به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها ، دبیرستاد همکاریها با حجت الاسلام والمسلمین محمد حسن ابوترابی فرد امام جمعه موقت تهران دیدار و گفت و گو کرد. درابتدای این دیدار، حجت الاسلام حمید نیکزاد با ارایه گزارشی از فعالیت های ستاد همکاریها گفت؛ با عنایت به استقبال مسئولین و دست اندر کاران هردو مجموعه، تلاش میکنیم در دور جدید فعالیت های ستاد، با استفاده ازهمدلی و همراهی همه ارکان آموزش و پرورش و حوزه علمیه ،اتفاقات اثرگذاری در عرصه تعلیم و تربیت دینی رخ دهد.
مشاورعالی وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه خوشبختانه ظرفیت های بی بدیلی در حوزه علمیه برای کمک به آموزش وپرورش وجود دارد گفت؛ از دغدغه های رهبر معظم انقلاب و مراجع عظام تقلید تحقق تربیت شش ساحتی با الهام از آرمانهای انقلاب اسلامی است و در این زمینه دهها موسسه نو آور و خلاق با خروجی های قابل قبول،جهت توانمند کردن فرهنگیان،دانش آموزان و حتی اولیای آنان در قم و دیگر حوزه های بزرگ مانند؛ خراسان و اصفهان وجود دارد.
دبیرستاد همکاریها افزود؛ وزیرآموزش و پرورش به بنده ماموریت داده است برنامه ریزی منظمی به منظور بهره مندی ازخروجی های فاخر حوزه علمیه در عرصه های پژوهشی، متون آموزشی ، حضور طلاب جهادی در مدارس و تشکیل اتاق های فکراز جنس معلمان خوشفکر و روحانیون کار آمد در چارچوب قوانین و مقررات جاری تعلیم و تربیت رسمی کشور داشته باشیم.
عضو شورای معاونین حوزه های علمیه، تدوین و تصویب و اجرای برنامه پنج ساله همکاریها را از اقدامات قابل تقدیر شورای سیاستگذاری ستاد دانست و گفت؛ دردور جدید ستاد در حال چابک کردن برنامه پنج ساله هستیم.
وی ازامام جمعه موقت تهران به عنوان رییس کمیته همکاریهای تهران و ارایه طریق و پیشنهادات سازنده و کارگشا تقدیر نمود و گفت؛ انتظار داریم حمایت های فکری و اندیشه ای و اجرایی شما بیش از گذشته یاریگر کمیته استانی همکاریها و حتی ستاد در سطح عالی باشد.
درادامه حجت الاسلام والمسلمین ابوترابی فرد، ضمن ابراز خرسندی از فعالیت ها و برنامه های ستاد همکاریها گفت؛ حضور طلاب به صورت جهادی را بسیار کم هزینه تر و پرفایده ارزیابی کرد گفت: اصولا هر کجا یک روحانی جهادی برخوردار از، بصیرت و دانش وجود داشته باشد برکات فوقالعادهای ایجاد خواهد کرد.
رئیس کمیته همکاریهای تهران ، فعالیت طلاب جهادی در طرح امین و دیگر طرح های مشابه را موفق ارزیابی کرد و گفت؛البته هر طرحی هرچند خوب و موفق ،پس ازمدتی باید آسیب شناسی شود و نقاط قوت آن تقویت گردد و احیانا آسیب های آن مرتفع گردد.
در این نشست ،کریمیان مدیر کل آموزش و پرورش شهر تهران به عنوان نایب رئیس کمیته همکاریها،با ارایه گزارشی از نحوه حضور موفق روحانیون در مدارس ،همکاریهای حوزه علمیه با دستگاه تعلیم و تربیت را ارزشمند و اثر گذاردانست
نایب رئیس کمیته همکاریهای تهران با استقبال از برنامه های روحانیون در مدارس افزود؛ ظرفیت روحانیت و مساجد برای تربیت دانش آموز تراز انقلاب اسلامی بسیار با ارزش است و شهر تهران با وجود پنج هزار مدرسه نیازمند طلاب جوان برای امور پرورشی و تربیتی است.
وی استقبال خانواده ها از این همکاریها را خوب ارزیابی کرد و گفت؛در مراجعه والدین به مدارس و نشست های اوالیا و مربیان شاهد رضایت و ابراز خرسندی والدین از حضور طلاب در مدارس هتسیم.