Print
Zoom In
Zoom Out

عضو کمیته همکاریهای استان اردبیل:

تبیین هویت دینی و ملی نیازمند بیان عالمانه است

شناسه مطلب: 13268
زمان انتشار: چهارشنبه 24 فروردین 1401 ساعت 11:03

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل، بر ضرورت حضور فعال مبلغین در مدارس و مراکز آموزشی تاکید کرد و گفت: تبیین هویت دینی و ملی نیازمند بیان عالمانه روحانیون و مبلغین است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، حجت‌الاسلام قاسم جعفرزاده، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل در جلسه با معاون قرآنی آموزش و پرورش و مبلغان جهادی استان اردبیل با اشاره به ضرورت هم‌راستا بودن تعلیم و تربیت در مدارس، بر تبیین صحیح اصول دین در بین آحاد جامعه تاکید کرد و گفت: اکنون اولویت مهم تبلیغی، تبیین اصول دین، توحید و ایمان‌گرایی است؛ چرا که در عصر کنونی این امر مورد تهاجم و تزلزل قرار گرفته و نیازمند پردازش عالمانه است.

وی وظیفه روحانیون و مبلغان جهادی اعزامی به مدارس را مهم و تأثیرگذار عنوان کرد و افزود: متأسفانه اکنون مباحث توحید و اصول دین در جامعه کمرنگ شده و به تبع آن در مدارس نیز دانش آموزان آگاهی کافی نسبت به مسائل دینی و تربیتی ندارند، فلذا مبلغان طرح امین، روشنا و گروه‌های جهادی اعزامی به مدارس باید با روش‌های جذاب و نوین تبلیغی در ارتقای معارف دینی نسل نوجوان و جوان جامعه بیش از پیش تلاش کنند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل به فتنه دشمنان نظام اسلامی در کاهش تأثیر تبلیغ دینی در جامعه اشاره کرد و گفت: اکنون دشمن در تلاش است که جامعه کنونی را به عصر شک گرایی مبدل کند و با این امر تبلیغ دینی را بی اثر ساخته و خطرات جبران‌ناپذیری بر هویت دینی و ملی جامعه وارد سازد؛ اما روحانیون جان بر کف همواره مجاهدانه در میدان هستند و همچون شهدای حرم رضوی تا پای جان در راه تبلیغ دینی استقامت دارند.

حجت‌الاسلام جعفرزاده بر ضرورت وحدت موضوعی در تبلیغ بر اساس اولویت‌های فرهنگی جامعه تاکید کرد و یادآور شد: آسیب‌های فرهنگی موجود در مدارس باید توسط آموزش و پرورش تدوین و در قالب جزوه جهت آگاهی مبلغان و کنشگران فرهنگی به اداره کل تبلیغات اسلامی ارائه شود تا بر اساس این آسیب‌ها برنامه‌های فرهنگی اجرا شود و مبلغان سرفصل‌های تبیین و روشنگری را بر مبنای نیاز دانش آموزان ارائه دهند تا بازخورد و نتیجه مؤثری حاصل شود.

وی خاطرنشان کرد: راهکارها و تدابیر لازم برای کاهش معضلات و آسیب‌های فرهنگی و اجتماعی در مدارس و مناطق پرخطر باید مورد توجه قرار گیرد که در این میان ارتباط مستمر و هدفمند با حوزه‌های علمیه و حضور روحانیون و علما در سطح مدارس و برگزاری کارگاه‌های آموزشی برای ترویج و نهادینه کردن مسائل اخلاقی و معنوی از جمله این راهکارها است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل برگزاری جلسات تخصصی در ارتقاء مهارت مبلغان مدارس را ضروری برشمرد و عنوان کرد: روحانیون و مروجین تبلیغ دینی همواره باید در ارتقای مهارت و دانش تبلیغی خود در ارتباط با نسل جوان و نوجوان تلاش کنند که در این‌خصوص باید با همکاری آموزش و پرورش و تبلیغات اسلامی دوره‌های تخصصی در بازه‌های زمانی مستمر اجرا شود.

