Print
Zoom In
Zoom Out

طرح امین، فرصتی برای آشنایی با آموزه‌های مذهبی دانش‌آموزان است

شناسه مطلب: 12773
زمان انتشار: سه شنبه 27 مهر 1400 ساعت 12:39

معاون پرورشی و تربیت‌بدنی آموزش و پرورش منطقه4؛ در جمع مبلغان طرح امین، این طرح را فرصت ویژه‌ای برای پیشبرد اهداف پرورشی و سوق دادن دانش‌آموزان به آشنایی آموزه‌های مذهبی است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، اولین جلسه هماهنگی فعالیت‌های مدارس مجری طرح امین، با حضور علی گلشن؛ معاون پرورشی و تربیت بدنی منطقه4؛ فرحناز صالحی؛ کارشناس مسئول قرآن، عترت و نماز منطقه، مدیران و معاونین پرورشی مجری طرح امین و مبلغین اعزامی از حوزه علمیه در سالن اندیشکده تحول آموزش و پرورش منطقه برگزار شد.

در این جلسه گلشن، در خصوص ضرورت و جایگاه فعالیت های دینی و مذهبی در مدارس و نیز لزوم توجه به ظرفیتهای موجود در این طرح ایجاد تعامل بین مدیران مدارس و مبلغین را فرصت ویژه ای برای پیشبرد اهداف پرورشی و تربیتی دانست که مطابق سند تحول بنیادین به دنبال توسعه فعالیت‌های دینی و مذهبی است و اجرای طرح امین کمک شایانی به دستیابی این هدف می‌کند.

علی گلشن در زمینه تربیت دانش آموزی گفت: در دو سال گذشته با توجه به اینکه کرونا عاملی برای عدم حضور دانش آموزان در مدارس شد ولی در فضای مجازی فرصتی برای درخشش برنامه های آموزشی شد و آشنایی با شرایط روحی، فکری، اجتماعی، فرهنگی و دیگر خصوصیات نوجوانان و جوانان از ضروریات است و هدف ما جذب دانش آموز در محیط هایی است که اخلاق خوب بیاموزد و دانش آموز با کمک مبلغین و روحانیون کمتر دچار مشکلات خواهد شد و زمانی که به درک بالا و قدرت تشخیص درست برسد، به راحتی می‌توان او را رها کرد چون به شایستگی لازم رسیده و می‌تواند تجزیه و تحلیل داشته باشد.

در ادامه فرحناز صالحی؛ کارشناس مسئول قرآن، عترت و نماز منطقه نیز درباره طرح امین و شیوه فعالیت مبلغین در مدارس گفت: هدف تربیت دانش‌آموزانی با باورها و رفتارهای اسلامی و دینی، مطابق آموزه های متعالی قرآن کریم و اهل بیت علیهم السلام است و سعه صدر و شناخت روحیات کودکان، نوجوانان و جوانان و صبر و بردباری، از عوامل موفقیت و ابداع روش های جدید و خلاق تربیتی، در موفقیت طلاب و مبلغین بسیار حائز اهمیت است.

در پایان، مدیران، معاونین پرورشی و مبلغین طرح امین، نکات مورد نظر خود را در خصوص اجرای طرح به بحث و تبادل نظر گذاشتند.



طرح حضور پس از پایان ماه مبارک رمضان در حوزه علمیه یزد اجرایی می‌شود

آیت الله سعیدی در جمع دانش آموزان اعزامی به عمره:

اعمال و مناسک عمره باید با دقت و بدون اضطراب همراه باشد

گزارش استانی

طرح تربیتی امین، گامی در مسیر تربیت معنوی دانش‌آموزان

با حضور مشاور وزیر آموزش و پرورش

همایش نوگلان فاطمی برگزار شد

به همت مرکز ملی پاسخ گویی به سئوالات دینی

تشکیل حلقه های علمی پاسخ به پرسش ها و شبهات دانش آموزی

کتاب نهج البلاغه ویژه نوجوانان رونمایی شد

شرکت  ۳۰۰ هزار دانش آموزاصفهانی در مسابقه نهج البلاغه خوانی

با حضور نماینده ولی فقیه

میزبانی مصلای اردبیل از 2000 دانش آموز دختر روزه اولی

با حضور نماینده ولی‌فقیه

میزبانی مصلای ارومیه از ۱۴۰۰ دانش‌آموز روزه اولی

درادامه سلسله بازدیهای دبیرستاد همکاریها

نشست مدیران و مربیان طرح امین منطقه۱۷ با مشاور وزیرآموزش و پرورش

ویژه دختران؛

کتاب «آنچه یک جوان باید بداند» به ایستگاه بیست و نهم رسید

امام جمعه ارومیه

آمورزش و پرورش در پاسخ به شبهات اعتقادی دانش‌آموزان بیش از گذشته فعال باشد

در ماه مبارک رمضان

تبلیغ چهره به چهره  کارشناسان دینی درمیان دانش آموزان

برنامه‌های تربیتی دانش آموزی استان کرمان در ماه رمضان تشریح شد

طرح حضور پس از پایان ماه مبارک رمضان در حوزه علمیه یزد اجرایی می‌شود

با موافقت مدیر حوزه های علمیه

افزایش ظرفیت مبلغین طرح هجرت ویژه روحانیون شاغل در آموزش و پرورش هرمزگان

امام جمعه زنجان:

تفکر نسل جدید را به اندیشه‌های قرآنی نزدیک کنیم

در یکی از روستاهای دهلران صورت گرفت

رنگ آمیزی مدرسه بجای اقامت در هتل ! + فیلم