Print
Zoom In
Zoom Out

با سخنرانی معاون امور استانهای ستاد همکاریها

رابطین فعال کمیته همکاری های گلستان تجلیل شدند

شناسه مطلب: 12676
زمان انتشار: سه شنبه 16 شهریور 1400 ساعت 16:34

با حضور معاون پرورشی و فرهنگی استان از رابطین فعال کمیته همکاری حوزه های علمیه آموزش وپرورش تجلیل وتقدیرشد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، گردهمایی رابطین کمیته همکاری حوزه های علمیه و آموزش و پرورش شهرستان های استان گلستان  با حضور سید خلیل حسینی معاون پرورشی و فرهنگی استان ، روسای ادارات، معاونین پرورشی و تربیت بدنی شهرستان ها دوشنبه 15 شهریور 1400 به میزبانی آموزش و پرورش شهرستان علی آبادکتول برگزارگردید.

حجت الاسلام درودی معاون اموراستان های ستاد همکاری حوزه های علمیه و آموزش و پرورش کشور از طریق ویدئو کنفرانس . از برنامه ها و فعالیت های مطلوب کمیته همکاری حوزه های علمیه و آموزش و پرورش استان گلستان که از استان های پیشتاز است تشکر و قدردانی نمود

 وی افزود: برای ارتقای فعالیت های مرتبط، برگزاری کارگاه های آموزشی و گردهمایی های توجیهی برای رابطین کمیته همکاری ها درطول سال ضروری است.

وی با اشاره به تقدم پرورش بر آموزش در برنامه های استانی خاطر نشان کرد: دوره های آموزشی مطلوب و موثر برای مخاطبان آموزش و پرورش در شبکه شاد ایجاد و با استفاده از اساتید حوزه های علمیه و دانشگاهیان و نخبه های آموزش وپرورش تقویت گردد.

حجت الاسلام درودی به برگزاری دوره های آموزشی مجازی بیانیه گام دوم انقلاب اشاره کرد و گفت: دبیرخانه بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی در شبکه شاد آموزش و پرورش گلستان ایجاد شده که با استفاده از نظرات متخصصین و افراد با تجربه تقویت شود.

در ادامه این نشست ،سیدخلیل حسینی دبیرکمیته همکاری های استان در خصوص اهداف و برنامه های کمیته همکاری ها گفت: این کمیته با استفاده بهینه از ظرفیت های حوزه های علمیه در ابعاد مختلف پرورشی و آموزشی و جلب و جذب مشارکت طلاب، ارتقای کیفی فعالیت های آموزشی و پرورشی، تقویت بنیه مذهبی و اعتقادی دانش آموزان در راستای تقویت و تعمیق تربیت دینی و اعتقادی مخاطبان وساحت های تربیتی شش گانه سندتحول بنیادین تلاش می کند و نتایج خوبی را هم به دست آورده است.

در پایان این مراسم از رابطین فعال کمیته همکاری حوزه های علمیه و آموزش و پرورش با اعطای لوح تقدیر و هدیه تجلیل و تقدیر بعمل آمد.



مدیر حوزه علمیه خراسان

حوزه علمیه خراسان با گروه‌های جهادی فرهنگی، آماده خدمت به آموزش و پرورش است

فیلم / همایش مشاورین مدارس آموزش و پرورش با موضوع استعداد سنجی و حوزه علمیه

به منظور هدایت تحصیلی

بازدید دانش‌آموزان محلاتی از مدرسه علمیه فاطمیه+ عکس

با حضور نماینده ولی فقیه

برگزاری جشن بزرگ عبادت دانش‌آموزان در ساری

نماینده ولی فقیه درسیستان و بلوچستان

لزوم توجه به سیره علمی و عملی پیامبر(ص) در مسیر تعلیم و تربیت

نماینده ولی فقیه در ایلام دردیدار دبیر ستاد همکاریها  

با استفاده ازروشهای خلاقانه نسل جوان را به ارزشهای دینی و انقلابی سوق دهیم.

مشاور وزیر آموزش و پرورش در آئین سپاس معلم در ایلام؛

 ارزش و منزلت جایگاه معلمان باید مورد توجه باشد

تصاویر

حضور طلاب  و روحانیون میاندوآب در مدارس آموزش و پرورش

به مناسبت هفته معلم

حضورمشاوروزیرآموزش و پرورش در منزل معلم شهید عبادالله محمد صالحی

دبیر ستاد همکاریها ؛

«احترام به معلم» احترام به آینده کشور

پیام آیت الله اعرافی به مناسبت روز معلم :

رشد و توسعه کشور محصول تلاش و مجاهدت معلمان و اساتید است

پرسمان دهه کرامت (به سوی نور)

پاسخ به ۳۱ پرسش پرتکرار درباره دهه کرامت

تصاویر/ نشست کمیته همکاری‌های مشترک حوزه علمیه و آموزش و پرورش استان البرز

گزارشی از مدرسه علمیه نورالثقلین مشهد در عرصه تبلیغ و جذب نوجوانان به حوزه علمیه

در مشهد برگزارشد

گردهمایی بزرگ بانوان طرح امین با محوریت جذب دانش‌آموزان به حوزه‌های علمیه

هزار دانش‌آموز قمی با شخصیت حضرت معصومه(س) آشنا می‌شوند

حضرت معصومه(س)؛ الگوی ولایتمداری و زیست عفیفانه