشته باشد تا برای آن‌ها حرف بزنید، اما امروز این همه چشم و گوش اعم از جوان، نوجوان و کودک در انتظار شماست و باید از این ظرفیت ویژه به نحو احسن استفاده کنید. "

دبیر ستاد همکاری حوزه‌های علمیه و آموزش و پرورش اظهار کرد: بر اساس رهنمودهای مقام معظم رهبری و اجرای سند تحول آموزش و پرورش، دفتر همکاری حوزه‌های علمیه و وزارت آموزش و پرورش با هدف بهره‌مندی متقابل از ظرفیت‌های موجود در نهاد آموزش و پرورش و حوزه‌های علمیه در عرصه‌های برنامه‌ریزی درسی، منابع و متون آموزشی، نیروی انسانی برای آموزش، امور تربیتی و تبلیغ، پژوهش و سایر زمینه‌های مورد توافق، تشکیل می‌شود.

حجت الاسلام نیکزاد خاطرنشان کرد: نگاه غرب به مسائل مختلف، نگاهی مادی است و به شدت در حال ترویج این نوع نگاه می‌باشد، بنابراین از آنجایی که روحانیت در مدارس مروج فرهنگ ناب اسلامی هستند، در زمان حضور در بین دانش آموزان می‌توانند کار تربیتی، پرورشی و امام جماعت را انجام دهند.



ثبت‌نام جذب مبلغ مدارس امین در خراسان

نیم نگاهی به کتاب «تعلیم و تربیت در نهج‌البلاغه»

حضوربیش از ۳۰۰۰ دانش‌آموز دختر در برنامه های مربیان طرح امین خراسان

آغاز فرآیند جذب و ساماندهی طلاب در مدارس طرح امین خراسان

امام جمعه یزد مطرح کرد؛

آینده آموزش و پرورش در گرودانشگاه فرهنگیان است

مدیرکل آموزش و پرورش پرورش سیستان و بلوچستان:

تحقق تربیت تمام ساحتی در سایه سار  توسعه فرهنگ قرآنی

ثبت‌نام جذب مبلغ مدارس امین در خراسان

ثبت نام مرکز تربیـت مبلـغ معلـم + جزئیات

ما ملت امام حسینیم

امیدبخشی در دل مستضعفان از آثار توجه به ماه محرم است

به کدامین گناه!

پاسخ به چند سئوال دانش اموزی

چرا خدا رژیم صهیونیستی را گرفتار عذاب نمی‌کند

ره آورد مقاومت

اجابت آه و اشک کودکان یتیم غزه!

در پی شهاد سردارکاظمی

تسلیت مدیر حوزه های علمیه به وزیر آموزش و پرورش

کارشناس حوزوی تعلیم و تربیت بیان کرد

توصیه هایی برای تربیت فرزندان شجاع و سلحشور در شرایط جنگی

مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان:

تقویت همکاری‌ حوزه‌علمیه و آموزش وپرورش یک ضرورت است

دیدارمسئولان مدارس علوم و معارف اسلامی با مدیرکل آموزش‌وپرورش زنجان

با حضور معاون وزیر آموزش و پرورش؛

هفدهمین مدرسه خیرساز آیت‌الله نورمفیدی افتتاح شد