Print
Zoom In
Zoom Out

درنگی در بیانات امام خامنه ای

پاسخ های علمی و بصیرتی به کوته‌فکرانِ مستبد غرب برای تحقیر زن

شناسه مطلب: 12959
زمان انتشار: دوشنبه 22 آذر 1400 ساعت 14:53

رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار جمعی از پرستاران و خانواده‌های شهدای مدافع سلامت به تبیین رفتار و سخنان بصیرت آفرین حضرت زینب کبری (سلام‌الله‌علیها) پرداختند.....

رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار جمعی از پرستاران و خانواده‌های شهدای مدافع سلامت در روز یکشنبه 21 آذر، به تبیین رفتار و سخنان بصیرت آفرین حضرت زینب کبری (سلام‌الله‌علیها) و هم چنین نشان‌دهنده و تجلّی عظمت و قدرت روحی، معنوی و عقلانی جنس زن که مورد سوالات و شبهاتی در کشور به ویژه در جهان غرب می باشد پرداختند.

حکیمانه از نفاقها و فریب کاری های حامیان دو رو و خدا فراموش،از حق و حقوق زنان و آزادی آنان پرده برداشتند ، هم چنین ابعاد مختلف ارزش پرستاری و سختی‌ها و تلخی‌های این شغل شریف، تقویت جامعه پرستاری در زوایای گوناگون را که مطالبه اصلی پرستاران  می باشدمتذکر شدند.

ربط خدمات دیگر دستگاهها در هم افزایی ارزش زحمات آنان و زیر بناهای اعتقادی بستر ساز چهره رأفت و رحمت و مهرورزی در اسلام را تشریح و تبیین نمودند،

براین اساس بیانات معظم  در قالب پرسش و پاسخ های موجود و محتاج پاسخگویی در جامعه تقدیم آزاد اندیشان و آرمان خواهان در انقلاب اسلامی می گردد.

1-آیا مقام منیع زن در نظام جمهوری اسلامی، پیامی برای بیداری کرامت زنان در جهان غرب را در دستاوردهای چهل خود دارا می باشد.؟

  بانوی عظیم‌الشأن کربلا به همه بشریت و تاریخ اثبات کرده است که «زن» با وجود همه تلاش کوته‌فکرانِ گذشته و حال از جمله غربی‌های مستبد برای تحقیر زن، می‌تواند اقیانوس عظیمی از صبر و تحمل، و قله بزرگی از خردمندی و تدبیر باشد..

2- مقام زن در نظام مقدس جمهوری اسلامی با کدامین پشتوانه غیر قابل تجدید پذیر جایگاه بانوان را کرامت پذیر و دو جهانی نموده است.؟

 ایستادگی و تحمل شهادت ۱۸ نفر از عزیزان از جمله برادر بزرگوار و حجت خدا حضرت سیدالشهدا و دو تن از فرزندان حضرت زینب»، «صبر در مقابل اهانت‌های اراذل و اوباشی که آن بانوی با عزت خاندان رسول‌الله را مورد جسارت قرار می‌دادند   «تحمل مسئولیت سنگین جمع‌آوری و اداره دهها زن و کودک داغدار و مصیبت‌زده» و «صبر زیبا در پرستاری از امام سجاد(ع)» جلوه هایی از عظمت روحی و معنوی حضرت زینب به عنوان یک زن است.

3- آیا بصیرت زنان در انقلاب اسلامی مانع از غلبه دشمنان داخلی و خارجی بر واقعیت های نظام اسلامی گردیده است.؟

 آن اقتدار تاریخی، در مقابل مردم جای خود را به تبیین و سخنانی سرزنش‌بار می‌دهد که بعدها به یکی از عوامل قیام توّابین در کوفه منجر می‌شود. آن حضرت با روایت حقیقی، تأثیرگذار و ماندگارِ کربلا، فرصت نداد روایت دشمن بر واقعیت غلبه کند.

4- آیا یکی از رسالت های تربیتی زیر بنایی مدارس و دانشگاهها و حوزه های علمیه به ویژه برای بانوان، تبیین واقعیات جامعه، تاریخ انقلاب، دفاع مقدس و حوادث گوناگون ۴۲ سال اخیر باید باشد.؟

 اگر این کار نشود که در موارد متعدد نشده است، دشمن روایت تحریف‌آمیز و دروغ خود را در افکار عمومی جاری، و با عوض کردن جای ظالم و مظلوم، اقدامات مستمر ظالمانه خود را توجیه می‌کند.

5- تفاوت مقام پرستار در اسلام با سایر ملل و نحل در چیست.؟

  نقطه اصلی این ارزشها، کمک به انسان نیازمند یعنی بیمار است که در همه مسائل، نیازمند توجه و یاریِ پرستار است. ایجاد امنیت خاطر برای بیمار، نزدیکان بیمار و همه مردم از دیگر ارزشهای برجسته پرستاری است و جامعه پرستاری در واقع به گردن همه ملت حق دارد.

6- چرا نشاط و شادمانی پرستاران انقلاب اسلامی در خدماتشان مجاهدت در مقابل استکبار محسوب می گردد.؟

 با توجه به این واقعیات وقتی پرستاران، با تلاش و ایثار، لبخند بر لبان بیماران و نزدیکان‌شان می‌نشانند، در حقیقت در حال مجاهدت در مقابل استکبار کینه‌توز هستند که این کار، ارزش مضاعف جامعه پرستاری در ایران اسلامی است.

