به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، حجت السلام نقدی رئیس کمیته همکاریهای شهرستان فومن، در کارگاه تخصصی معاونان و مربیان پرورشی، تعلیم و تزکیه نفس و آموزش فلسفه معانی زندگی به نسل های آینده را از مهمترین وظایف معلمان عنوان کرد و گفت: در جامعه ای که علم و دانایی، محور توانمندی و توسعه جوامع بشری باشد ارتقای کیفی آموزش و تربیت نسلی پرسشگر و خلاق امری ضروری است.
امام جمعه شهرستان فومن مهمترین وظیفه نظام تعلیم و تربیت را آموزش مهارتهای اجتماعی به دانش آموزان دانست و عنوان کرد: ترویج مادی گرایی و عدم توجه به معنویات موجب شده است که جوانان و نوجوانان نسبت به ارزش های جامعه توجه کافی نداشته باشند. بر این اساس ترویج این افکار باعث می شود که افراد جامعه، تنها برای رسیدن به ثروت و جایگاه تلاش کنند و انسانیت، از خودگذشتگی، مهربانی و ارزش های انسانی در جامعه کمرنگ تر شود.
حجت الاسلام نقدی در ادامه به هفت گام مهم در امر تعلیم و تربیت دانش آموزان اشاره کرد و گفت: شناخت درک عقلی مخاطب، شناخت سطح اخلاقی دانش آموزان، شناخت موقعیت فعلی و آمادگی روانی دانش آموزان، گوش دادن کامل به اظهار نظرها، پذیرفتن کودک و نوجوان آن چنان که هست، احساس همدردی و همدلی و برانگیختن عزت نفس از نکات مهم در امر تعلیم و تربیت دانش آموزان می باشد.
گفتنی است کارگاه تخصصی معاونین و مربیان پرورشی در راستای توانمند سازی آنان، در سالن اجتماعات شهید بهشتی آموزش و پرورش فومن برگزار شد.