Print
Zoom In
Zoom Out

دبیر ستاد همکاریها

خروجی های فاخر حوزه علمیه را به کمک آموزش و پرورش می آوریم

شناسه مطلب: 13351
زمان انتشار: يكشنبه 01 خرداد 1401 ساعت 10:58

از دغدغه های رهبر معظم انقلاب و مراجع عظام تقلید تحقق تربیت شش ساحتی با الهام از آرمانهای انقلاب اسلامی است

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها ، دبیرستاد همکاریها با حجت الاسلام والمسلمین محمد حسن ابوترابی فرد امام جمعه موقت تهران دیدار و گفت و گو کرد.  درابتدای این دیدار، حجت الاسلام حمید نیکزاد با ارایه گزارشی از فعالیت های ستاد همکاریها گفت؛ با عنایت به استقبال مسئولین و دست اندر کاران هردو مجموعه، تلاش میکنیم در دور جدید فعالیت های ستاد، با استفاده ازهمدلی و همراهی همه ارکان آموزش و پرورش و حوزه علمیه ،اتفاقات اثرگذاری در عرصه تعلیم و تربیت دینی رخ دهد.

مشاورعالی وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه خوشبختانه ظرفیت های بی بدیلی در حوزه علمیه برای کمک به آموزش وپرورش وجود دارد گفت؛ از دغدغه های رهبر معظم انقلاب و مراجع عظام تقلید تحقق تربیت شش ساحتی با الهام از آرمانهای انقلاب اسلامی است و  در این زمینه دهها موسسه نو آور و خلاق با خروجی های قابل قبول،جهت توانمند کردن فرهنگیان،دانش آموزان و حتی اولیای آنان در قم و دیگر حوزه های بزرگ مانند؛ خراسان و اصفهان وجود دارد.

دبیرستاد همکاریها افزود؛ وزیرآموزش و پرورش به بنده ماموریت داده است برنامه ریزی  منظمی به منظور بهره مندی ازخروجی های  فاخر حوزه علمیه در عرصه های پژوهشی، متون آموزشی ، حضور طلاب جهادی در مدارس و تشکیل اتاق های فکراز جنس معلمان خوشفکر و روحانیون کار آمد در چارچوب قوانین و مقررات جاری تعلیم و تربیت رسمی کشور داشته باشیم. 

 عضو شورای معاونین حوزه های علمیه، تدوین و تصویب و اجرای برنامه پنج ساله  همکاریها را از اقدامات قابل تقدیر شورای سیاستگذاری ستاد دانست و گفت؛ دردور جدید ستاد در حال چابک کردن برنامه پنج ساله هستیم.

وی ازامام جمعه موقت تهران به عنوان رییس کمیته همکاریهای تهران و ارایه طریق و پیشنهادات سازنده و کارگشا تقدیر نمود و گفت؛ انتظار داریم حمایت های فکری و اندیشه ای و اجرایی شما بیش از گذشته یاریگر کمیته استانی همکاریها و حتی ستاد در سطح عالی باشد.

درادامه حجت الاسلام  والمسلمین ابوترابی فرد، ضمن ابراز خرسندی از فعالیت ها و برنامه های ستاد همکاریها گفت؛ حضور طلاب به صورت جهادی را بسیار کم هزینه تر و پرفایده ارزیابی کرد گفت: اصولا هر کجا یک روحانی  جهادی برخوردار از، بصیرت و دانش وجود داشته باشد برکات فوق‌العاده‌ای ایجاد خواهد کرد.

رئیس کمیته همکاریهای  تهران ، فعالیت طلاب جهادی در طرح امین  و دیگر طرح های مشابه را موفق ارزیابی کرد و گفت؛البته هر طرحی هرچند خوب و موفق ،پس ازمدتی باید آسیب شناسی شود و نقاط قوت آن تقویت گردد و احیانا آسیب های آن مرتفع گردد.

در این نشست ،کریمیان مدیر کل آموزش و پرورش شهر تهران  به عنوان نایب رئیس کمیته همکاریها،با ارایه گزارشی از نحوه حضور موفق روحانیون در مدارس ،همکاریهای حوزه علمیه با دستگاه تعلیم و تربیت را ارزشمند و اثر گذاردانست

نایب رئیس کمیته همکاریهای تهران با استقبال از برنامه های روحانیون در مدارس افزود؛ ظرفیت روحانیت و مساجد برای تربیت دانش آموز تراز انقلاب اسلامی بسیار با ارزش است و شهر تهران با وجود پنج هزار مدرسه نیازمند طلاب جوان برای امور پرورشی و تربیتی است.

وی استقبال خانواده ها از این همکاریها را خوب ارزیابی کرد و گفت؛در مراجعه والدین به مدارس و نشست های اوالیا و مربیان شاهد رضایت و ابراز خرسندی والدین از حضور طلاب در مدارس هتسیم.



آیت الله حسینی بوشهری در دیدار رئیس سمپاد

کشوربیش ازهرجای دیگربه استعدادهای برتر نیاز دارد.

ما ملت امام حسینیم

امیدبخشی در دل مستضعفان از آثار توجه به ماه محرم است

به کدامین گناه!

پاسخ به چند سئوال دانش اموزی

چرا خدا رژیم صهیونیستی را گرفتار عذاب نمی‌کند

ره آورد مقاومت

اجابت آه و اشک کودکان یتیم غزه!

در پی شهاد سردارکاظمی

تسلیت مدیر حوزه های علمیه به وزیر آموزش و پرورش

کارشناس حوزوی تعلیم و تربیت بیان کرد

توصیه هایی برای تربیت فرزندان شجاع و سلحشور در شرایط جنگی

مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان:

تقویت همکاری‌ حوزه‌علمیه و آموزش وپرورش یک ضرورت است

دیدارمسئولان مدارس علوم و معارف اسلامی با مدیرکل آموزش‌وپرورش زنجان

با حضور معاون وزیر آموزش و پرورش؛

هفدهمین مدرسه خیرساز آیت‌الله نورمفیدی افتتاح شد

غدیر؛ بزرگترين عيد خدا

فیلم

نشست مدیر حوزه‌ علمیه خراسان با رابطین طلاب شاغل در آموزش و پرورش

فیلم/ همایش تخصصی طلاب وظیفه آموزش و پرورش خراسان رضوی

قابل توجه فرهنگیان و دانش اموزان

مسابقه کتابخوانی «از غدیر تا ظهور» برگزار می‌شود

مشاور وزیر آموزش و پرورش:

نقش‌آفرینی طلاب در سنگر تعلیم و تربیت قابل تقدیر است

نیم نگاهی به کتاب «تعلیم و تربیت در نهج‌البلاغه»