 7- دگرگونی هویت در 42 سال انقلاب اسلامی چگونه برای جهانیان قابل لمس و الگوبرادری می باشد.؟

این تعهد و احساس مسئولیت که در مقاطع مختلفی همچون مبارزات دوران انقلاب و دفاع مقدس نیز بروز یافته بود، نشان‌دهنده هویت پر نشاط، پر تحرک و با وجدان ملت ایران است. قهرمانانی مانند شهیدان سلیمانی، فخری‌زاده و شهریاری از درون این حقیقت و هویت عظیم بیرون می‌آیند.

8- آیا سختی‌ها و دشواری‌های کار پرستاری می تواند برای جامعه هنرمندان در انقلاب اسلامی یک محتوای استثنایی محسوب گردد.؟

 هنرمندان مسئول و متعهد به میدان بیایند و این سرمایه عظیم فرهنگی را در قالب انواع هنرها به نمایش بگذارند.

9- مطالبات معنوی و ماندگار پرستاران چیست.؟

  مطالبه اصلی پرستاران در یک جمله «تقویت جامعه پرستاری» است که ضرورتی برای حال و آینده کشور به شمار می‌رود. قضیه کرونا نشان داد که اگر جامعه پرستاری تقویت نشود، در بزنگاهها ضربه خواهیم خورد. این قانون ۱۴ سال قبل تصویب شده اما متأسفانه تا روزهای آخر دولت قبل حتی آیین‌نامه‌های اجرای آن تنظیم نشده بود که اصرار دارم در این دولت، وزارت بهداشت مسئله تعرفه‌گذاری را دنبال و اجرا کند.

10- آیا امنیت شغلی از جمله آرمان های انقلاب اسلامی است.؟

  در برخی مقاطع از جمله در دوره کرونا فراخوان‌هایی برای کار پرستاری داده شده است اما با پرستاران قراردادهای کوتاه‌مدت بسته شده و پس از مدتی آنها را مرخص کرده‌اند در حالی‌که پرستار باید امنیت شغلی داشته باشد و نباید همچون کارگر فصلی به آن نگاه شود.

11- آیا سیاست درمانگری باعث تقویت شبکه بهداشت در جمهوری اسلامی می گردد.؟

 البته درمان لازم است اما پیشگیری بهتر از آن است و باید شبکه بهداشت، بازسازی و تقویت شود تا با هزینه کمتر، سلامت مردم بیشتر تأمین شود.

12- آیا نظام توزیع پزشک در کشور به سوی سنگین کردن کفه ترزاو در جمهوری اسلامی تنظیم شده است.؟

 درباره مسئله کمبود یا کافی بودن پزشک اظهارنظر نمی‌کنم اما توزیع پزشک در مناطق مختلف کشور عادلانه نیست که این مسئله باید مورد توجه قرار بگیرد.

13- آیا کار و تلاش با پیوست توکل به پروردگار متعال در نظام مقدس جمهوری اسلامی، امیدواری فردای ملت ایران بهتر از امروز آن خواهد بود.؟

  با توکل به پروردگار قادر یعنی کار و تلاش در عین اعتماد به وعده‌ی برکت و یاری الهی را در همه امور زندگی و کشور، فردای ملت ایران بهتر از امروز آن می باشد و خداوند، ملت ایران را در همه عرصه‌های مواجهه با دشمنان پیروز و سربلند می سازد.

تهیه و تدوین ؛حجت الاسلام حسین درودی

 

 

تحقق برنامه های ستاد همکاریها (21)

گزارشی از اردوی مسجدی‌ها ویژه دانش‌آموزان کرمانشاهی+عکس

تصاویر / شورای همکاری‌های حوزه و آموزش و پرورش همدان

تحقق برنامه های ستاد همکاریها (20)

پایان دوره تربیت مربی کودک و نوجوان ایرانشهر و دلگان

نگاه خوب رسانه ها به اخبار تربیتی

بولتن شماره (82)ستاد همکاریها در آیینه رسانه ها منتشر شد

نماینده ولی فقیه درآذربایجان شرقی:

سرمایه‌گذاری در آموزش و پرورش آینده کشور را  تضمین می کند

در مصلی امام خمینی(ره) بجنور

گردهمایی بزرگ دانش آموزی یاوران مقاومت و نماز

حسن ختام هفته پژوهش

پژوهش از نگاه پیامبر و اهل بیت علیهم السلام

تصاویر

نشست شورای سیاستگذاری ستاد همکاریهای استان یزد با حضور مشاور وزیر

با همکاری حوزه علمیه و آموزش و پرورش

نشست  پیاده سازی الگوی مدرسه تراز سند تحول بنیادین درلرستان برگزارشد

فیلم / گردهمایی ائمه جمعه و مدیران آموزش و پرورش استان یزدبا حضور مشاور وزیرآموزش و پرورش  

دبیرستادهمکاریها تاکید کرد

حمایت از راه اندازی کودکستانها و مدارس وابسته به حوزه علمیه

امام جمعه یزد:

تربیت نسل انقلابی، محور حرکت آموزش و پرورش باشد

نشست مشاور وزیرآموزش و پرورش با روسای ادارات استان یزد

تصاویر

دبیرستاد همکاریها در میان دانش آموزان یزدی

بازدید مشاور وزیرآموزش و پرورش از نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار یزد