وی گفت: روحانیون از اقشار دلسوز، جان برکف و مجاهد دینی جامعه هستند اما در بسیاری از مواقع مورد بی مهری قرار می‌گیرند که حادثه تروریستی اخیر در حرم رضوی نیز حاکی از این مسئله است که باید مسئولین و مردم در امنیت روانی مبلغین اقدامی شایسته انجام داده و صیانت معنوی مبلغ را فراهم کنند.

حجت‌الاسلام جعفرزاده، با اشاره به وجود آسیب‌های اجتماعی را منحصر به مناطق حاشیه شهر، بیان کرد: برخی از فعالان و محققان فرهنگی جامعه بر این باورند که جرم و آسیب اجتماعی در مناطق حاشیه بیشتر است، اما در واقعیت مناطق متمول شهر آسیب‌های بیشتری داشته و باید در برنامه ریزی های فرهنگی به مناطق بالای شهر توجه بیشتری داشت.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل، دانش آموزان مدارس تیزهوشان را مسئولان آینده جامعه عنوان کرد و گفت: عموم دانش‌آموزان علی‌الخصوص دانش‌آموزان مستعد مدارس تیزهوشان به‌عنوان آینده‌سازان جامعه باید از لحاظ تربیت دینی و فرهنگی مورد توجه قرار گیرند تا در پیشرفت جامعه به طرز شایسته‌ای تأثیرگذار باشند.

انتهای پیام



ویژه دختران؛

کتاب «آنچه یک جوان باید بداند» به ایستگاه بیست و نهم رسید

با حضورمدیر مرکز تخصصی امام صادق(ع):

راهکارهای  جذب دانش‌آموزان به حوزه‌ علمیه بررسی شد

گزارش استانی

طرح تربیتی امین، گامی در مسیر تربیت معنوی دانش‌آموزان

با حضور مشاور وزیر آموزش و پرورش

همایش نوگلان فاطمی برگزار شد

به همت مرکز ملی پاسخ گویی به سئوالات دینی

تشکیل حلقه های علمی پاسخ به پرسش ها و شبهات دانش آموزی

کتاب نهج البلاغه ویژه نوجوانان رونمایی شد

شرکت  ۳۰۰ هزار دانش آموزاصفهانی در مسابقه نهج البلاغه خوانی

با حضور نماینده ولی فقیه

میزبانی مصلای اردبیل از 2000 دانش آموز دختر روزه اولی

با حضور نماینده ولی‌فقیه

میزبانی مصلای ارومیه از ۱۴۰۰ دانش‌آموز روزه اولی

درادامه سلسله بازدیهای دبیرستاد همکاریها

نشست مدیران و مربیان طرح امین منطقه۱۷ با مشاور وزیرآموزش و پرورش

ویژه دختران؛

کتاب «آنچه یک جوان باید بداند» به ایستگاه بیست و نهم رسید

امام جمعه ارومیه

آمورزش و پرورش در پاسخ به شبهات اعتقادی دانش‌آموزان بیش از گذشته فعال باشد

در ماه مبارک رمضان

تبلیغ چهره به چهره  کارشناسان دینی درمیان دانش آموزان

برنامه‌های تربیتی دانش آموزی استان کرمان در ماه رمضان تشریح شد

طرح حضور پس از پایان ماه مبارک رمضان در حوزه علمیه یزد اجرایی می‌شود

با موافقت مدیر حوزه های علمیه

افزایش ظرفیت مبلغین طرح هجرت ویژه روحانیون شاغل در آموزش و پرورش هرمزگان

امام جمعه زنجان:

تفکر نسل جدید را به اندیشه‌های قرآنی نزدیک کنیم

در یکی از روستاهای دهلران صورت گرفت

رنگ آمیزی مدرسه بجای اقامت در هتل ! + فیلم