Print
Zoom In
Zoom Out

مدارسی از جنس انقلاب اسلامی

خیز مدارس صدرا برای تحقق عدالت آموزشی / تربیت و کادر سازی برای تحقق گام دوم انقلاب اسلامی

شناسه مطلب: 12689
زمان انتشار: سه شنبه 23 شهریور 1400 ساعت 09:15

سازمان مدارس صدرا از جمله مراکز تابعه سازمان تبلیغات اسلامی است که ۱۸ سال از تاسیس آن می گذرد و در حال حاضر با ۲۰۰ شعبه در سراسر کشور به فعالیت آموزشی و تربیتی می پردازد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها ،حجت الاسلام حامد تقدیری رئیس سازمان مدارس صدرا و مسئول بخش کودک و نوجوان سازمان تبلیغات اسلامی  در گفت و گویی ،با بیان اینکه که ۱۸ سال از تاسیس سازمان مدارس صدرا می گذرد گفت: سازمان مدارس صدرا چند هدف را دنبال می کند که مهمترین آنها ایجاد عدالت آموزشی در همه ی نقاط کشور، الگوسازی و کمک به فرایند تربیتی در نظام آموزش و پرورش، ورود به عرصه تربیتی کودکان زیر 7 سال و همچنین تربیت و کادر سازی برای گام دوم انقلاب اسلامی است.

*عدالت آموزشی از اصلی ترین محور های فعالیت مدارس صدرا

وی در تبیین عدالت آموزشی که از مهمترین اهداف سازمان است گفت: عرصه فعالیت های این سازمان ملی است و تاکید کرد این مدارس هیچ شهریه ای از دانش آموزان دریافت نمی کنند و به نوعی بازوی کمکی خوبی برای آموزش و پرورش محسوب می شوند.

*تلاش برای حضور در دور افتاده ترین مناطق کشور

حجت الاسلام تقدیری افزود: سازمان مدارس صدرا تلاش دارد تا در دور افتاده ترین شهرستان های کشور نیز به فعالیت آموزشی و تربیتی بپردازد چرا که بسیاری از دانش آموزان مستعد و توانمند در سراسر کشور وجود دارند که توان پرداخت شهریه در مدارس خصوصی و غیر دولتی را ندارند، از این رو تلاش می کنیم تا همه دانش آموزان بتوانند از سطح آموزشی با کیفیت برخوردار شوند.

*توجه به سند تحول بنیادین و تحقق گام دوم انقلاب اسلامی

رئیس سازمان مدارس صدرا همچنین گفت: از آنجایی که در حال حاضر در سازمان تبلیغات اسلامی این مدارس به عنوان مدارس انقلاب اسلامی شناخته می شوند باید گفت؛ یکی دیگر از گام های مهم تربیتی در این سازمان توجه به سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و تحقق گام دوم انقلاب اسلامی و تربیت نیروی انسانی محقق در این عرصه است.

وی با اشاره به دغدغه های مقام معظم رهبری در خصوص آموزش و پروش و خطاب قرار دادن آن به عنوان کارخانه انسان سازی انقلاب گفت: برنامه ریزان و مدیران سازمان تبلیغات اسلامی و مدارس صدرا تلاش می کنند در عرصه تربیت و آموزش الگو سازی کنند و آن را در اختیار وزارت آموزش و پرورش قرار دهند.

*تحصیل بیش از 14 هزار دانش آموز در 200شعبه

رئیس سازمان مدارس صدرا با بیان اینکه این سازمان کار خود را 18 سال پیش با تاسیس 50 مدرسه در مقطع متوسطه دوم در سراسر کشور آغاز کرد گفت: در حال حاضر بیش از 14 هزار دانش آموز در 200 شعبه از مدارس صدرا با حضور 3500 معلم و کادر آموزشی مشغول به تحصیل هستند و در سال های اخیر این سازمان مقاطع تحصیلی متوسطه اول و ابتدایی را نیز به فعالیت های آموزشی و تربیتی خود اضافه کرده است.

وی افزود: در حال حاضر به طور میانگین سالانه ۲۵۰۰ دانش آموز از این مدارس فارغ التحصیل می شوند و هر ساله 5 درصد به این آمار اضافه می شود.

*توانمد سازی مدیران صدرا

حجت الاسلام تقدیری با اشاره به  شرایط خاص کرونایی در دو سال تحصیلی گذشته گفت: از آنجایی که دانش آموزان در دوران کرونا و به تبعیت از آموزش های مجازی دچار آسیب ها و مشکلات آموزشی و تربیتی شدند این سازمان تلاش می کند با تحلیل و مسئله شناسی این آسیب ها، کارگاه های آموزشی متعددی برای مدیران برگزار کند.

 



به کدامین گناه!

دیدارمسئولان مدارس علوم و معارف اسلامی با مدیرکل آموزش‌وپرورش زنجان

ما ملت امام حسینیم

امیدبخشی در دل مستضعفان از آثار توجه به ماه محرم است

به کدامین گناه!

پاسخ به چند سئوال دانش اموزی

چرا خدا رژیم صهیونیستی را گرفتار عذاب نمی‌کند

ره آورد مقاومت

اجابت آه و اشک کودکان یتیم غزه!

در پی شهاد سردارکاظمی

تسلیت مدیر حوزه های علمیه به وزیر آموزش و پرورش

کارشناس حوزوی تعلیم و تربیت بیان کرد

توصیه هایی برای تربیت فرزندان شجاع و سلحشور در شرایط جنگی

مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان:

تقویت همکاری‌ حوزه‌علمیه و آموزش وپرورش یک ضرورت است

دیدارمسئولان مدارس علوم و معارف اسلامی با مدیرکل آموزش‌وپرورش زنجان

با حضور معاون وزیر آموزش و پرورش؛

هفدهمین مدرسه خیرساز آیت‌الله نورمفیدی افتتاح شد

غدیر؛ بزرگترين عيد خدا

فیلم

نشست مدیر حوزه‌ علمیه خراسان با رابطین طلاب شاغل در آموزش و پرورش

فیلم/ همایش تخصصی طلاب وظیفه آموزش و پرورش خراسان رضوی

قابل توجه فرهنگیان و دانش اموزان

مسابقه کتابخوانی «از غدیر تا ظهور» برگزار می‌شود

مشاور وزیر آموزش و پرورش:

نقش‌آفرینی طلاب در سنگر تعلیم و تربیت قابل تقدیر است

نیم نگاهی به کتاب «تعلیم و تربیت در نهج‌البلاغه»